Ále co - Fler je plnej tvořilek.![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Prosim vás, mohl byste mi někdo vysvětlit oblibu tady toho člověka? Vždyť je to strašný! A nejhorší jsou ty oslavný komentáře pod tím - fakt si někdo myslí, jak to VKjr. někomu natře, když na nějakou debatu dorazí v tomto tričku? Že si někdo pomyslí něco jinýho, než že je to d***l?
Ty kauzy Zeman vs. americký velvyslanec sleduju jen matně, ale musím říct, že na mě A. Schapiro působí dost sympaticky, slušně a profesionálně.
"Půjdu teď na jeden pražský gympl debatovat s velvyslancem Schapiro o amerických volbách.
Tak jsem si připravil kostým, aby se cítil komfortně.
:-)
(Jinak díky švagrové Pavlínce, co se vrátila z USA a přivezla dárky.)"

Trapny. Tohle lezeni do zadku je fakt ubohy. A jaka je to uroven a ukazka nadhledu, uplna skolka.
Přijde mi to jako vrcholně trapné a hloupé gesto.
Jinak ho občas čtu a mnohé jeho názory na školství se mi líbí a přijdou mi trefné. Jakkoli současně trochu akademické, nebo elitářské. Ale není mimo mísu. Většinou.
Tady je to trapas.
Vzhledem k tomu, že Schapiro (pravděpodobně) není fanoušek Trumpa, je to vrcholně netaktní a nevychovaný.
Sám by patrně neocenil, kdyby někdo na debatu přišel v tričku s nápisem, že VK st. krade pera... to by byla stejná legrace, ha ha ha ha!
Ale zjevně se celá rodinka už rozhodla, ke který straně se přidá. Ačkoliv je to pro mě nepochopitelný - původně jsem myslela, že jsou docela inteligentní. Jejich záliba v ovarovi a jeho podpora mě neustále překvapuje.
já myslím, že oni jsou inteligentní, nadprůměrně oba, jr i sr. Ale pojí se s tím i jiné vlastnosti a další se zase nedostávají. U VK staršího mi přišlo, že mu úsudek dost často kalí jeho neuvěřitelná samolibost. Ale myslím, že je to jen pokračování sporu dvou světonázorů, jak už jsem psala, pro mě je docela dokonalým odrazem Havel vs. Klaus.
Nejsou to prostě idealisti, obviňovat je z nedostatku inteligence je podle mě zbytečné (voliče Zemana dtto)
Mě na Klausovi jr. strašně vadí populistická nota, jeho články, i kdyby v nich byly sebechytřejší a sebestřízlivější myšlenky, jsou pro mě díky tomu nečitelné.
Děsivá je ale diskuze pod tou fotkou na Klausově fb. To fakt snad radši nečtěte, to nechápu, jak může někoho těšit dmýchat takové kecy.
Ty kecy si dokážu představit, děkuju pěkně. Jinak oba VK jsou bezesporu inteligentní, ale "něco" je v jejich charakteru/mysli přece jen špatně. Jinak by nemohli inklinovat k tomu ovarovi...
Co se světonázoru týče, tak nám přibyl další pól: Havel vs Klaus a vs Zeman! Ten se přece nedá přiřadit ani k prvnímu, ani k druhýmu, to je úplná novinka (a úplný dno).
Klaus byl (je) sice samolibej ukrutně, a intelektuální převahu dokázal dát najevo, ale nechoval se přitom jako dobytek...
A proto že Klaus Havla už nikdy a ničím trumfnout nemůže ( a to ho bezmezně žere), je logický jeho příklon k Zemanovi. K němu má rozhodně blíž. Jsou si mj. blízcí i tou bezbřehou samolibostí - a vzájemně si podkuřují.
No a obdivný a patolízalský vztah k Putinovi je typický pro oba.
jenom zeman není tak bohatý jako Klaus.
omg.
http://zpravy.idnes.cz/cesky-socialni-system-062-/domaci.aspx?c=A161124_193939_domaci_neh
ten ubohý chudák, který je už 10 let ! nezaměstnaný a stát se o něj vůbec nestará, považte. i když si myslím, že je ve skutečnosti vymyšlený, to snad nemůže být reálné.
v současné době, kdy lidi chybí všude, uveřejnit takový článek asi nebude ani odvaha, to je už jen prostý nedostatek smyslu pro realitu, nebo to má vyvolávat větší nenávist ve společnosti, vážně netuším, jeho smysl mi zůstává skryt.
mi to celý přijde nějaký prapodivně ekl.. ale skoro mě rozesmál tadyten titulek:
Výživné stát z otců dokáže vymáhat lépe než matka
vzhledem k tomu, že výživné stanovuje soud, tedy stát... je to fakt ironie nechtěného:-)
Já si myslím, že v relativně bohatým státě (kterým bychom zcela jistě byli, kdyby tady nebylo hospodářství balkánskýho typu - t.j. černá díra, určená k rozkradení: viz Opencard, dálnice atd.) je vysloveně ostudný, jsou-li veškerý dávky takový výše, jak se píše v článku.
A nemám na mysli lemply, ale třeba matky samoživitelky, nebo lidi vyššího věku ze zkrachovalých podniků a tak. To přece není k důstojnýmu životu...
