Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline tzaziki
1129 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 21:52
Reakce na Jiná Realita:

Vlasu mam myslim dost, ale jsou jemne, sklon k plihnuti.Pokud chci hezky uces, je to o kazdodenni uprave kulmou,aby drzely tvar. Myt potrebuji tak po dvou, trech dnech.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 21:52

dobře, budu si tu ještě chvíli vykládat sama se sebou, ale osobně mi přijde, že právě ten lob není pro vás dobrý. mně přijde, že máte teď obličej fakt docela podobný kelly, a na tohle podle mě potřebujete dost husté vlasy nebo hodně s tím, aby to vydrželo objemné..

Offline tzaziki
1129 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 22:03
Reakce na Jiná Realita:

Boze,tohle jeste horsi fotka nez pred tim,ale snad splni ucel,ukaze delku a soucasny stav.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 22:16
Reakce na tzaziki:

já se neodvážím být si jistá, ale mám pocit, že by bylo dobrý to přece jen šmiknout tak na ramena, ožná trochu nad, a zkusit nějakou patku, vlasy trochu přes čelo. do ofiny bych nešla, asi ani do krátkých vlasů, mám pocit, že by to k vám nesedlo, nebo že by to hlavně musel ostříhat někdo, kdo to opravdu umí.

a nekulmovala bych, zkusila bych hot rollers a takový trochu messy look. tak bych to nosila já, kdybych měla tolik vlasů jako vy 

Offline Krehutka blogger
3522 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 22:17
Reakce na tzaziki:

Zkrátila bych tak o 10cm (i víc), obarvila a některé svrchní pramínky zesvetlila o pár odstínů, aby vlasy dostaly trochu texturu (ne melír!) a sestříhala do vrstev, aby se trochu odlehčily, ne jednu délku.

Offline Lamicka
13989 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 10:23
Reakce na tzaziki:

Fotku jsem nestihla, jestli mate kulaty oblicej, tak mikado nestrihejte na ramena. Bud kratsi nebo delsi. Ja mela vloni na ramena, vypadala jsem v obliceji opravdu dost kulate :) 

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 10:59
Reakce na Lamicka:

aha, ja bych zas rekla ze vrazedny je presne po bradu, to udela 2x sirsi hlavu

Offline pecka
6101 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 20:21

Toto (okrem ineho) ukazal pinterest.

Offline Edge
1639 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:13
Reakce na tzaziki:

fotku jsem teda nestihla, ale dám pár obrázků, co se líbí mně, když by nevadila ofina

Offline Edge
1639 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:14

Offline Edge
1639 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:14

Offline Edge
1639 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:28

taky poprosím o radu, už několik let mám něco podobného jako H. Christensen na posledním obrázku, ale nějak mě to poslední dobou začalo nudit... příští týden jdu ke kadeřníkovi a chtěla bych něco modernějšího, co by bylo prostě na první pohled bomba... mám mírně vlnité jemnější vlasy (hnědá barva) a žehlit ani zesvětlovat nechci... když je vyfénuju do rovna, tak to bohužel moc dlouho nevydrží a nechat je uschnout bez vyfoukání nemůžu, protože pak vypadám jako debil... úplně krátké vlasy se mi strašně líbí, ale myslím si, že s mojí kvalitou bych musela trávit dost času jejich úpravou, aby to k něčemu vypadalo... navíc docela dost sportuju a nesnáším, když se mi lepí vlasy na krk nebo mi padají do obličeje, takže potřebuju, aby šly stáhnout do culíku

Offline tzaziki
1129 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 07:52

Tak jsem dorazila ke kadernici. Bud se mi chtela pomstit za rocni nepritomnost nebo jsme se nepochopily nebo se ji nechtelo pracovat, ale dopadla jsem jak sedlaci u Chlumce. Strihala me nasucho a mam jen oskuble prameny kolem obliceje. V rozpustenem stavu je to temer neviditelne,teda az na ten camfous co me simra u nosu. A z culiku mi vse vypadne a vypadam jak rozara,pry si muzu vzit celenku,kdyby me to rozcilovalo(nerozciluje,ale se*e). Nemela jsem ani silu se branit. Toz tak.

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 08:42

tzaziki  vlasy nejsou noha.. dorostou  

Offline tzaziki
1129 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 11:32

Dadoo To jedine me uklidnuje. Dorostlo mi to uz z vetsich zverstev. Jen jsem ted potrebovala spis podporit sebevedomi a to nejak neklaplo. Sakra.

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 11:40

tzaziki zkusila bych to zasponkovat nebo zaplést nahoře na hlavě, šlo by?

Offline Luna
10837 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 13:00

tzaziki Jak proboha strihala na sucho? Jste byla nekde na lonte ve Slezsku v kadernictvi "Jarka", devcico nestastna? Francouzsky cop, sponky, celenka a cekat.

Offline tzaziki
1129 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 14:50

viktorka_od splavu Bych vypadala jak Gertruda

Offline tzaziki
1129 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 14:54

Luna Proste jsem sedla,ona me postrikala a pak strihala a kudlala. Nakonec mi sjela ty predni rousy a bylo hotovo. Nevim co to melo byt,chodila jsem k ni roky a byla jsem spokojena. 

Offline Edge
1639 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 15:57

tzaziki to je k vzteku, kdyby se ti chtělo jet do H. Králové, nabízím kontakt na svého výborného kadeřníka