barbucha To je super
.
Výstavy
OK, ukladam do kalendare.
barbucha Já si to do kalendáře ukládat nemusím. já si to budu pamatovat. Mám opravdu narozeniny
Takže jdu určitě!
Pekne to vyslo! Skoda toho nevyuzit ![]()
ještě mi, prosím, řekněte, kde je vchod? Z toho parčíku u metra?
A mohla bych, eventuelně, vzít s sebou svou neteř?
Teeeda az tedaz som objavila toto vlakno.
Jedina vystava v poslednej dobe, na ktorej som bola ako divak a zaroven aj vystavovatel, bola minuly tyzden vystava zahradnyh produktov. ![]()
Vyhrala som dokonca cenu za jesenne aranzovanie
.
Vy pritom take krasne vystavy absolvujete, dokonca s vykladom. Ja vam tak zavidim, ze snad toho 14 skusim prist. ![]()
No to je takzvanej konik z Dalarny (takovej ruralni kraj ve strednim Svedsku, jakoze skrznaskrz svedskej), znamej/typickej suvenyr.
mozno i wiki ![]()
Janulik03 Super
. Tak to bude večírek, že si budeme muset vzít všichni ve čtvrtek dovolenou
.
Janulik03 přijeď přijeď! ![]()
Vy pritom take krasne vystavy absolvujete, dokonca s vykladom. Ja vam tak zavidim, ze snad toho 14 skusim prist.
Zkus, bude z toho pak internacionalni megasraz! ![]()
Dadoo Ano, přesně tam. Vem, ona má něco společného z Francii, ne? To by se jí Kupka mohl líbit :-).
999 Tak prima, napsala jsem jí to. Jj, je Francouzka česko-španělského původu. Takový pěkný kříženeček ![]()
Jej ste zlate, pokial sa nic neudeje, tak skusim . Termin mam zatial volny.......
Janulik03 Ano ano ano!![]()
barbucha Ha, tak už vím, kam jsi dnes pádila
. Ty exponáty jsou super, zvláště ten naporcovaný oř.
Jo, byl to poslední den, a krásně se poved ![]()
Navíc já jsem vždycky v poklusu, protože samozřejmě musím bejt doma když přijde zřítelnice ze školy. Tak mám takový volný půldny, prostě jak Máry vod plotny ![]()
999 Jaj, to bych i mohla, jupí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)