Jos ano, souhlasím v podstatě se vším.
Mně vaření na denní bázi vlastně nevadí, s dětmi je to rozhodně nejlepší varianta. Ale děláme jednoduchá jídla, něco si přivezeme... Ale samozřejmě si taky zajdeme na oběd, třeba ob den, dva, podle toho, kde jsme. My hlavně narozdíl od našich útratíme dost za zmrzliny, dorty, kafe..., oni to takhle vůbec nemají. A to máš klidně pětikilo na rodinu jen to vrzne.
S tříměsíčním jsme byli akorát na lyžích na Benecku, kluci v létě už měli 8m, mimino loni pomalu začínalo chodit
Taky se s ním pouštíme dál, jak je třetí, protože to omezení trvá už moc dlouho. Proto třeba loni ty Alpy. Ale zase jsme s nimi letěli jednou a myslím, že ještě aspoň dva roky nepoletíme. Mně to placatění moc nebaví, přijde mi, že můžu zůstat doma. Ale teď se placatíme třetí den kvůli nemoci a jako jde to. Ale nám hrály do karet ty podzimní děti, v létě už byly fortelní. S mini miminem bych jela maximálně dvě hodiny od Prahy ![]()
A vůbec si nemyslím, že člověk musí pořád někam jezdit a pak tam třeba šetřit, vařit si a tak. Někdo si radši užije týden v plném komfortu a má na rok vystaráno.