Jo jasně, měli si naspořit, nebo nemít děti - máme svobodu a odpovědnost a volnej trh atakdále atakdále. Ale od čeho si sakra platíme ten stát potom?! Jakou službu a potřebnou pomoc od toho státu dostáváme?!
Nemůžu si pomoct, když ty naše sociální výdobytky srovnám s jinými státy (a ne, fakt se nebudu obracet pro příklad do Ugandy), tak se mi chce tak akorát zvracet.
Souhlasim. v souvislosti s ruznyma investicnima pobidkama a danovyma ulevama pro firmy je to vysmech. hlavne, ze se nezamestnanymu oziva tech blbych sest litru mesicne. stat tu neni pro firmy ale pro lidi.
Já to četla včera v práci a s kolegyní jsme žasly, že zrovna tento případ byl uváden jako příklad.
Chlap 42 let, zdravý a asi svobodný, je deset let bez práce ? Teda sorry, ale může za prací dojíždět, přestěhovat se, nebo prostě začít makat, ale argument, že má maturitu ( pchá) a že teda nemlže uklízet v ZOO, mi přijde hodný skutečného flákače a nemakačenka.
Já mu ty minimální dávky přeju !
A věř, že reálné to je, v tom kraji je takových velmi a velmi moc, plačících a čekajících, až se o ně někdo postará.
já si myslím, že takový člověk by už několik let neměl žádné dávky pobírat. ani minimální. zejména pokud odmítl po letech nezaměstnosti práci. to prostě nejde ani komentovat. i kdyby měl sbírat bobky rukama, když si 9 let nenašel nic lepšího, buď ať bere, nbo nemá nárok ani na korunu.
podpora v nezaměstnanosti nemá zajišťovat důstojný život. má pomoci pouze neumřít hlady, než si člověk najde jinou, jakoukoli práci. nemá z ní zbývat na cigaretku ani pivečko. a stát tu není od toho, aby se o někoho staral po osobní stránce. stát má zajistit bezpečnost, vzdělání, soudnictví, sjízdné silnice, ale není důvod, aby lidem hledal práci (což mimochodem stejně neumí, jen za to platí hromady úředníků).
problém našeho státu je ten, že kdo v tom umí chodit, ten si vyžije z dávek tak, že prostě nemá důvod pracovat. maximálně sem tam melouch nebo drobné zlodějiny, a jsou na tom minimálně stejně, jako ti, kteří na to nemají nervy a vychování a tak pracují na špatně placených pozicích.
Definitivně zblbl. Začalo to už prezidentskými volbami. Časově do toho zapadá i výměna manželky. Jak mne dřív zajímal i bavil, teď je to k pláči.
já si myslím, že takový člověk by už několik let neměl žádné dávky pobírat. ani minimální. zejména pokud odmítl po letech nezaměstnosti práci. to prostě nejde ani komentovat. i kdyby měl sbírat bobky rukama, když si 9 let nenašel nic lepšího, buď ať bere, nbo nemá nárok ani na korunu.
podpora v nezaměstnanosti nemá zajišťovat důstojný život. má pomoci pouze neumřít hlady, než si člověk najde jinou, jakoukoli práci. nemá z ní zbývat na cigaretku ani pivečko. a stát tu není od toho, aby se o někoho staral po osobní stránce. stát má zajistit bezpečnost, vzdělání, soudnictví, sjízdné silnice, ale není důvod, aby lidem hledal práci (což mimochodem stejně neumí, jen za to platí hromady úředníků).
problém našeho státu je ten, že kdo v tom umí chodit, ten si vyžije z dávek tak, že prostě nemá důvod pracovat. maximálně sem tam melouch nebo drobné zlodějiny, a jsou na tom minimálně stejně, jako ti, kteří na to nemají nervy a vychování a tak pracují na špatně placených pozicích.
Já jsem pro, aby dávky od státu dokázaly zajistit důstojný život. V úloze státu se nikdy neshodneme, jen mě štve tohle tunelové vidění u člověka, který ze sociálního systému státu profituje.
https://www.novinky.cz/domaci/421572-budou-ucit-deti-co-vsechno-je-znasilneni.html
Titulek ne příliš šťastný, ale projekt je užitečný. Líbí se mi.
Co mě nas..., byly komentáře pod článkem. Hnus. Jen to dokazuje, že vést diskuzi o to, jak se chovat k dívkám a ženám, je víc než nutné.
Sociální dávky by měly být vyšší, pracovní trh by to stimulovalo!
no ja bych este k tomu pridala vychovu mensich deti v tom smyslu ze me telo je me telo a mam pravo rozhodovat o tom, co s nim kdo bude delat. klidne uz ve skolce. za meho detstvi byla situace v tomhle tristni.
protoze nejde jenom o znasilneni, i u zneuzivani deti to je statisticky mnohem casteji casteji hodny strycek, mily pribuzny nebo vedouci v detskem oddilu, nez nejakej bubak z cerne sanitky.
Moje vnučka prošla podobným školením už někdy v první třídě. Bohužel teorie je jen teorie... jednou jsem ji mučila, dítko kvičelo jako obyčejně: ne! ne! dost! a najednou se příšerně rozeřvalo. Já se vyděsila co se stalo - následně jsem byla poučena, že ve škole zrovna probírají že "dost" je prostě dost, a strašně ji zklamalo, že to nefunguje ![]()
Inu, dobrý poučení do života ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)