Tak to mě mrzí... nicméně svý rezervace se nevzdávám (Pavlena ).
Sraz v Brně - neparfémový
999 to je škoda..
Chápu správně, že barbucha je v Orea? A ten původní razorblade je NH Hotel..
Já bych se skoro vrtla blíž k centru, což Orea splňuje, ale zase na bookingu nevidím možnost oddělených postelí, i když na stránkách hotelu je nabízí.. ![]()
Garfie ještě radila tyto: Theresian, Flora, Comfort. Mě se dost líbí ten první, co ty na to razorblade ?
Pavlena bookla jsem theresian za 132 eur... je to ok?
Vzala jsem ten o malicko vetsi pokoj... premium![]()
razorblade naprosto ok a diky..
Pripadne prosim posli SZ cislo uctu - chce to poslat rovnou v eur?
Pavlena prosimte ne, melo by se to platit na miste mejo mi to strhnou den predem, tak ja ti pak udelam qr kod
razorblade bezva, díky!
Ano, jsem v Orea.
999 Tak to mě mrzí, škoda. :-( A upřímnou soustrast.
Pavlena razorblade Theresian je co by kamenem dohodil od olomoucké "Stodolní", to je dobrá volba. ![]()
A už se ví kdy a kde v sobotu začínáme?
Garfie Díky
Tak mám od dětí opustak ![]()
Booknem si Oreu.
Čtu asi 10 stran dnes. Olomouc mi spíš nevyjde
, ale s Brnem tak nějak zatím počítám.
Pojede někdo z Prahy - vlakem?
Já jsem to už asi naznačila, ale nedám to, vychází mi to v autě 3 hodiny tam a i 3 zpátky a na to asi nemám čas ani kapacitu ani rodinné postavení:D......ale hrozně Vám to zavidim, chybí mi nějaká kultura, líbilo by se mi to na stoprocent a to město je fakt skvělý;-///
Karja To je Škoda
, ale chápu - máš teď jiné priority. Třeba to vyjde za 10 let.![]()
no fakt by mě zajímalo, jestli tu za 10 let ještě bude "rozsviceno".
Makara vzhledem k tomu, že to s MP mám už pomalu k 15, tak věřím, že jo.
Makara continuity Já taky myslím, že jo:-D
barbuchajá jedu, ale už mám jízdenky. Zjistila jsem totiž,že RegioJet je na neděli odpoledne komplet vyprodaný. Tak už jsem nechtěla čekat než tady zahřmí.
Budu v Olomouci kolem poledního, to počítám, že vás najdu někde jíst a odjíždím v neděli v brzkém odpoledni, takže v klidu oběd a tak.
Ja se o omlouvam, ja tu olomouc nakonec nedam. Dalsi vikend pak mam sluzbu a nemuzu si uplne dovolit bejt mimo dva vikendy po sobe. Omlouvam se hlavne sve spolubydlici Pavlena ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)