Garfie přece nezklameš svůj zdejší fanklub! ;)
Postřehy z Japonska
DruI Ale to zase klidně zklamu!
Uvidíme podle toho, jak moc velké fiasko to bude!!
Garfie Oo děkuji za kulinářské dodatky! No vypadá to báječně.
Garfie To nemůže být fiasko! ![]()
Garfie taky chci videt divadlo! Fiasko? Prosim te, kdo z nas by neco takoveho dal, navrch v cizi reci? A koho teda budes hrat?
Obraz se mi moc libi, hezka kombinace barev. Vidim v tom kytky na brehu jezera, na hladinu sviti slunce a ve vode kvetou stuliky :)
Garfie Já budu plakat a dupat nožičkou! ;) Ne, já tě ve skutečnosti chápu, ale myslím, že to divadlo bude dobrý. A fakt jsi můj vzor toho, jak si užívat příležitosti :)
Kokoska Děkuju, jinak divadlo pochopitelně taky nedávám, je to pro mě fakt strašně náročný, hlavně jak tu angličinu zvládám tak mizerně, je pro mě těžké učit se text a případně reagovat na jakékoli výpadky, no k tomu se hýbat, strašný to je!
Měla jsem si nechat roli té imigrantky, stojí pořád za pultem a může mít taháka! Nakonec hraju takovou starou poťouchlou babku, pravidelnou zákaznici (celé se to odehrává v supermarketu), která s líbezným úsměvem do všech reje a nakonec se ukáže, že je to stará Strumpet!!!
(to jsem si musela najít ve slovníku a navím, jestli na to dovolím jít dětem!)
Garfie obohatila jsi muj slovnik
Pry je vzdycky jednodussi hrat potvory nez hodny holky, to pujde!
Kokoska No přesně! Já o tuhle roli stála víc, tamta se mi jen líbila kvůli té pražské vsuvce, to bych si zahrála s radostí, navíc spousta lidí tady ví, že jsem z Česka, mohlo by to být o to vtipnější. :-)
Jinak to slovo neznal myslím nikdo, přitom se v té hře používá dost hojně!
Garfie tim vic jsem zvedava na vysledek, o to nas proste nemuzes ochudit!
Nemusím vedieť všetko, ale na druhú stranu nikdy nie je neskoro na to, naučiť sa niečo nové, predpokladám, že dôležité
Čože prosím pekne znamená tá Strumpet ?
Blanka prostitutka
Blanka No je to taková...jak bych to tak řekla...ženština lehčích mravů? ![]()
Fakirka
To je příliš silný výraz!
(apoň teda v kontextu mé role)
Garfie promiň
tto brácha Google
Fakirka Já se koukala do výkladového slovníku a ten není tak přísný!
Ale jako jo, má to nakročeno!
Garfie v takové roli se můžeš vyřádit
Garfie Aha, takže tva postava to nedělá pro peníze? :-D. A my to neuvidime, ale i vyprávěné je to fajn!
No je to taková...jak bych to tak řekla...ženština lehčích mravů?
Nenechá si platit, ji to prostě baví![]()
jerry
Tos vystihla úplně přesně!!!
Karja Jasně že ne, je to taková stará babka, spíš potlačuje svoje přirozené pudy!
Chodí nakopovat se svojí kamarádkou, potají si prohlížejí bodybuilder časopisy, chovají se u toho jako puberťačky, nenápadně ponižuje čerstvě zasnoubenou prodavačku, básní o svém manželovi a nakonec ukradne papírovou reklamní figurínu, protože se do ní zabouchne, celý život potlačovala své potřeby, ale teď to musí otevřeně přizant, je prostě STRUMPET, tolik moje role ve zkratce! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)