Pinot Noir Jé, to je hezké! Škoda, že to bude tak brzy a nad obzorem, myslím, že skrz světelný smog nebude šance :-(
Advent (nejenom) s dětma
Nám se letos rozměrnější nevleze 
dzizisketa Tohle je taky dobrej nápad! Hezký.
A jestli budete hodné, cvaknu vám jesličky, které má syn v pokojíčku. Snažila jsem se, seč mohla, je tam Ježíšek na seně, Marie s Josefem, nechybí volek ani oslík....ovšem máme tam také pandu, která donesla Ježíškovi trochu toho čerstvého bambusu, pirátskou loď s námořníky, kteří potřebují vzdát hold budoucímu Spasiteli, bagr a také UFO, které zvěstuje příběh o narození mimozemským civilizacím....![]()
dzizisketa Tohle je taky dobrej nápad! Hezký.
A jestli budete hodné, cvaknu vám jesličky, které má syn v pokojíčku. Snažila jsem se, seč mohla, je tam Ježíšek na seně, Marie s Josefem, nechybí volek ani oslík....ovšem máme tam také pandu, která donesla Ježíškovi trochu toho čerstvého bambusu, pirátskou loď s námořníky, kteří potřebují vzdát hold budoucímu Spasiteli, bagr a také UFO, které zvěstuje příběh o narození mimozemským civilizacím....
Hlavně že tam není langusta, nebo třeba dvě.
Garfie Uka! Pokoje jedincům dobré vůle skrze staletí i galaxie není nikdy dost!
Garfie
prosím ježíšku já jsem byla hodná, opravdu moc!:DDD
Garfie my měli loni betlém z Dupla a tři králové jeli na koních s kuframa. Ale jsme teda hlupáčci, že jsme nezakomponovali i žlutý školní autobus, kamion a popelářské auto ![]()
Ad zmrzlinový adventní kalendář:
jo, je hezkej.
Ale prodavačka na Stodůlkách, kde jsme ho vyzvedávali, ta mi dala.
Velký nákup - vyzvedáváme tři kaledáře, dva vaječňáky. K tomu ještě kupujeme čtyři "dorty ve skle", jak je to dnes děsně v módě. Jako vedlejší efekt budu mít fajn zavařovačky, myslím si. A kafe s sebou.
Doporučuji pobočku na Nových Butovicích, já to objevila nedávno a už máme zásobu zavařovaček celkem slušnou, ehm
. Mají to fakt dobré.
Mohučanka jeee, houbicky! :) Kde se daji koupit hezké? Našla jsem jen nějaké, kde jich je jen 12.
Tulipe bohužel letos nevím...ty svoje nové jsem koupila před asi 3 lety v Hornbachu.
Fotka nic moc, fotí mi to nějak blbě.

Mohučanka aha, dík, ja jsem myslela, ze je řeč o těch svítících na stromeček
Jimik My šli do téhle najisto, protože tam bydlí známí, od kterých tu zmrzlinu známe. ![]()
Tulipe ak myslíš reťaz, tak mám od exihand, majú čisto červené aj farebné
https://www.exihand.cz/Tradicni-vanocni-osvetleni/Tvarovkove-soupravy-_g1182233_11422.aspx
Tulipe jsi z Prahy? Elektrické muchomůrky jsem koupila v obchodě se žárovkami v Hybernské.
Mrakoplas Pinot Noir díky moc, prozkoumám to
Garfie super!
Garfie Super! A koukám, podle nápisů, že mudrci přišli opravdu hodně od Východu! A stranou je bud předzvěst Golgoty či posledního soudu, nebo vzpomínka na Haloween ![]()
Garfiea ten kostlivec ![]()
Děkuji za ovace, budoucímu dadaistickému umělci s radostí vyřídím!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)