Garfie kdybyste to náhodou s Potrefenáhusa odložily až na to další jaro, jela bych taky![]()
Cestování
viktorka_od splavu Safra, já už to odsouhlasila!!! Ale já jsem otevřená všemu, klidně pojedu znovu! ![]()
Garfie tak to omrkni a dej vědět![]()
Garfie viktorka_od splavu Do Arménie bych moc ráda, i do Gruzie. Dcera to tam miluje a už byla třikrát.
Takže za rok bych se přidala taky, ovšem, můžu jen o prázdninách. ![]()
Dadoo
Super, ja mam maly deti, taky mi vic vyhovuji prazdniny. A do Gruzie s radosti!
Garfie v Arménii mám i tip na místního řidiče, který by nás tam vozil, Noro se jmenuje
. Při přejezdu do Gruzie předá na hranicích dalšímu místnímu spolehlivém řidiči.
viktorka_od splavu Dadoo Garfie pisu si do diare na pristi rok, jo? ![]()
Lamicka
to bude super akce, myslím že se všema těma svatbama a výletem za agentkou si tenn rok dost užijeme! ![]()
Garfie v Arménii mám i tip na místního řidiče, který by nás tam vozil, Noro se jmenuje
. Při přejezdu do Gruzie předá na hranicích dalšímu místnímu spolehlivém řidiči.
No né že si na té společné dovolené všechny narazíte nějaké Arménce a Gruzínce, budete se s nima chtít vdávat a pak to vypisovat na tamten web coteďnevímjaksejmenuje! ![]()
Garfie kdy se jede za agentkou??? Ja chci taky! Prosim prosim, kdyz budu hodna, vezmete me s sebou?
No né že si na té společné dovolené všechny narazíte nějaké Arménce a Gruzínce, budete se s nima chtít vdávat a pak to vypisovat na tamten web coteďnevímjaksejmenuje!
![]()
Garfie nojo, asi jo, ale uz se nepamatuju, co to bylo.
Můžu se přidat příští prázdniny do Gruzie? Tam bych opravdu moc ráda!! ![]()
Garfie za agentkou se mělo jet v nějakých šatech z HM, pamatuju si to dobře? ![]()
Vona ta Gruzie je taková malinko příjemnější na cestování, hlavně jsou tam všechny možný - a teď nevim, jak se to jmenuje - prostředí? Klimata? Je tam moře, pomalu subtropy, kde se pěstuje čaj, vysoký hory i poušť, Tbilisi je celkem velký kulturní město se starými domy (i když valem ubejvaj) příjemný k pobytu, Arménie proti tomu je taková jednotvarna, víceméně travnatá polopoušť takřka bez lesů, hory jsou taky, ale ne tak vysoký, turismus min rozvinutý, Jerevan proti Tbilisi docela díra (vzdycky byl, arménský kulturní centrum bylo Tbilisi (a Istanbul) a kuchyně mnohem min pestrá a vyhlasena - ale zase to má divokou krásu, krásný starý kostely, za kterýma se vyplatí cestovat a tak.
Ginevra Jak nějaké? Všechny toho samého!
Ginevra Jak nějaké? Všechny toho samého!
Tak to já nemůžu vědět, pro koho zaplane srdéčko. Ale Dadoo má na výběr z více (řidičů), Noro, atd. Plážoví inženýři z jihu se zdá se moc neosvědčují pro trvalý vztah, tak třeba se tady otvírají nový, dosud neprobádaný možnosti!
A Parfumánie bude u toho!
Ginevra Já snad někde najdu fotku Nora, abyste viděly, že vzplanutí k němu nehrozí.![]()
Když tam byla dcera poprvé, seznámili se tam s hrozně zajímavým člověkem. Umělec, sochař/malíř, motorkář, domy měl v Paříži a ještě někde jinde, dos movitý byl. Děsný blázen, ale v dobrém. A on se zbláznil do dcery a chtěl si ji vzít. Pořád ji někam (marně) zval po Evropě, i v Praze za ní byl. Mělo to jedinou drobnou vadu, bylo mu asi osmdesát
Ale prý fakt borec.
Protože být on mladší, při dceřině lásce k těm končinám, mohla jsem taky jezdit na návštěvy tam. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)