paktofonika myslim, ze jsem ji kdysi videla na svym oblibenym eshopu europarfemy.cz, ale ted ji tam asi nemaji. chce to hlidat, oni casto doplnuji
Chanel
paktofonika občas sa zázrakom mihne. Ale treba to sledovať.
Korsičanka dynda ďakujem.
Fakt sa neviem rozhodnúť, či radšej nevziať nejaký flanker, kde je rozdiel oprávnený...![]()
A líbí se ti některý?
dynda v podstate všetky. V podstate, no. Len neviem, ako s mamou. Ešte špekulujem nad Liu, aj s tou historkou.
Na jednej strane by som jej chcela dať 5-ku, lebo to bývala v mladosti tá "jej", kým si to mohla dovoliť, na strane druhej sa bojím sklamania. A ešte sa aj neviem rozhodnúť s koncentráciou, ten pidi parfémik sa ktovie, či odhodlá vôbec používať, ale zas sa obávam, že bežnejšie koncentrácie budú ďaleko viac zmršené.
Je fakt, že manipulace s parfémem je trochu otrava, já si z lahvičky dávám do maličký roll-on lahvičky. Ve variantě s rozprašovačem mi nevyhovuje, že neovlivím dávkování. Ono ho stačí fakt maličko. Když ne č. p., šla bych do EDT, tu můžu kdykoliv a tam bys zase mohla sehnat nějaký pěkný balení.
dynda ani nejde o tú manipuláciu, skôr o to množstvo, že si ho asi bude zbytočne šetriť. Ďakujem veľmi pekne za tipy
.
Toaletky Paris-Deauville, Paris-Venise a Paris-Biarritz nyní také v Praze, v parfumérii Douglas, Na Příkopě. Cena 3.180Kč.
Tak jsem se na ně dnes schválně zeptala po té, co jsem už podruhé marně prošla celou prodejnu a zase nenašla a prý je dostanou až příští týden.
dynda bola som dnes skúsiť všetky koncentrácie a odnože (okrem č.p. pochopiteľne, k tomu zásadne nemajú tester) a máš úplnú pravdu. EdT.
wendulka Ta kolekce toaletek se bude postupně rozšiřovat, jsou v plánu další města, možná už příští rok. A některé asi zase zmizí, teoreticky jsou to prý limitky (informace z butiku Chanel).
blackviolet No, budou-li takto "řídké" jako tyto 3, nevím, kdo za ně vyklopí ty tři tisíce. Mám jednu a ráda poskytuji odstřiky, neb ze mě za půl hodinky zmizí.
Když tě mám na příjmu: prosím moc o krátké znovuzhodnocení Muglerovy Woodissime - je mi nabízena k výměně...Platí stále to, že tě baví??? Děkuji![]()
Korsičanka No sofistikované polívačky. A prodávají se dobře, hodně lidí má rádo svěží vůně. Prý. Aspoň tady ve střední Evropě.
Woodissime mě baví. Teď ji s chladným podzimem zase vytáhnu. Pokud máš ráda dřevité, kořenité, ovocné a trochu zakouřené vůně, bude se ti líbit.
blackviolet Díky! Tak uvidím, co dohodnu:)
Věřím, že to bude úspěch, připadá mi pořád krásná, ve dne, v noci.
dynda už to nechám na Vianoce, na narodeniny som už nakúpila knižky, ale aspoň si zatiaľ vychytám nejakú akciu v Douglase, alebo niekde
.
Je zaujímavé, že - prinajmenšom na mne - je tá EdT nielen krajšia, ale aj lepšie drží, ako EdP.
Pro mě je to jediná EDT z jejich mainstreamu, která se mi líbí a drží, je výjimečná.
slniecko Kdybys přijela někdy do toho Brna, dej vědět, vezmu ti č.p.![]()
Korsičanka č.p. je pre mňa TOP, ale v podstate sa mi páči aj edt aj edp. Do päťky som dozrela až po 50-tke, načakala som sa![]()
milacka Píšu SZ![]()
Korsičanka
vďaka!!!
Ja dúfam, že na ten zraz sa mi podarí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)