Vzhledem k tomu, že jsem slíbila kolegovi, že ho na zpáteční cestě naberu a odvezu, už není cesty zpět a přijedu (s poskytnutím odvozu Garfie se samozřejmě počítá). Chci se zeptat, jestli už máte na sobotu aspoň nějaký orientační plán, resp.víte už, kdy přibližně do Kroměříže dorazíte (ráno/dopo/odpo/večer)?
CK Parfumanie
brrr Pražská sekce plánuje dorazit v sobotu kolem 13,00, pak oběd, zámek, zahrada, příležitostné občerstvení, a tak na 18,00 bych to viděla jít někam posedět, dát si večeři a pokecet.
Tímto prosím ty, které to tam znají, aby nám daly tip na restauraci, kde by to šlo uskutečnit. Měly bychom tam dát rezervaci.
999 Super! Tak to já se připojím hned k obědu ![]()
brrr Těšíme se :-)
999 No to já taky. Moc!
Já bych doporučila u Barbušiného sudu, tj. u Černého orla nebo pizzerie Dal Conte.
Ono tady moc výběr není, tudy jen projíždějí japonští turisté a ti mají jídlo s sebou. ![]()
Mha Díky :-). Pizzerii- rovnou zamítám, nemůžu tam ani jedno jídlo :-). Půjdeme tedy k sudu, i když mě dost vyděsilo, že kuchyně zavírá ve 20,00.
Mha Budeme vděčné za tipy :-).
continuity Vyberu :-).
999 vaří tam slušné pivo, dokonce si muž kupoval něco domů. A stůl v takovém trošičku odděleném prostoru, to by mohlo být fajn.
continuity Snad se tam chytíme :-).
999 anoo!![]()
999 ano
999 potvrzuji ![]()
999 ano
999 Je, já nejedu, asi jsem se nějak připletla do konverzace:-(. Nestihnu to, mám nějak moc povinností.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)