Proč ne Eva Já jsem se nějak přecvičila zřejmě, dalo se to čekat, vzhledem k svojí zištné a materiální podstatě já jak si někam zaplatim permanentku, tak jí prostě využiju, takže jsem tři roky chodila fakt snad denně, no a teď mě to nějak udolalo![]()
Cvičení doma
To já mám ještě doma eliptikal...na tom většinou blbnu večer u televize
.
Dnes jsem teda taky byla v posilovně, přes svátky mi moc nevyhovuje otvírací doba, tak uvidím, jak tam svoje 4 návštěvy namačkám. Ještě se chystáme do Rakouska na lyže a slavíme samé narozeniny.
Já dnes 15 km.

Další 1/2 maraton v kapse. Mam radost.
Catherinne paráda
, to obdivuju. Já se balím do posilovny.
Dík. Tam by mohlo být dnes ještě prázdno. Ale brzy přibudou odhodlaní ledňáčci...
Catherinne Prázdno tam nebylo, ale samé známé tváře. Kdo chodí víckrát za týden, tak to dal na dnes
.
Za týden touhle dobou to bude mnohem horší. Už se těším.

Renusatko Ja zase pomalu zacinam doma, na cviceni se dostanu tak 1x tydne a to je slaby, takze doma jeste aspon 2-3x tydne musim. Spis chci vymyslet co cvicit, mne uz desne otravujou ty poskakujici youtube nadhery. Premyslela jsem, ze zacnu se svihadlem, kdysi daavno jsem se tim zpevnila zdaleka nejvic, ale to jsem byla mlada.
je to myslis k necemu dobry?
Luna Švihadlo je určitě dobrý, to zapojíš spoustu svalů. Ale kombinovat i s něčím jiným. Nějakou sestavu třeba svou...aby tam bylo něco na ruce, na nohy, na záda a tak. Klidně po jednom cviku, lahve s vodou místo činek a jde to taky.
Dnes ráno to v posilovně bylo už značně horší. Takže nejen předsevzetí na Nový rok, ale letos už posváteční
. Já jsem šla v 9, to ještě šlo, když jsem odcházela, tak už bylo na pásech plno a švagrová mi volala, že v 11 už se tam nehla.
Luna A ty to svy mensi dite asi nemuzes dat do zadnyho povozu a poradne chodit co? Kamaradka takhle dost zhubla, nevozila teda s sebou to dite a ty asi nemas vylozene co na kila hubnout ze jo.. Ona mela asi 15 kilo nadvahu, cvicila trikrat tydne v posilovne nebo aerobni cviceni ve fitku a nic, plus presne z toho byla fakt otravena a potrebovala zmenu. Az ta chuze ji uplne nastartovala a shodila to vsechno.
@Luna švihadlo je fajn, jen to chce pořádný boty. Protože kolena, kotníky...
Renusatko výhoda běhání v zimě je že nide nikdo. ![]()
Catherinne
to jo.
Karja v okoli bohuzel nic pro mensi dite neni, chodit je uplne to nejlepsi na svete, navic me to strasne bavi a vzdycky tim nejvic zhubnu. Ted smula.
Na kila nevim, se nevazim, ale mam rosolovity nohy a zadek, i kdyz nadvahu nemam. Tak v zari uz budou ve skolce obe deticky, tak se dockam![]()
Renusatko tak 1x tydne core trenink v telocvicne, asi malo, co? Zbytek by byl svihadlo a mozna nejaky hiit, chci to vylozene na zpevneni, vypadam ted desne...![]()
Ja mysela povoz jako nejake vozitko, aby ji to bavilo a mohla si ji vzit sebou. Ale uz je dost velka co. No tak uvidis, treba te ty nadhery z youtubu zacnou zase bavit;-).
Luna Pro začátek je to dostatečný. Časem uvidíš, určitě budeš sama hledat co kde přidat. Mně to tak přišlo i v té posilovně. První tři plány jsem měla od trenéra. Potom jsem už viděla sama, že třeba potřebuju něco na ruce nebo víc cviků na záda a začala jsem si to hledat na netu. Naučila jsem se to tak nějak měnit a kombinovat podle potřeby.
Takže dneska hodina posilovna, hodina a půl vycházka se psem a 5 kiláků na pásu, tímto považuju línejch 14 dní za vykompenzovaný a v lednu nazdar! Jdu si nalejt!![]()
Letošní poslední posilvna za mnou a zase v roce 2018
. Zítra už jen plavání..nebo spíš relax ve vodě.
Jen mi to teda blbě vychází hned na 1.1, tak doufám, že to tam ještě budu sama, jako dnes.
Renusatko já jsem dala poslední cvičení už včera... 1.1 jsem nenašla nic, co je otevřené, což mi teda ale vlastně ani nevadí....![]()
nolita U nás je od 14:00. Mně je to jedno, je to stejné pondělí, jako jiné
. Jen půjdu asi až večer.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)