Hanka H diky! O papirovem vydani vim, ale zasilani do zahranici je na dlouhy lokte. tak bud nemeckej preklad nebo holt zkusim objednat z antikvariatu.
Ale pamuk ma hodne obrazotvornej a malebnej jazyk, cestina se k nemu fakt hodi ![]()
Hanka H diky! O papirovem vydani vim, ale zasilani do zahranici je na dlouhy lokte. tak bud nemeckej preklad nebo holt zkusim objednat z antikvariatu.
Ale pamuk ma hodne obrazotvornej a malebnej jazyk, cestina se k nemu fakt hodi ![]()
Lilly_Ku kdyztak ti ji poslu, jestli chces, mam ji doma a nejak jsem ji nezvladla docist, tak budu rada, kdyz se ji ujmes
0zero7 třetí naslouchač dobrý, ale pořád to není konec, bude snad ještě čtvrtej a pátej![]()
Mulen no nazdar :)
baltik to je skvela nabidka! :) Moc dekuju, napsala jsem zpravu.
Lilly_Ku Ještě jsem zapátrala a Sníh od Pamuka v epodobě v češtině neexistuje. Jedině kdyby to někdo někdy udělal na koleni podomácku (každopádně se o to ale nepodělil).
Čtete/četl někdo Listopád od Mornstajnove? Dostala jsem k narozeninám, tak se tím z úcty k dárci prokousávam... ale přijde mi to prvoplanove, klouzajici po povrchu, nevím... nějak to neumím uchopit.
Budu rada za vaše dojmy.
eM já se přiznám, že jsem to nedočetla, vůbec mě to nebavilo a přišlo mi to plytký, nezajímavý a bylo mi vlastně jedno, co bude dál (u Mornštajnové se mi to ještě nestalo)
eM Mně se to také nelíbilo. I když knihy od ní si nechávám i po přečten, tuhle jsem poslala dál. A mrzí mě, že jsem nedala na první pocit, že tohle ne.
A jinak- kdyby někdo hledal oddychovou prázdninovou četbu , dobře se čtou detektivky od Klevisové.
Ja tak nejak tusila, ze tentokrat Mornstajnova nebude uplne pro me (taky napsat kazdy rok dva neco jako byla Hana uplne nejde). Takze ctu Zila jsem s oddanym komunistou. Knizka z kosmasu za 18kc a je to teda sila. Doporucuju, strasna doba, silena.
baltik vcera dosel Snih :) moc dekuju!
Jedu ted na par dni na venkov, uz se tesim na odpoledne na zahrade s knihou ![]()
Lilly_Ku to jsem rada, tesim se na hodnoceni :)
ionicera i ostatní
Klevisové někdy v srpnu vyjde další kniha Prokletý kraj - nebude to klasická detektivka, takže bez Bergmana.
eM Do Listopádu jsem se nejdříve nemohla začíst, ale pak se mi začaly vlastní vybavovat vzpomínky na 89 rok a další a další .............. a na konci knihy jsem už brečela a cítila jsem i strach, protože historie se stále opakuje, podstata člověka se nemění, pouze se mění kulisy ................
Já čtu Listopád teď, jsem tak ve třetině.
jinak já jsem teď protřídila knihovnu a asi 3 ikea tašky odvláčela do knihobudky do nemocnice, o pár dní později už tam nebyla ani jedna, udělalo mi to radost..
Na i rozhlasu je nactena Podzemni zeleznice, doporucuju
Seriál byl atraktivnější, ale i tohle bylo dost dobré.
Dočetla jsem Hon na ovci, líbilo se mi to. Určitě mám v plánu i Tancuj, tancuj, tancuj.
Přečetla jsem si další díl série Neviditelna knihovna. Co na tom, že je to občas nelogické. V tom horku bych to stejně nepoznala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.