continuity můj je na tyhle věci ještě víc zabedněný než já
Proto po nás asi nikdo žádné alibi nechce ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Pinot Noir Evaeva Tak my stopro domluvený nebyly a ona byla dost do větru, to bylo rychlé počítání.
Ale jako jo, naštvaná jsem na ni sice byla fest, ale zareagovala jsem bez mrknutí oka, to se musím pochválit!
Garfie no mně by to došlo určitě až ex post
Tak Betty Ehm, dcera od kolegyne ve skolce rekla, ze maminka pracuje v zupanku v mistnosti bez oken.
Pinot Noir rasaNori Doufám, že to naše děti ve školce nedostanou teda:-D. I když tuhle mě pobavil synovec. Vyprávěl mi o své učitelce, já se ho ptala kolik je jí let, nevěděl. Tak se ho ptám, jestli je jí jako mně...ne to ne, to je trošku starší, tak jestli jako jeho mamce "ježiši to ne, to je mnohem mladší"! Jsme od sebe 8 let....
oblibena historka moji kolegyne: kdyz jeji syn nastupoval do 1. tridy, vyptavala se ho na ucitelku, jaka je, kolik je ji let... nevedel. "Tak asi jako ja?" chtela mu pomoc. "Neee, tak stara ne, mnohem mladsi." Kolegyni bylo v ty dobe 24 let.
ale bacha, vono to ve stari zas prijde, akorat clovek prestane rozlisovat ty mladsi.
moora já už nemám odhad ani na vrstevníky, přijdou mi starý ![]()
moora Svatá pravda.
Potrefenáhusa jezis, to mam taky! A nejvetsi korunu tomu nasadila kolegyne, kdyz pronesla neco jako: tam chodi akorat tak baby z pojistovny kolem padesatky. A ja: no ale my jsme baby z pojistovny kolem 50. :)
bram :-D:-D Tak něco podobného se mi stává taky! Vždycky odsoudim skupinu, do které vlastně patřim:-D
Ale jako kdybych se slyšela. ![]()
tak nějak
Karja to je přesný, mám to stejně ![]()
Včera k večeru mi zazvonil mobil, a dívčí hlásek z neznámého čísla pravil: Já se omlouvám... vyspala jsem se s vaším manželem a vy se s ním musíte rozejít!
Pohled mi padl na milostpána, svalenýho v teplákách u televize... a musela jsem se smát nahlas ![]()
barbucha :-D a byl to teda omyl nebo nějakej fórek?
Možná si holky jen krátily dlouhou chvíli, těžko říct.
Ale že jsem slušně vychovaná, odpověděla jsem - ať si z toho nic nedělá, že se to stává i v lepších rodinách... a na to číslo poslala srdíčko ![]()
barbucha
jezis to je genialni odpoved
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)