Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 17:18
Reakce na Amun:

to je fakt nechutný toto... já se setkala jen s potřesením rukou, takže dobrý, ale jako taky bych to nedala, kdyby náhodou...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 17:27
Reakce na Amun:

jj taky praktikuju jen takové ty náznaky, když už... ale kolegy mám naštěstí pěkné a voňavé :-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 18:16
Reakce na nolita:

Offline Lilly_Ku
4399 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 18:16

to je mi lito... a ne nepusobi to prehnane.

akorat teda trosku potvrzujes takovou tu teorii, proc se clovek stane psychologem;-)

Pockej, to je nejakej renonc, ja nejsem psycholog, zivim se uplne necim jinym a psychologii jsem ani nestudovala :)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 18:17

smarja a jsem si ted predstavila obzvlast jedno osazenstvo, se kterym casto obchodne jednam a jako   (noli, ty vis) 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 18:17
Reakce na Lilly_Ku:

ja s tebou souhlasim a tve reakce mi prijdou vecne a nijak prehnane

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 22:07
Reakce na Lilly_Ku:

jezis omlouvam se, zamena osob a obsazeni:-) jsem mela za to ze to psala marge... promin.

rika se, ze kazdy ma nejaky talent. ja jsem treba eso na trapasy;-)

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 22:09
Reakce na jinx:

no jo 

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 22:44

Já jsem jednou strýčkovi taky dala pomalu regulérního francouzáka. To si nesmíte tak brát, to se fakt může stát omylem! Strejda z toho byl značně vyplašen, myslím, že to byla chyba někde na mojí straně:-). Ale je fakt, že v paměti to utkví, už to bude tolik let a tu trapnost situace si stále pamatuji:-D.

Offline Emerald
2628 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 22:51

Ještě bych se vrátila k sexistickému chování mezi dětmi a puberťáky a sexuálnímu obtěžování.

V UK je to teď celkem téma a na školách se to učitelé opravdu snaží nepodceňovat. Mně pochopitelně moc nepřekvapuje, že se takové věci dějí na středních školách, ale vyvádí mě z míry, že se tak chovají i desetiletí kluci.

Zrovna včera si mi dcera stěžovala, že jí jeden spolužák řekl: " Show me your private if it is big or small." Slyšely to i její kamarádky, takže hned potom, co mu to vytmavily, šly za učitelkou a bude to mít ještě dohru s rodiči. Dcera byla samozřejmě úplně znechucená. Je mi jasné, že ten kluk to musel v tomhle věku někde pochytit, že to nebude z jeho desetileté hlavinky, ale někdo mu prostě musí rázně vysvětlit, že tohle se v žádném případě tolerovat nebude.

Na druhou stranu - velkohubé kecy jsou jedna věc, a pak se nestačíte divit, když se dočtete, že dospívající při sexu používají prázdné pytlíky od brambůrek, protože se stydí koupit kondom... 

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 22:52

A ještě se mi vybavila situace, kdy mi dal už opravdu regulérního francouzáka místo letmého polibku na rozloučenou přítelův kamarád z dětství, kterého vídám tak jednou dvakrát za rok. Reakce mého partnera byla: Ježiš, ty s tim naděláš, vždyť je to můj dobrej kámoš a vždycky ses mu líbila!

Takže škoda, že partner nemá nějaké ultra atraktivní kamarády, kterým jsem se taky vždycky líbila:-D

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 22:55
Reakce na Emerald:

Takovéhle věci se děly na základní škole už za mě. Jenže si nepamatuji, že by se to kdy řešilo s učiteli či rodiči. Teď podobné věci řeší  na 1. stupni ZŠ moje kamarádka, takže snad bude pokrok aspoň v té osvětě, že dítě se má svěřit rodiči a učiteli.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 23:02
Reakce na Emerald:

teda mně se teď vybavila strašně zasutá příhoda ze 4. třídy, kdy moje dvě spolužačky, vybavený obě staršíma sestrama, napsaly jednomu hezounovi od nás ze třídy nějakej strašně sprostej dopis a hodily mu to do schránky, jenže to tam našla jeho maminka a byl z toho dost velkej průser, kterej se řešil na úrovni snad celý školy. 

Offline Emerald
2628 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 23:23
Reakce na Karja:

Potrefenáhusa Já si ze základní školy pamatuju až ze druhého stupně, že kluci hodnotili maximálně přednosti holek ve stylu - ta má velký kozy, ta má malý kozy - ale dál to nikdy nezašlo a ty holky to taky s nikým jiným než s kamarádkami neřešily. Na střední se u nás ve třídě teda nedělo už vůbec nic. Možná že to bylo dané i skladbou lidí. Nedělám si ale iluze, že to jinde nebylo horší.

Jsem ale přesvědčená, že pokud se něco takového ve škole objeví, řešit by se o mělo - ty malé holky jsou z takových řečí pěkně rozhozené a vůbec nevědí, jak reagovat. Starší si už většinou nějak poradí.

Ještě jsem si vzpomněla, jak mi moje máma vyprávěla, jak je kluci v sedmé třídě ( r. 65-6 ) nahnali do šatny a tam je osahávali. Holky z toho měly srandu a dotčené se cítily ty, které do šatny nikdo nenahnal. Nikdo si nikomu nestěžoval, žádná aféra z toho nebyla... Svět se mění.

Offline MP Marge
6363 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 03:52

tak ono není taky nutný mít všecko:P já jsem celkem spokojená s tím, že jsem žádný zásadní problémy nikdy neměla, takže jsem zůstala v oblasti studia a celoživotních zájmů nevyhraněná:DDD

Ja myslim, ze to mate zarizene dobre 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 09:56
Reakce na Emerald:

Určitě se tohle objevuje v nižších třídách než dřív. Děti mají hlavně na internetu přístup k informacím, na které nejsou připraveny a nevědí si s nimi rady. Bohužel na to není připravena ani většina pedagogů. 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:27
Reakce na Potrefenáhusa:

teda mně se teď vybavila strašně zasutá příhoda ze 4. třídy, kdy moje dvě spolužačky, vybavený obě staršíma sestrama, napsaly jednomu hezounovi od nás ze třídy nějakej strašně sprostej dopis a hodily mu to do schránky, jenže to tam našla jeho maminka a byl z toho dost velkej průser, kterej se řešil na úrovni snad celý školy. 

Haha, to já jsem kdysi s kamarádkou napsala spolužákovi krátké sdělení, že "Krbec je blbec". Nadepsaly jsme pečlivě obálku jménem a příjmením a hodily mu to osobně do schránky...

Škoda, že jsme netušily, že se jmenuje úplně stejně jako pan otec. Kterýžto si to (z neznámýho důvodu) vztáhl na sebe  a byl z toho celoškolní škandál, protože nelenil si jít osobně stěžovat řediteli.

Dneska bych tudíž řekla, že jsme se ani v jednom případu nezmýlily 

Offline jerry
10325 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 18:34
Reakce na barbucha:

Něco mi to připomíná..."Sejdeme se na hřbitově" a paní Týfovou.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 18:46
Reakce na jerry:

Jo, přesně! 

My jsme byly tehdy snad na prvním stupni, takže celkem jelita...  Samozřejmě došlo k vyšetřování a jelita se ke zločinu doznala. Paní Krbcová, aby se to nepletlo, se poté stavila i u nás doma, zeptat se významně mých rodičů, jak k tomu její manžel  - takto zgruntu slušný člen společnosti a strany - přijde  To bylo špatný, protože rodiče to málem zabilo... naštěstí byli slušně vychovaný a jen se potichu dusili