Cestování
Sweet Potato no krása ![]()
Netoci se ti z té výšky hlava?
continuity Naštěstí ne. My nikam vysoko nelezeme, včera nejvýš 2680m. Ale první den (z 900 na 1800 lanovkou a rovnou nahoru) to znát bylo, kamarádce se motala, vrátila se
Sweet Potatotak já už vím i o těch výškách kolem tří tisic, když se tam vyvezu rychle.
Sweet Potato to se mi stalo v těhotenství, ještě jsem si vyšlápla takový krátký prudký krpál![]()
Letos budeme muset šetřit mimino.![]()
continuity lanovkou na Hintertux a bylo vymalováno. Chvíli jsem se snažila s ostatními jezdit na té nejvýš položené pomě, ale když jsem se potřetí skácela a odešla mi psychika, manžel naznal, že bude lepší mě stáhnout níž. V restauraci pomohla horká čokoláda a dvě hodinky spánku. Hnusnej zážitek.
Sweet Potato Krása. Rakousko je boží. Taky se vždycky snažím fotit kytičky, ale moc mi to nejde.
Kvalita fotky je asi děs. Taková malá botanická zahrada pod vrcholem Kitzbühlu.
andulka01 ono je to fakt individuální, nezávisí to od fyzické kondice (vůbec), nacvičit, kromě aklimatizace, se to moc nedá. Ale věkem se to prý zlepšuje. Jsem zvědavá na ty kanáry letos.
andulka01 moje sestra pracovala v Hintertuxu a když jsem za ní jednou byla, myslela jsem, že se tam zblázním. Na mě už to tam bylo moc.
Sweet Potato
My jedem v neděli a už se těším, i když počasí zatím hlásí nic moc, ale to fuk
MarbušaMně se fotka líbí moc!
Magráta Do jaké části?
Moréna. Pro mne asi top zážitek.

Sweet Potato kde jste vy?
Evaeva Pod Stubaiem, bydlíme v Neustiftu.
Sweet Potato tentokrát kolem Zell am See
Sweet Potatoměla jsem dojem, že jsem to tu četla. My jedeme letos tamtéž
(Teda nevím teď, jestli přesně do Neustiftu)
andulka01 ono je to fakt individuální, nezávisí to od fyzické kondice (vůbec), nacvičit, kromě aklimatizace, se to moc nedá. Ale věkem se to prý zlepšuje. Jsem zvědavá na ty kanáry letos.
Kdysi jsme byli v Peru, z Limy skoro u moře nahoru do Cuzca a vejš, to bylo drsný. Já to asi snáším celkem dobře, díky bohu. Nejhůř na tom byli mladí svalnatí namakanci, nejlíp důchodci. Pomáhalo na to maté da coca, čaj z koky.
Evaeva Príma. Využíváme na maximum tu pobytovou slevovou kartu, jezdí tu skvěle busy, tramvaj z Inssbrucku...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)