Já jsem ani žádnej Regiojet nenašla... nějaký Slovácký nebo Valašský expresy, Pendolino a tak... ale jednotlivě se mi jet nechce, co ty 3-4 hodiny sama ve vlaku a zpátky to samý? To spíš teda nepojedu.
Sraz v Brně - neparfémový
Kdo tam teda bude? Já už od pátku a zpátky až v pondělí.
barbucha Vy jste fakt darecky. Trvá to 2,5 hodiny, pendolinem dvě.
razorblade je to můj 3. víkend v řadě mimo dům a ten další budu zcela jistě někde taky.
Doufám, že tam nakonec nebudu sama. Včera jsem to vsechno zabookovala a hotel už nejde zrušit.
continuity kdyžtak dáme s Garfie trio :)
continuity kdyžtak dáme s Garfie trio :)
![]()
Alespoň si konecne zvládnu pořádně popovídat. Mě ty hrc frc akce na dvě hodiny, kde je 10 lidí úplně nevyhovují.
continuity tak ja jsem ubytovani zatim nezrusila, akorat mi chybi spolubydlici, jinak dorazim urcite![]()
viktorka_od splavu kvartet!
Kokoska kvintet![]()
Kokoska sextet!
viktorka_od splavu A co clothilde ?
Jinak já tam budu určitě, jen jsem teď v Rize a nestíhám reagovat! ![]()
A Brno pak v úterý doufám pořád platí?
Sweet Potato taky doufám že ano![]()
Garfie já Olomouc nestíhám, ale počítám s brněnským srazem v úterý 23. Už je otevřená kavarna Morgal v Místodržitelském paláci na Moravském náměstí, tak bychom se mohly sejít tam, co říkáte
Renusatko Fakirka Mulen Isca Pavlena Sweet Potato Fleur Luna viktorka_od splavu eM. Makara notna Myrtila EDITH4B Kdyby se podařilo přijet Garfie bylo by to super, ale je mi jasné, že nevíš kam dřív skočit
edit : doplnění jmen
continuity tak ja jsem ubytovani zatim nezrusila, akorat mi chybi spolubydlici, jinak dorazim urcite
A jak jedeš? Já to teda asi doma neobhájím, protože skoro nejsem od kvétna v Brně, ale kdyby náhodou![]()
clothilde souhlas
barbucha Vy jste fakt darecky. Trvá to 2,5 hodiny, pendolinem dvě.
Ale jdi s dárečkama. Myslela jsem, že když se pojede vlakem z Prahy, tak společně - jakej to má smysl trčet sama tam i zpátky? Proto jsem se ptala, kdo pojede... byla bych koupila lístky najednou samozřejmě, tak jak jsme jely minule do Brna, to byla aspoň zábava cestou, výlet začal zkrátka už v Praze
Ten individuální přístup mě v tomhle případě prostě neláká.
viktorka_od splavu a v úterý přijdeš?
clothilde jasny!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)