Garfie jedno zavazadlo myslim do 32 kg, ted se mi to nechce presne hledat.
Cestování
Mrakoplas my mame na cerven Norsko a na zari Rumunsko a jeste Kaliningrad, vse objednane a zalohy zaplacene nekdy v listopadu, protoze to jsou specialni zajezdy pro malou skupinu. Děj se vůle...
Kokoska To vaše cestování
Fakt ti často závidím!!
Garfie ja jsem z toho obcas unavena, v tom zari to bude doma na otocku. Ale videli jsme toho spoustu a diky tem minizajezdum i moc zajimava mista v odlehlych oblastech.
Kokoska Já vím, pamatuju si, že jsi to tady i řešila. Já věřím, že to občas může být únavný...ale stejně závidím
Garfie kdyz na to vzpominam uz v klidu doma, tak jsem za ty cesty rada, to je jasny ![]()
O víkendu nám zrušili akci, na kterou jsme se do Prahy chystali. Vzhledem k uzavření galerií a ostatních kulturních možností, bych chtěla poprosit o tip, jak strávit odpoledne. Ráda bych si prošla nějakou vilovou čtvrť, párktát jsem tu zahlídla tip na vycházku, ale nikde jsem si to neuložila. Děkuji.
nellielovett Koukni pro inspiraci na stránky PIS nebo prahaneznama.cz.
Asi nejprofláknutější vilová čtvrť je Baba (funkcionalismus)
nellielovett Už to za mě napsla SP, prahaneznama je fajn. Ořechovka je taky dost pěkná (pozor s parkováním, jsou tam modrý zóny), Baba je skvělá.
Sweet Potato díky! Bydlíme na Smíchově, Malvazinky vypadaj na procházku dobře.
andulka01 super, děkuji.
nellielovett A Malostranský hřbitov znáš? Na Smíchově.
Sweet Potato nebyla jsem, díky! Hřbitovy já můžu. Tak už máme program na oba dva dny, moc díky.
nellielovett jestli pojedete na Babu, muzete se stavit na obed u Mateje (Puncochar). Na Orechovce mam rada Maly Londyn (kolem Lomene ulice).
Lamicka děkuji.-)
Dobrá zpráva pro aerolinky, špatná pro cestovatele. Dá se očekávat další omezení letu.
continuity To je dobrá zpráva pro planetu.
Sweet Potato Tak to kazdopadne!
To byla fakt blbost, sleduji to už nejaký čas a dost dlho trvalo než to odpovědní protlačili.
continuity To je super!! Doufala jsem, že k tomu přistoupí. A myslím, že to aktuálně moc neohrozí ani cestovatele.
continuity konečne!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)