![]()
Cvičení doma
Já bydlela v paneláku nad starou paní, tam by mi guma neprošla ![]()
Guma mezi dvěma židlema, zdravím jedináčka!![]()
Také znám ![]()
.
Asi nám stoupne účet za vodu
.
Jo taaak, proto mi nic nefunguje, na vanu nemám čas.![]()
Cvičí tady ještě někdo? Nebo jen pečete a jíte
?
Já jsem byla tenhle týden zatím s dneškem 3x, tak mám v plánu jít i zítra. V 8 otvírají, tak budu asi hned mezi prvními
. Než se to tady vše vzbudí, tak budu doma.
Renusatko cvicila jsem naposled v cervenci.
Ale predtim dva roky skoro denne, ja zase zacnu, spis musim najit nejaky jiny druh cviceni, tam to uz me strasne nebavilo![]()
Luna Já jsem se ráno v posilovně děsně lekla. V šatně bylo totálně narváno. Jsem si říkala, jestli to tentokrát začalo nějak dřív, ale jen končila lekce pilates. V posilovně jsme byly dvě
.
Renusatko ja si rikam, ze az budu moct, budu taky takhle chodit.
Renusatko Běhám. Tento týden zatím 3x10 km a zítra taky jdu
Renusatko jsem zrovna vybalila poukázku, tak budu muset:-)
viktorka_od splavu
, tak poukázku jsme koupili snovi. Manžel chodí většinou v práci, ale občas i do Průvanu a chválí si to.
Luna to je pravda, že byla doba, kdy jsem byla strašně unavená, když byli kluci malí. Potom zase doba, kdy jsem pořád řešila hlídání a chodila jsem většinou až v 8 večer, když byl manžel doma. Teď je konečně čas, kdy si můžu jít, kdy mě napadne.
Proč ne Eva
. Na běh se znovu chystám až na jaře, nemůžu se nějak nastartovat.
Renusatko no a ještě jsem dostala boty na běhání, už vidim tu kondici:DDD (momentálně su strašlivě rozežraná a poslední týden jsem nestíhala nic a už se mi samozřejmě ani vůbec nechce:-(
jo a hoverboard slavil velkej úspěch!
viktorka_od splavu Vy už máte den náskok?
Renusatko ano prosim:-) máme u ježíška protekci:P ob rok k nám chodí dřív.
viktorka_od splavu I s večeří, salát, kapr, řízky, koledy.... jako vsechno? ![]()
Tak Betty samozřejmě.
Já denně hodinu na páse, k ničemu jinýmu se nedokopu...
Mutziputzi já se k tomu svýmu probíhání dokopu 1x týdně na jógu, ale to je taky vše. Fitko by jistě bylo prospěšné, ale už chybí energie a čas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)