Zanesla jsem to tedy i do Razořiny tabulčičky.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/10UIcA73myAAiF5Ntods3DkJ0iT_bodHcXeyHwWh_AYg/edit
Zanesla jsem to tedy i do Razořiny tabulčičky.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/10UIcA73myAAiF5Ntods3DkJ0iT_bodHcXeyHwWh_AYg/edit
Nedele 25.6. super
Neděli 25.6. byl mohla :)
Já tady někde slibovala rozpravy nad uměním 20. století (nebo architekturou designem...). Do prázdnin to asi nedáme, ale na podzim klidně :-). Jen by to chtělo místnost s dataprojektorem nebo aspoň ten dataprojektor.
Sweet Potato od 19.6. bych se snad nekdy urvala krome 21. Ale radsi nic nerikam.
25.6. mozna, mozna jo!
999 To zni taky moc dobre :)
999 to zni fakt dobře. Skoro bych snad i vylezla ze své sociofobické ulity!
999 to zní skvěle, to bych se asi snažila přijet
Sweet Potato já se opatrně hlásím, ale zatím mi ty výlety nikdy nevyšly, tak jen tak opatrně ![]()
Ignis Tak třeba to tentokrát konečně vyjde. ![]()
slniecko Ty bys přijela z Bratislavy? :-)
Tetín se mi líbí, byla jsem tam na skok před tyjo už víc jak deseti lety! Akorát se v sobotu vracíme z dovolené, nevím, jestli po ní nebudu potřebovat dovolenou ![]()
999 asi by som to skúsila s niečím spojiť...ale v princípe hej...to by sa mi páčilo...
slniecko Tak to je super :-).
999 byla jsem teď v nějakých galeriích a mám asi milion otázek :)))
Mini V jakých galeriích jsi byla? :-)
Sweet Potato Taky doufám ![]()
Edit Nevím proč, před dvěma dny mi to nešlo postnout.
999 Mohla bych se event. připojit?
999 Accademia Carrara v Bergamu plna vicemene obrazy s nabozenskymi motivy ale i v Brne v Prazakove palaci nebo ted ve ctvrtek ve Veletrzaku coz bylo diky hudebnimu doprovodu temer nesnesitelne :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.