hlasuju pro 13:28 nebo 13:58
taktéž
Já bych taky jela 13:28
Taky hlasuju pro 13:28
Sweet Potato ja psala, ze nakonec nemuzu, ale hezky si to uzijte. Docela me to mrzi, na Tetine jsem nikdy nebyla.
Lamicka Promiň, spletla jsem se.
Tak platí 13:28 ze Smíchova, případně 13:21 z Hlavního! ![]()
Kdokoli další je samozřejmě vítán.
Sweet Potato kde dáme sraz?
SunEclipse U pokladen. Smíchov je malý.
Sweet Potato to vubec nevadi, jen abyste na me necekaly ![]()
Já vám budu držet místo už z hlaváku
bramPro nas je taky lepsi Hlavak;)
a já se musím odhlásit...začalo mě dost urputně bolet v krku, a zřejmě to bude streptokok - byla jsem minulý víkend u mladých, a ti s ním lehli už ve středu. ![]()
Takže si výlet užijte, ať vám vyjde počasí ![]()
SunEclipse To je tedy smůla.![]()
Sweet Potato Také se omlouvám, jsem po dnešní firemní akci totálně groggy a jak jsem byla celý den v horku na nohou, skoro nemůžu chodit.
andulka01 A dopadlo to aspoň dobře?
Mám si vzít svacinu nebo je po ceste nejaky stanek s obcerstvenim? :)
bram Po cestě asi ne, ale v Tetíně snad hlady nezahyneme. Dokonce je tam fajn vinotéka!
Sweet Potato super to bylo, vyšlo počasí, stihli jsme vše pripravit. Zaměstnanci Mirákula jsou super, nic není problém, takže pohoda. No ale 200 dětí je 200 dětí, no
A tenhle pracovní den měl "jen" 13 hodin, protože k tomu nebyla pařba, takže vlastně dobrý.
Sweet Potato a jak jste se měly na výletě? Přehánějte ![]()
andulka01 Bolí nás nožičky! Organizačně jsem zcela selhala, vinotéka měla zavříno! ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.