Ses si jista, ze to je pravej ovcackuv profil? ptam se uplne vazne, nejak tomu nemuzu uverit ...
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Ano, je to skutečně Ovčáčkův pravý profil, který je částečně oficiální, částečně neoficiální. ![]()

Omg ... to je realna satira.
Já tomu stejně nemůžu uvěřit - to musí být fake-profil! Takový dokument si přece může dnes vyrobit každý.
Já tomu stejně nemůžu uvěřit - to musí být fake-profil! Takový dokument si přece může dnes vyrobit každý.
Bohužel...
http://echo24.cz/a/iUU5h/mluvi-ovcacek-na-twitteru-misto-prezidenta-jasno-nemaji-ani-na-hrade
Ten případný zákon by se měl vztahovat i na prezidenta samotného. Ten současný se dokáže hanobit úplně sám.
Za hanobení prezidenta rok vězení, navrhují poslanci v čele s komunistou
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/hanobeni-prezidenta-trestny-cin-dah-/domaci.aspx?c=A161115_123338_domaci_hro
edit - koukám, že jdu s křížkem po funuse a že se to už řeší v jiném vlákně
Som strašne naštvaná. Mam narok na vyššiu platovu triedu už 4 roky, upozornovala som na to a stále nič.
SPOILER ALERT! SPOILER ALERT! SPOILER ALERT!
Jo Nesbo - Policie
SPOILER ALERT!
On jako vážně zabil Beátu?! To mě teda vážně naštval!
chacha, taky jsem nejdřív přemýšlela, o kom to vlastně mluví
včera jsem se dívala na hercula poirota, a byl to snad první díl, kde jsem po desátém opakování konečně tušila, kdo je vrah, jinak to zapomenu asi okamžitě po shlédnutí.
To mě těší, že v tom nejsem sama. Já děj knih zapomínám ve velmi krátké době, o jménech postav a identitě vraha ani nemluvím. Zůstává jen dojem, že kniha byla dobrá nebo špatná. Alzheimer už buší na dveře.
P.S. Kdo je nebo byl Beáta? Je to jen řečnická otázka, netřeba odpovídat, stejně to zase zapomenu.
No vidíte, na to jsem úplně zapomněla. By mě zajímalo, co Nesbovi udělala, docela se na ni vyřádil (nechal zabít i toho policajt, se kterým měla dítě, ne?).
Přiznávám se k zapomínání děje do hodiny po dočtění. Ale aspoň můžu číst víckrát.
Já jsem se k tomuhle dílu ještě nedostala, prosím nespoilerovat ![]()
Som strašne naštvaná. Mam narok na vyššiu platovu triedu už 4 roky, upozornovala som na to a stále nič.
Neupozorňovať, žiadať písomne. S pečiatkou z podateľne.
Vzhledem k tomu, že jsme po volbách v USA byli odesláni sem a vlákno s přiznáními tu není, tak to vkládám sem. Tohle se objevilo na facebooku nějakého Miloše Kánského, kterého likoval jeden z mých kamarádů.
Přichází moudrý politik, skutečný státník, odvážný muž. On tedy u porodu nepanáčkoval a nedržel prvorodičku za ruku. Dokázal se vzepřít, všeobecnému mínění, že kdo z mužů nezevluje na porodním sále, je buď kretén nebo ignorant. Trump je hrdina a je nadějí pro všechny muže, jak získat ztracené pozice zpět.
Od té doby, co jej zvolili, mám pocit, že by většinu muží měli omezit na svéprávnosti, protože za ten poslední týden jsem díky likům toho spolužáka četla tolik příspěvků o tom, že ženy musí být největším problémem světa a měli by nás vyhubit, neboť můžeme za všechny mužské obtíže včetně zvětšené prostaty, protože ti chudáčci jsou zcela nesvéprávní a kvůli nám fůriím se bojí projevit svá přání. Teprve spasitel Trum přijde a všechny je vysvobodí. Jinak si tedy nedokáži vysvětlit, jako spojitost má americký prezident a přítomnost otce u porodu.
Teď jen nevím, jestli zablokovat kamaráda, který se jinak projevuje jako zcela inteligentní a milá osoba, nebo ho upozornit, jestli by si nemohl vše na facebooku dvakrát přečíst, než bude likovat každou pi*****.
Trump je klasickej macho - není divu, že mu spousta zakomplexovanejch chudáků tleská.
Ja uz se to zvoleni Trumpa snazim tyden nejak vstrebat a je to bohuzel cim dal tim horsi. Rano otevru zpravy, prectu si, koho si k sobe vzal do tymu a koho chce nominovat do kabinetu...
No, jsem zvedava, jestli skutecnost predci ma spatna ocekavani.
kkristýna Peknej vyblitek - me by vzdycky hrozne zajimalo, co si o takovych nazorech mysli manzelky/pritelkyne/kamaradky/pribuzne dotycnych. I kdyz, nedelam si asi iluze, jedna moje kamaradka volila Trumpa, prestoze s nim v mnoha vecech nesouhlasila, protoze si to manzel pral a neodpustil by ji, kdyby volila jinak ![]()
A chudák Melanie nebude mít co na sebe...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)