Torrah Jé, Napoleona jsem taky kdysi hltala. A edici 3x celkově.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Torrah Já zas miluju Bretaň a komiře Dupina.
ionicera jé, no ano, taky skvělé! A ta série 3x... ta byla fajn komplet, řekla bych
Torrah 3x Queen otec a syn ![]()
A teď čtu Listopád a vůbec se mi to nelíbí. Tušila jsem, že si to nemám kupovat. Ale už to dočtu.
Torrah série 3x občas seženu v antikvariátu (3x Soudce Ti
, 3x Adam Dalgliesh
,mojioblíbenci)
Magráta tak koukni po tom Napoleonovi, je to fakt dobrý
Pro příznivce audioknih: Mistr a Markétka - Kopecký jako Woland!
a Svědectví o životě v KLDR.
Obojí v archivu ČRo, takže po omezenou dobu.
eM KLDR jsem četla nedávno, ale stejně jsem si to pustila. Fakt je to dobré, obě ty verze.
Mistr a Markétka
Díky za tip.
eM Díky za tip.
Isca nellielovett rádo se stalo. Poslouchám to KLDR a je to teda síla...
Nečetl již někdo nového Folletta - Večer a jitro? Váhám, jestli koupit.
Necetlas nahodou i Mezi dvema Kimy? KLDR jsem ted docetla a libilo moc, ze to nebyl hon za senzaci, ale i tak dost strasny.
eM
Necetlas nahodou i Mezi dvema Kimy? KLDR jsem ted docetla a libilo moc, ze to nebyl hon za senzaci, ale i tak dost strasny.
Nečetla, bohužel.
ionicera Večer a jitro jsem už četla. Je to hodně čtivé, jako asi všechno od Folletta, ale trošinku taková červená knihovna. Třičtvrtě knihy samé útrapy a nakonec vše se v dobré obrátí. Měla jsem ji půjčenou z knihovny, domů bych si ji kupovat nemusela.
Dočetla jsem trogii Porodní bába od řeky Hope (1)
A strašně moc se mi to líbilo.
3p. a 40. léta, odlehly kraj West Virginia. Domácí porody, černoši, rasizmus, 2.s.v., pacifizmus apod.
Castecne je to psáno Jako deník, ty porody.
Moc zajímavé období, téma i oblast. A navíc se to strašně hezky čte. Úplně mi bylo líto, že to skončilo. ![]()
Stará existence Děkuju. Já měla tedy dojem mírné červené knihovny i u Století. :-)
eM dekuju.
eM Poslouchám to Svědectví o životě v KLDR, do teď to byla fakt hrůza, ale dneska dopoledne jsem slyšela 11. a 12. díl a je mi z toho pořád zle
Chudáci, v čem musí žít.
Ctu Husitskou revoluci od Corneje a je to skvele. Asi potrebuju i Jana Zizku, ale trochu se obavam rozsahu. Necetl nekdo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)