Nebylo, naštěstí, protože bych nebyla ani v jednom
Most udělám akorát z lehu, ale docela slušný, kupodivu. V sedu s roztaženýma nohama dám lokty na zem v pohodě, i se vytáhnu trochu dál, ale teda provaz jsem vzdala už dávno.
Cvičení doma
Mně šla hvězda nejlíp
most byl nejslabší
Tak nemusí člověk umět všechno
já sem si jen vzpomněla, jak sme si to fakt porovnávaly..![]()
My tak akorát tu hvězdu nebo stojku, ale žádné drámo se z toho nedělalo, to spíš už z gumy
Já jsem teda hodně sportovně nenadaná, a gymnasticky obzvlášť ne ![]()
Já sem jako malý dítko gymnastiku pěstovala (kdo by mě teď viděl,neuvěří); gumu jen občas, když byl parťák na to ![]()
![]()
Hvězda mi šla úplně nejlíp taky :-) další věci jsem zvládala též (ovšem jako tenkrát všechny děti - taky je to 40 let zpět). Most už nedám, ani ze země, ostuda!
Sestra chodila rok na gymnastiku ešte na prvom stupni a doteraz dá obe nohy za hlavu. Alebo dokáže spať v tureckom sede s hlavou na vankúši pred sebou celú noc
Šnúru zvládne ľavou zadnou.
To je dobrá,já už asi jen tu hvězdu..
Já jsem lí loni zkusila a natáhla jsem si sval o kterym jsem netušila že ho vůbec mam, vopatrně!
No...takže ji hned půjdu vyzkoušet..
Taky to tak mam![]()
Já jsem jako dítě tělcvik nenáviděla. Takže nic z jmenovaného...provaz a tak jsem neuměla. Když jsem nemusela, tak jsem do tělocviku nešla. Na střední jsem měla trojku z těláku, protože jsem tam nechodila. Sportovat jsem začala až v 35
.
Hvězdu teda umím i dnes , stojku a 3 kroky na rukou zvládnu taky. Ty lokty na zem, když mám roztažený nohy, dám. Tam mě krátké ruce nelimtují
. Tím končím. Jo ještě si dám jednu nohu za krk
.
tak ja bych si taky teoreticky dala nohu za krk... ale obavam se ze uz ne zpet![]()
A co most ze stojky?
To byl majstrštyk.
(Aktuálně ho nedám ani z podlahy, slabý ručičky
)
Mě teda vůbec nezajímá kam dám ze stoja hnáty a už vůbec ne, kam je dá někdo jinej. Mě teď zajímá, jak přežiju bez jídla do 17 hodin, zkouším experiment.
A cvičit jdu zítra.
To přežívám až moc často. A ty jídelní orgie potom večer!![]()
já gumu i o strom nebo doma mezi židlema (měli jsme takovou jídelnu ala selská jizba a židle měly na nohou zářezy přesně na jedničky, dvojky, trojky i čtyřky)
hvězdu jsem uměla na obě strany stejně a když jsem to nedávno zkoušela, bolelo mě pak všechno přesně asi tak nějak tejden.
Guma mezi dvěma židlema, zdravím jedináčka!![]()
naštěstí mi děti všechno dobrý hned sežerou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)