Sraz v Brně - neparfémový

07. června 2021 20:38
Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 17. července 2024 08:33

continuity Klidně se můžeme když tak sejít dřív a počkat na zbytek v Zahradě. Je to kousek od hotelu, kde budou bydlet a můžeme sedět pod stromy...

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 17. července 2024 08:46

Garfie jak bude chtit vetsina, ja tam budu vic dni, jak jsem psala, tak mam dost prostoru na poznavani. Spis teda zhruba v kolik, muz chce vedet,  kdy ho opustim

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 17. července 2024 08:49

Kokoska Ať jsi jde zaběhat....

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 17. července 2024 08:49

Kokoskamůžeme třeba zajít na oběd až pristanu. Případně mi pošlete do SZ číslo, pošlu recipročně svoje a napíšu, kdyby to mělo nějaké zpoždění. 

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 17. července 2024 08:51

continuity Já si stejně říkala, že jsme mohly vytvořit nějakou whatsApp skupinu, bude to domlouvání určitě jednodušší. 

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 17. července 2024 08:53

Garfie dobry napad. Napisu ti do sz telefon.

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 17. července 2024 09:04

Garfie ja jeste cekam, pojede-li se mnou nekdo z Brna - Pavlena Renusatko ?

a taky nevim jak s tim ubytovanim, hledam spolubydlici nebo to jeste zitra muzu zrusit a drze se k tobe prisockovat?

jinak jsem casove flexibilni a mobilni, tak muzu i cestou nekoho nekde vyzvednout a priblizit:-) ale auto umyt nestihnu to teda upozornuju predem!:-))

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 17. července 2024 09:25

viktorka_od splavujá mám bohužel jedničku,jakože fakt s jednou posteli podle fotek. 

Jinak bez spolubydlící zůstala tuším i Pavlena 

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 17. července 2024 09:46

viktorka_od splavu já nepojedu, zapomněla jsem na nedělní program v Brně a to už bych neobhájila.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 17. července 2024 10:47
Reakce na Garfie:

Kokoska Ať jsi jde zaběhat....

​To spíš nějakou vodu. Je nějaká možnost kromě Aquaparku?

Poslala jsem ti telefon do SZ.

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 17. července 2024 13:16

Kokoska Pokud by se fakt chtěl koupat (rozumné! ), poslala jsem ti pár tipů....

viktorka_od splavu Můžu tě nastěhovat k dceři do pokoje, to je aktuálně asi tak nejuklizenější místo. Ale připrav se na vedro!! A hele, fakt vůbec ale vůbec nestíhám, doma je jako po výbuchu, všude tu leží nějaké zbytečné věci a kufry, na terase pracují dělníci (u sousedů ), práší se tu děsně, já tu prakticky nejsem, práce se mi tu kupí, takže ráda tě ubytuju, ale nesmíš mě pomlouvat a to ani za zády!!!!

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 17. července 2024 13:51

Garfie diky!

Offline Makara
3349 příspěvků moje polička 17. července 2024 16:55
Reakce na Garfie:

continuity Klidně se můžeme když tak sejít dřív a počkat na zbytek v Zahradě. Je to kousek od hotelu, kde budou bydlet a můžeme sedět pod stromy...

Kokoska Garfie continuity taky se zvládnu dostavit už na oběd. 

Při přesunu do Zahrady by se třeba dala zvládnout věž sv. Mořice. Ze Zahrady na procházku Dolní, Žerotínovo, Biskupské nám. Rozárium? Červený kostel?

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 17. července 2024 17:26

Garfie Makara my budem ve Flore, prijdu kdykoli kamkoli, myslim, ze to nikam nebude moc daleko.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 17. července 2024 18:34

Já mám očekávaný příjezd 12,03, tak řekněme nějaké zpoždění, cca v půl jedné bych mohla snad někde být. 

Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 17. července 2024 18:52

continuity Já jedu masťňácky autem (večer se vracím), takže když řeknete kde mám být, budu tam kdykoliv. Klidně i o půl jedné.

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 17. července 2024 22:15

Makara Tu Zahradu jsem navrhla, protože razorblade a Pavlena měly být v Theresian hotelu, Viktorka a Kokoska taky někde u Flory, tak mi to přišlo fajn místo, kde počkat, ale nakonec to vypadá, že to bude nějak rozdrolený, takže můžeme cokoli. 

Já přemýšlela o Arcidiecézním muzeu, Dómu a vzít to přes Křižkárnu a parkánové zahrady Výpadem k Vile Primavessi, sv. Michala a sejít na náměstí....Ty jsi taky z Olomouce, nebo někde od Prostějova, že jo? Vůbec nevím kam na jídlo, já teď chodím jen po barech.

Offline Makara
3349 příspěvků moje polička 17. července 2024 23:03

@Garfie já v Ol bydlela pár let před mnooooha lety a stydím se, jak ji vůbec neznám. Tak jsem se chtěla přifařit k Pražackám, že se mi dostane odborného průvodce
Na restauraci se poptám zítra kolegyně. 

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 17. července 2024 23:26

Garfie Zahrada pise, ze otvira az ve 14

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 18. července 2024 00:31

Kokoska To jsem dnes taky zjistila, byly jsme tam s kamarádkou. :-) Ale situace i sestava účastníků se nějak pozměnila, tak vymyslíme něco jiného. Hlavně mám teda strach, že bude pekelné vedro! Máme tady na víkend neteř s miminkem , ale pokusím se taky dorazit už po poledni, když všichni můžete.