Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Lilly_Ku
4399 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 12:16
Reakce na barbucha:

no ale uprimne, nemela vnucka pravdu, ze dost je dost?

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 12:48
Reakce na barbucha:

asi bych se taky lekla, ale ta reakce vaší vnučky se mi líbí

Offline Katrin_kouří_cigarety
156 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 13:49
Reakce na Lilly_Ku:

Naprosto souhlasím.

Jde o to, že v našich školách se vyskytují sexuální útoky (zejména chlapci směrem k dívkám), nebo jiné chování degradující dívky. Bohužel to zatím málokdo považuje za problém a už roky se jde pořád po tom samém - kouření, drogy, alkohol. Jakkoliv jsou tyto věci závažné, portfolio nežádoucího chování na školách by se vážně mělo rozšířit...

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 15:19
Reakce na Lilly_Ku:

no ale uprimne, nemela vnucka pravdu, ze dost je dost?

Jasně že měla pravdu. Jen většinou ti haranti u mučení sice kvičej "dost", ale chtějí ještě

Nicméně jim ve škole tehdy zjevně zapomněli sdělit, že někdy si ten zločinec nedá říct, jako babička... a co potom?

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 15:36
Reakce na barbucha:

ja si teda pamatuju, ze pri dost jsem jako dite myslela fakt dost. nesnasela jsem to. neze bych se nesmala... ale ve skutecnosti to bylo spis neprijemny

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 15:36
Reakce na barbucha:

no, ehm, já jsem třeba babičce vyrazila hlavou její poslední zuby, tak si kdyžtak dejte pozor.....

48190 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 15:38

pravda je, ze jeden chlapecek chodi z vyberove zs s takovymi nazory na spoluzacky, ze kolikrat ziram (holky jsou ty hloupe, holky a matika chachaa apod)

Offline Lilly_Ku
4399 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 15:42

porusovani hranic ditete a zlehcovani celeho tematu ma u nas totiz dost dlouhou a bohatou tradici.

48190 příspěvků moje polička 29. listopadu 2016 20:16
Reakce na Lilly_Ku:

to jednak, ale to myslím není historicky typický jen pro čr. pak taky taková ta obecná poníženost, poslušnost - nejenže dítě prostě musí bez debaty poslechnout dospělé, dospělý zase poníženě poslouchá každou (pseudo)autoritu ve formě policajta, soušky učitelky apod. sice se to mění, ale zas trochu na opačnou stranu, ono se to doufám časem nějak ustálí:-)

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 04:47

ja si teda pamatuju, ze pri dost jsem jako dite myslela fakt dost. nesnasela jsem to. neze bych se nesmala... ale ve skutecnosti to bylo spis neprijemny

Fuj, živě se mi vybavilo, jak mě příbuzní lechtávali a jak to bylo strašný, nesnesitelný! Jak nešťastná jsem z toho bývala. Dodnes kvůli tomu nesnesu, aby na mě někdo tímhle způsobem sáhnul :-(

Offline Lilly_Ku
4399 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 08:46

jo, mas pravdu, neni to typicky jen pro cr, trochu jsem se unahlila. reaguju na tyhle veci dost emotivne, protoze s nimi mam osobni zkusenost. prala bych si, aby se tohle fakt probiralo uz ve skolce.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 08:59

My se ale nelechtáme, máme jiný způsoby tortury  A kdyby to nesnášela, tak by si sama nezačínala... každičkej večer, kdy jsme spolu  

To jen tehdy chtěla asi vyzkoušet novej poznatek v praxi, no neklaplo to. Jinak já jsem všema deseti pro jakoukoliv osvětu, ale chce to nabídnout víc variant řešení, nejen že "dost je dost".

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 11:33

Stěžuju si, že na okno umyté před pár dny se mi vykadil pták  

Vlastně nejsme ve stížnostech, ale i tak jsem tu správně, protože mě to fakt nas** píp!

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 11:38
Reakce na Kokoska:

ještě by mohlo pršet, třeba zejtra?

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 11:41
Reakce na Kokoska:

To jsou ale určitě na cestě prachy! A to se vyplatí!

(mám to odzkoušený: auto už parkuju jedině pod stromem!)

48190 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 11:45
Reakce na barbucha:

jasny chapu. no a cos ji teda poradila?

a co radi odbornik Lilly_Ku ?

Offline dzizisketa
8434 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 12:03

Vtip je v tom, že stačit musí jen "dost". Hned po prvním vyslovení.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 12:04

Potrefenáhusa 

S tím počítám, vlastně se divím, že už nelilo a nepadal prach ze Sahary :D

RoSa 

Tak aspoň něco, aby si havěť vydělala aspoň na ty slunečnice, co do nich přes zimu nacpu!

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 12:11
Reakce na dzizisketa:

Vtip je ale nejspíš v tom, že by to školení musel absolvovat i ten agresor... nebo?

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 12:12

Já jsem neporadila nic  Nejsem si ještě úplně jistá, jak to řešit. Teda v případě desetiletý... taková patnáctka je na tom už jinak, hlavně fyzicky... ale kdyby to dítě mělo začít ječet nebo se prát, tak může přijít k ještě větší úhoně (narazí-li na skutečnýho úchyla). Sebeobranu nějakou ještě nezvládne... no fakt nevím. Samozřejmě oznámit nějaký osahávání, o tom žádná, ale kdyby to byl nějakej těžší útok? Těžko říct.

Dost často jsem na to myslela, hlavně po tom německým Silvestru. Oni mají těch imigrantů taky kvanta, a člověk nikdy neví... naposled zrovna v bazénu její spolužačku (vyspělejší, blondýnu) pořád pronásledoval nějakej na první pohled arabskej výrostek s rašícím knírem, až jsem se šla holek významně a hlasitě zeptat, jestli není nějakej problém - viděl, že ho pozoruju, tak dal pokoj.

Jen se obávám, že ve škole ani jinde už o tom moc mluvit nebudou, protože to není politicky korektní... já jsem mohla v bazénu zasáhnout, protože jsem nevychovanej tatar z východu