Kokoska jo, toho se nebojím, že by tam nebylo hezky. Ale to víš, děti se těší na největší pískoviště, co kdy viděly, tak, aby tam nějaké bylo ![]()
Cestování
Evaeva Jasne, s detma to na courani a spani kazdy den jinde moc neni, tak treba jindy. Moc hezka je ta Matera, to muze byt tak hodinu od Bari. Ale to turisticky atraktivni je proste kamenne mesto, z kopce do kopce, krasne na prochazeni, posezeni nad sklenkou, ale pro deti asi nic atraktivniho.
Kokoska já bych to zvládla i s dětmi, ale muž zas tak nadšený cestovatel není a tohle chce podporu. My nehodláme ležet celý den na pláži, to bysme samozřejmě jeli jinam, a kluci cestují rádi, ale pořád to jsou děti, bolí je nožičky a třetí kostel už je nudí![]()
Evaeva no co, vsak vyrostou a bude je to vic bavit nebo je nekdo pohlida, jeste si cestovani uzijete!
Kokoska však jo. A myslím, že si to dokážeme užít i teď.
Evaeva jejda, ja nemyslela, ze s detma se to neda uzit! Spis ze se jeste nacestujete, ze toho mate urcite jeste hodne pred sebou :)
Kokoska jo, to doufám ![]()
Prosim, nemate tip na hezke ubytovani v Kutne Hore?
SunEclipse Děkuji, to vypadá dobře.
Lamicka Kavárna na kozím plácku, ale mají myslím jen jeden pokoj.
Kdo chce vidět tolkienovu Morii, ať si udělá výlet do slovinské škocjanské jeskyně. 
rasaNori Budeme od ní asi 15 km vzdušnou čarou o víkendu. Ale vlakem, taže plánujeme navštívit jen Grotta Gigante. Ale ta Škocjanská vypadá krásně.
rasaNori je úžasná. Jen jako člověku, co má strach z výšek, mi tam nebylo vůbec dobře.
Mulen bylo to úplně úžasné, muž včera v Ostravě pichl prstem do mapy no a ráno v 10 jsme byli první skupina prohlídky. Šlo nás dokupy 8 i s průvodcem, prvně se na holky moc netvaril, a na konci jim složil poklonu že byly skvele:D
rasaNori ty jo, muz je supr akcni (vubec vy vsichni). To by muj muz teda nedokazal![]()
Len děkuji, akorát nastává změna plánu, z dcery včera vypadlo, že do KH jedou v květnu na projektové dny se školou.
Štěstí, že jsem ještě nic nerezervovala. To jsem to měla tak pěkně vymyšlené.
Nenapadá vás, kam vyrazit na 2 dny v ČR (bude to pondělí a úterý) s dětmi 9 a 11 let? Napadlo mě spojit Safari ve Dvoře Králové a Kuks, ale uvítám další nápady.
rasaNori pěkné!
Lamicka s dětma? úplně kamkoliv. Zabodni naslepo prst do mapy a něco tam bude.
Dvůr Králové taky dobrý.
Do Ostravy, důlní muzeum a vědecký park. Do Kroměříže, teď je tam snad už konečně otevřený celý zámek, do Brna - tam je to na týden. Do Moravského krasu,
SOOS u Chebu a Františkových Lázní, Český Krumlov.
Jablonec - muzeum skla + nějaké aktivity v okolních lesích.
Liberec IQ landie + bazén ( ten mestský), výšlap na Ještěd.
Český ráj
continuity Lamicka Muzeum skla je pěkný, myslím, že i děti oslní ty cingrlátka tam všude. Taky Severočeský muzeum v Lbc je fajn, Ještěd a IQLandia samozřejmě a teď už bude nádherně i v Kryštofově Údolí. Tipy na restaurace a kavárny kdyžtak poskytnu separátně ![]()
Jinak potvrzuju Len a Kavárnu na Kozím plácku, je to jak spát u babičky na půdě ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)