Garfie Vítěz!![]()
Advent (nejenom) s dětma
Tulipe já na Ládví v domácích potřebách. Jsou český, prodavaj se i náhradní žárovky a jsou vazne moc pěkný, vydávají moc příjemný světlo.
Garfie uzasny! to ufo!![]()
viktorka_od splavu Tak všichni jsou na Ježíška zvědaví, že jo! ![]()
Potrefenáhusa na netu jsem našla za 1200, to jsou ony?? Na to jsem moc lakoma nebo málo nostalgie :)
žluťásek jsou, ale myslím staly tak pulku
žluťásek no hlavne za tech 1200 je to hrozne kratky, leda tak na nejakej mini stromek. My mame svetylka myslim 10m...
Dneska nam prisla knizka Milion Bilion vanocnich skritku a velice doporucuju
idealni pro chvile, kdy se prestava verit na Jeziska.
Garfie to je krásny Betlehem!
Našla som správne vlákno

Keď som bola malá, nepoznala som adventný veniec, nikdy sme ho doma nemali, ani som ho nikdy u nikoho nevidela, až teraz so synom ho máme.
Garfie UFO se tam docela hodi
Nahodou bezva, kdyz ma dite takovou fantazii.
letfenixa ono se to snad driv ani nedelalo, aspon nepamatuju, ani kdyz byly deti maly. Zacali jsme s tim doma asi az po revoluci.
Kokoska Taky si z detstvi adventni venec ani jiny adventni svicen se ctyrmi svickami nepamatuju. Dokonce mam pocit, ze jsme ho zacali delat mozna az nekdy pred 15 lety. Vyzdoba u nas byla vzdycky, ale jina. Vanocni kytice ve vazach nebo povesene lampach na schodech, betlemy, ktere vyrabel deda, sem tam svicka.
Emerald taky tak. Během adventu jsme snad v dětství nemívali nic, jako výzdobu těsně před Štědrým dnem do vázy větvičky jedle a borovice se slaměnkama a "lampionkama" (mochyně?), na stůl keramický svícen se dvěma svíčkama, taky ozdobený jedlovýma větvičkama a suchýma kytkama. A ještě co dáváme i teď, na záclony kousky jedlových větviček, takové ty koncové, s červenou mašličkou. A samozřejmě někde musí být zavěšené jmelí.
711990 ten, co mám já, je pouzitelnej normalne na prumernej stromek, máme to teda jako doplněk ještě k jinym svetylkum
nevim, jestli na ty fotce bude něco vidět

Potrefenáhusa vidim! A jasny, k jinejm svetylkum ideal. Samotny by toho bylo potreba asi vic. Stromek nadhernej![]()
Kokoska U nás se taky všechno dělalo až před Vánoci. Přitom naši měli dost známých v Německu (byť hlavně NDR), kde se zdobilo víc a víc dopředu, lecjaké dekorace od nich měli, ale vyndavalo se to v podstatě až 24.
Sweet Potato u nas taky tak a venec jsem neznala. driv nez na stedry den se davaly na stul akorat barborky
viktorka_od splavu Jé, barborky, ještě žes mi to připomněla! A hlásím se do klubu "v dětství až stromeček na vánoce" - u nás se prostě zdobilo tím vyglančeným bytem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)