999 bezva, pohodičku dost akutně potřebuju..
Takže spím a těším!
CK Parfumanie
Pavlena Super :-)
999 viktorka_od splavu Tak bohužel, nakonec mi to nevyjde ani na otočku.
Mám pocit, že ty letošní plány na dovolené a výlety, jsou zakleté. Užijte si to.
Pokud se ještě někdo chystáte do Kroměříže a nejste ve WhatsAppové skupině, tak se ozvěte :-).
Já nemam whatsapp (a nechci ho), ale nic se nemění, dorazím se SunEclipse.
barbucha Já vím, poprosila jsem Sun a Bram, aby ti předávaly informace :-).
999 diky za zalozeni. ![]()
Krásně si to prožijte ![]()
Moc si to užijte, budu na vás vzpomínat a závidět. Já se momentálně dávám do kupy, můj večírek skončil v půl čtvrté ráno, když muž viděl množství prázdných lahví v kuchyni, jen protočil panenky. ![]()
Za hodinu odjíždím na další večírek a modlím se, ať vůbec přežiju cestu!! ![]()
Garfiemuž včera v osm přitáhl z hospody s kamarádem, který nám bude zalévat kytky. No odchazel v půl jedenácté, školení se trochu natáhlo.
Byla jsem dost nad věci, protože svoje věci jsem měla alespoň na posteli a muž věděl, že co mi dnes nenalozi, poveze za týden vlakem.
Akorát dnes nadávam jak špaček, kdybych měla to auto zbalene už včera, jak bylo v plánu, nejedu dvě a půl hodiny jen do Jihlavy. ![]()
Garfie Tak co večírek? :-)
999 ta je polomrtva podľa toho čo pisala ![]()
A vy ako?
Janulik03 Výborný to bylo :-).
999 super, tu leje už od včera v kuse, tak hadam vy ste mali pekný čas. Užívajte zvyšok vikendu.
Janulik03 Tady naštěstí začalo lejt až v noci. Budeme se muset nad dnešním programem ještě zamyslet :-).
dneska bude lejt az do odpoledne ![]()
Prosím, nevíte někdo, jestli se dneska dostaneme do Jedovnického kostela? Z jejich stránek to nějak nejsem schopna vyčíst.
999 Od 10:30do 11:30 mše, prohlídku mimo je možné, pokud vím, domluvit s farářem, ale netuším, jestli takhle narychlo...
Dnešní momentka z Květné zahrady, kterou jsme díky počasí, jež hydratačním působením jen násobilo naše půvaby, měly prakticky celou pro sebe
.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)