barbuchajá jsem chtela ještě ty khaki, ale nesehnatelné.
No nevadí. Včera jsem dvě hodiny kompletovala šatník na podzim a je to po třech letech horor.
barbuchajá jsem chtela ještě ty khaki, ale nesehnatelné.
No nevadí. Včera jsem dvě hodiny kompletovala šatník na podzim a je to po třech letech horor.
Já se taky vždycky hrozím změny sezóny. Pokaždý zjistim že nemam co na sebe, vždycky!
barbucha Já se taky zhrozila, ale proto, že bych mohla celý léto chodit každý den v jinejch hadrech...
To já ne, protože se mi ty hadry všechny ňák srazily ![]()
barbucha To jsou mrchy :-)).
barbucha Já se taky zhrozila, ale proto, že bych mohla celý léto chodit každý den v jinejch hadrech...
Já se taky zhrozila, ale proto, že bych mohla celý léto chodit každý den v jinejch hadrech...
![]()
Tohle zavání přímo hororem....
999 Ne, ono je to spíš k pláči, protože někdo takový nás pak tady pořád podněcuje k nákupům. A my na to skáčeme!:-D
A takovému se říká "agent provokatér"![]()
jerry Jojo, dneska mě to dohnalo, přišel mi plot na dobírku....No a musel ho zaplatit můj táta! Začíná to provokovat tady celou rodinu skrz na skrz:D
Šiš, chcete mi říct, že tady ještě budeme muset dělat tabulku na outfity??? ![]()
Garfie Tu umí razorblade :-). Sice nejede, ale udělat by nám ji mohla :-)).
Garfie v tom případě hlásím, že jdu za dvojče s barbuchou. ještě tak přemýšlet, co si obleču. Budu pryč pomalu měsíc, a ve vysokých horách horách, u moře, i ve městě a potřebuji se vejít do jednoho kufru.
Budete to muset se mnou vydržet. ![]()
A je teda nějaký předepsaný dress code? Můžu se přidat, když nebudu mít na sobě ani jeden hadr z COS?
Fleur Dámy, které nejsou oblečeny z COS jsou naopak velmi vítány :-).
Hele, tabulku mate, tak si v ni jen udelejte novej list a tam si piste co chcete
tu kromeriz vam ale fakt desne zavidim
razorblade Já co jsem četla zprávy poslední týden, taky tam máte veselo;-)
Můžu se přidat, když nebudu mít na sobě ani jeden hadr z COS?
Já taky asi ne....tak přinejhorším se přidáme k sobě![]()
999Oddechla jsem si, můžu balit kufr
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.