jiná dimenze by dávala smysl (je teda nějakej paralelní vesmír, kde maj psa, ze kterýho nejsou chlupy, protože je posílaj sem???)
Chlpáči a iné
Kdo to tady má rád to fotky na srázu s vyhlídkou?

Vidím to na vesmír nadšenejch pletařů, který si všichni chtějí uplést pončo ze psa, ale všechny chlupy jim někam záhadně mizí!
skvělý ![]()
taky to nechápu. není prostě možný, aby ty chlupy byly z mého psa, protože by mu na centimetru čtverečním musela růst asi miliarda chlupů
já ho nečešu, já z něj obírám trsy, k česání jsem ještě ani pořádně nedošla, nešlo by to, prostě ho v podstatě každý den svlíknu z kožichu a on na sobě pořád nějaký má ![]()
Ona prostě ráda někam čumí a kochá se

chuchuchu ![]()

nam chovatel dokonce rikal, ze az do roku by nemela chodit stenata po schodech
Osmá hodina ranní fakt není jejich hodina :-D

to máte nějaké lenochy, macko packo již v osm pilně lovil myši v ranní rose
o pupkovi nemluvě
Goliáš žije mezi 3-5, naštěstí ne vždy za mojí asistence. Ale šplhání ve 4 ráno po nábytku a hlasité dupání je oblíbená kratochvíle :-D
už jsem tím vyděsila i jiné lidi, kteří si mysleli, že jste to vy.
Já jsem si nedávno zkusila vybavit, jak se Pupík nakonec jmenuje, a prostě jsem to nedala dohromady, vzpomněla jsem si akorát na Knuta :-D.
Žeby Ron? To bude hanba keď to tak nieje
já myslim taky, že je to Ron :-D
Pche o ôsmej, Amy o pol šiestej lieta hore dole ako bláznivá( v prípade že sme doma) a keď ideme do práce tak vstáva o štvrtej a to má tiež plno energie. Ale chodí spať o siedmej-ôsmej ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)