Tetín nestíhám, nejsem tu od 23.6.
CK Parfumanie
Hola, blíží se nám nedělní výprava do Tetína.
Jak se vám to bude časově nejlíp hodit? Dopoledne nebo po o?
A pojedeme vlakem nebo autmo? Pokud autmo, vejdu se prosím k někomu?
Sweet Potato u nas jako vzdycky klasika, nekdo mi do toho hodi vidle. Moje draha sestra nutne potrebuje odjet, potom, co byla pryc cely minuly tyden, takze budu muset k mame. A to jsem to mela domluveny od zacatku, ze nedeli budu mit pro sebe. Tak se omlouvam, uzijte si to. Uz nebudu nikdy nic planovat ![]()
Sweet Potato vůbec nevím, co tam mám zadané, ale jedeme na vodu. ![]()
ja s tim pocitam, ja jsem prizpusobiva, auto vzit muzu, ale ani vlaku se nebranim ![]()
Sweet Potato já s tím taky počítám, auto nemám
Sweet Potato Mohu se případně na úplně poslední chvíli přidat? Podle toho jak dopadnu na sobotní firemní akci (dětský den pro 400 lidí, žádná pařba) bych se snad v neděli nějak zmátořila.
andulka01Jasně! Nic náročného to nebude.
Sweet PotatoPočítám s tím, jen mám rýmu, tak snad mi bude spíš líp než hůř a budu moct jet. Nic jiného mi není, v sobotu mezi bouřkama jsem nastydla, tak myslím, že outdoorově se mě nebudete muset bát. Vadilo by někomu, kdybych vzala děti nebo aspoň mladší? Pojede ještě někdo takový /15 a 11 let/? Auto vzít můžu, ale vlak mě asi láká víc...?
mirajo Rýmy se nebojíme a tvých úžasných holčiček už vůbec ne!
Akorát teda vlak by znamenal jet do Berouna a odtamtud autobusem, to už úplně lákavé není. Nebo pěšky.
Sweet Potato nechci vám do toho kecat, bo nejedu (a mrzí mě to, ale zas máme na chatě grilovačku a domácí klobásky), ale nebylo by lepší jet vlakem přes Smíchov do Srbska a pak procházkou do Tetína? jsou to 4km...
RoSa No to myslím tím dojitím.
RoSa vlakem do Srbska ![]()
S vyletem pocitam, auto nemam
My jedeme na chalupu. Potrebuju si tam dobit baterky po cervnovych akcich.
Sweet Potato andulka01 Taky se mi líbí varianta vlakem do Srbska a pěšky, v neděli to jede z Hlaváku dopoledne cca každou půl hodinu, předpověď počasí příznivá...ale nevím, co na to ostatní?
Zapomněla jsem na někoho?
Po zelené podél vody ze Srbska do Tetína. Zpátky třeba druhou stranou přes Kodu. Nebo cestou nejkratší, nebo busem, jak bude libo.
Ze Smíchova (odkud bych jela já) vlaky jedou 13:28, 13:58, 14:28, 14:58 atdatd.
Z Hlaváku vždy ve 21 a 51.

Sweet Potato hlasuju pro 13:28 nebo 13:58
Sweet Potato ja se nepridam, kolega ma nejakou akci a vymenil si se mnou sluzbu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)