Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 21:35
Reakce na Mohučanka:

macík by také ochutnával, ale zlá macecha mu brání  když se vykulím na terasu s čímkoli k jídlu, již je někde poblíž a ometá kolem, mou misku musím bránit všemi silami 

Offline Mohučanka
7112 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 21:41

Měli jste někdy (majitelé vícero koček) problém s tím, že by se praly o záchod, případně že by tam jedna druhou nepouštěla? Naše kočky jsou spíš domácí než venkovní a když jsme pryč, jsou doma. Když jsme pryč do tří dnů (v zimě čtyř), jsou doma samy a nikdy nebyl problém až doteď, kdy byly samy jen dva dny, měly k dispozici celkem 4 záchody a přesto jedna z nich chodila na malou za pračku. Smrad nepopsatelnej. 

Offline Mohučanka
7112 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 21:43
Reakce na Jiná Realita:

Nojo, u nás nesmí být žádné jídlo v dosahu, housky je schopnej si vybalit z pytlíku a okousat, ale u melouna jsem nebyla ostražitá. Taky mi olízal pěnu z piva, blbeček.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 21:43
Reakce na Dadoo:

Přesně! "On" už by šel a "ona" se chce ještě tulit :D

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 21:51
Reakce na Mohučanka:

to nemusí být že by se praly, garfoš čural vedle záchodu, když byl naštvanej že je doma sám.. a kocuři občas něco provedou třeba když máme moc rušnou návštěvu, tak "za trest":-)

takže spíš nějaká rozlada nepohoda celkově, než že by ji tam nepustily bych tipla

Offline Mohučanka
7112 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 22:00

Aha, nojo, díky, to bude ono. Odjeli jsem a ještě jsme je zavřeli doma, ale zatímco Kočka se spokojeně stočila na půdu, Kocour šel občurat sklep. Kocour občas vyhání Kočku ze zahrady, tak mě napadlo, jestli ji nevyháněl od záchodků, ale myslím si, že ona by spíš pukla než aby chodila za pračku. A je fakt že on je pomstychtivej, když má pocit, že se mu věnuju nedostatečně, jde, a udělá něco dostatečně strašného, abych se mu věnovat musela. 

48190 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 22:02
Reakce na Mohučanka:

Kocour, no jasně:-))

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 22:05
Reakce na Dadoo:

Oni vypadají jak manželé.. Goliáš jako drsný chlapák a Rufíček tulivka 

Prave je vtipny,ze je to naopak.sedime se psem na gauci,přichází kocka,nacpe se mi na klín,pes by chtel bliz,ale co naplat,je tam kocka,tak si lehne na ni.a kocka uplne blazena a uvarena natvrdo přede a přede...

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 28. srpna 2017 23:11

Jste mi přpiomněla, že kamrádce se takhle kocour mstil docela fest, chodil jí schválně do peřin.

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 07:20
Reakce na Magráta:

Děkuji za starost, králíček už není. V pátek veterinář říkal, že v pacce ještě nějaký cit zbyl, píchnul injekci a prý máme přes víkend čekat. Odjeli jsme na chalupu a Babetka se celý den mohla pást na trávě a v jeteli, dostávala samé mňamky, byla hodně zvědavá, kde co lítá a vypadala spokojeně. Vždy jsme jí po chvilce jinak natočili, aby neseděla pořád stejně. V neděli se to zhoršilo a začla si nožičku kousat. V pondělí ráno už se nedalo nic dělat, ale už se netrápí. Doma nám hrozně chybí a její místo s klecí je strašně prázdné. Bylo jí devět let.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 07:33
Reakce na Allania:

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 08:14
Reakce na Zina:

nevim, jestli se dá u koček říct, že je to msta nebo schválnost, i když to tak asi leckdy vypadá, některý kočky strašně špatně snášej změny a tohle bejvá projev stresu. Kamarádce tohle začala dělat kočka po přestěhování, vygradovalo to narozením mimina, kdy začala chodit na miminí věci, kamarádka ji nakonec kvůli tomu někomu dala, prý to bylo neúnosný a nešlo se toho zbavit. Goliáš je naštěstí strašně neautistickej a tyhle sklony vůbec nemá, nevím teda, co bych dělala. Ony se na to doporučujou ty různý feliway spreje a snažit se uvést kočku do co největší pohody, ale někdy to nepomáhá :-(

48190 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 08:28
Reakce na Zina:

jj no kocuri to dost vyhrotili pred kastraci, periny to byla posledni kapka:-) ale ta kastrace zabrala. ono to "schvalne" urcite neni nejak promysleny, je to jak pise Husa, akorat z hlediska nasledku je to fuk.. zas mam bohaty zasoby spreju a cistidel pro dalsich deset kocek:-))

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 08:28
Reakce na Allania:

To je mně líto, ale je fajn,že aspoň  ty poslední dny si užila venku

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 08:35

značkování nekastrovaných kocourů mi přijde jako jiná část chování, Goliáš mi tu teda taky pochcal pár věcí, včetně kabelky, ze který se vyvalil strašnej cirkusovej puch až při jízdě metrem 

Offline Magráta
7973 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 09:40
Reakce na Allania:

to je mi líto...

Offline Magráta
7973 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 09:54

nový člen smečky - Dani (Pedrosa), narodil se nalezené kočičce, tak jsem si ho vzala ... no jo no

Offline Magráta
7973 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 09:55

48190 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 10:11
Reakce na Potrefenáhusa:

no ono to právě to klasický značkování nebylo, resp to udělal jen jeden a jednou, na roh u vstupních dveří zrovna jako by to očural pes:-) to čurání do postele, na pohovku.. bylo prostě normální použití lůžkovin namísto záchodku. ale i přesto to kastrování pomohlo téměř 100%, teď udělají něco takovýho opravdu tak jednou za čtvrt roku, nejčastěji teda jako "odplatu" za tu návštěvu, třeba se psem apod. je mi jasný že jsou z toho ruchu prostě vystresovaní, neberu si to osobně;-)

zlatíčka:P

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 10:23
Reakce na Allania:

tak to je mi líto ...