Edge Hodna,dekuji,ale z Chomutova to mam trosku z ruky.
Jaký účes.?...
tzaziki Čelenku? No to je hrozné. A přestříhat by to nemohla? To je skoro na reklamaci. I když po této zkušenosti bych se asi bála. Mně se teda něco podobného stalo kdysi taky, dokonce u kadeřnice, kam jsem chodila leta a stále chodím. Došlo k blbé kombinaci mé špatně formulované touhy po velké změně a levorukého dne té kadeřnice. Tenkrát ale narozdíl od tvého případu stříhala fakt hodně, půlka vlasů pryč, ofina v nemožné délce. Po třech dnech jsem to nedala a v práci to střihla kancelářskýma nůžkama, aby mě to nepíchalo do očních bulv... Od té doby tam chodím s konkrétním obrázkem.
nosí se ještě pixie účesy? roky nechávám dorůstat a není to ono, tak přemýšlím, že to zase shodím![]()
edit: fotky jsem 3x zmenšovala a odmítaj zmenšené zůstat...

jsi moc pěkná!.
Miru to nejsem já, fotky z Pinterestu. Sháním podklady jak se nechat ostřihat a ideálně zkušenosti zdejších uživatelek, protože pro mě ty moje vlnitý vlasy jsou za trest a spoustu let žehlím a chtěla bych se naučit upravovat ty krátké do vlnita :)
...ahaa, já myslela, že to první jsi Ty...
Podle mě záleží na kvalitě kadeřníka, aby Ti to ostříhal dobře s ohledem na kvalitu Tvých vlasů a aby event. střih z profi hlediska doladil. A hlavní je, v čem se cítíš dobře, a ne, co se zrovna nosí
Obě fotky (účesy) se mi líběj moc... jen si myslím že to chce celkově mladistvej vzhled a typ a styling... může to prostě někdy vypadat jenom jako přerostlý.
barbucha Pravdu díš![]()
barbucha Máš náhodou krásnou barvu, ne jako já - odumírající, do níž musím dávat zapracovat světlejší melíry, až zesvětlám úplně![]()
barbucha Je to tak, akorát já jsem se s tím styli gem, resp. žehlením tejrala tolik let a nakonec když jsem šla ven/do práce jen s vyfénovanými a podle mě ošklivými vlasy, nikdo si nevšiml rozdílu :) a furt si myslím, že mi ty krátký vlasy sedí víc než dlouhý, v dlouhých si připadám jak mařka, teď mám mikádo a pořád nic moc, chybí mi ofina a než ofinu, to už to pokrátím úplně
Já bych sem na chvíli šoupla ksicht, stejně kdo mě zná, tak mě pozná podle psa, ale já si naprosto neumím vyfotit selfíčko, abych nevypadala retardovaně![]()
Zu ty máš na to hezký souměrný obličej a jsi moc pěkná, můžeš si to klidně dovolit, ale myslím, že víc ti sluší ty dlouhý vlasy. :)
bram Děkuju, normálně se červenám
ale právě dlouhými vlasy jsem se snažila obličej skrýt (mám v obličeji 40 stehů po úraze v dětství, on to nikdo moc nepozná, ale já to mám furt v hlavě), ale ono to nefunguje, ten obličej je vidět pořád stejně
Nejvíc mi vadí, že ty vlasy od určitý dýlky mám hrozně nekvalitní a ještě je potom obden ráno suším přes půl hodiny...
Zu Ty ucesy jsou dobry. Ja se tesim az mi to aspon takhle doroste.
Ale stejne se nejvic tesim na mikado.![]()
Luna TO ABYS PAK ALE CHODILA KANÁLAMA, KDYŽ I V TURBANU TĚ SLEDUJE NÁPADNÍK - A MLADÝ URČITĚ, ŽE?![]()
Luna S tvýma očima to bude pecka! A moje zlaté pravidlo dorůstání vlasů je chodit ke kadeřnici pravidelně. Sice to pak trvá dýl, ale člověk pořád vypadá dobře :)
Korsičanka Haha, byl mladší než já, myslím, že na tom kole rychle ujel, když zblízka podle vrásek u očí zjistil, že mi není 20.
Zu No já jsem právě na tohle lempl! Ale těším se na tohle. V létě už bych to mohla mít.
¨

Luna A budeš ještě krásnější teda
. Jen pozor na ty dvacítky![]()
Aby se tvůj muž nepopral![]()
Korsičanka muj muz?
Tomu je to uplne sumak. Nenapadlo by ho, ze bych se mohla nekomu libit.![]()
Luna Tak další důvod, proč bych ho měla poznat a přivést jeho vnímání na pravou míru![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)