Jeje, že se to nestane mě, to bych mohla do toho mého rejpat minimálne týden. ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
continuityDíra na trhu? ![]()

Sweet Potato no úplně plošně bych to nedoporučovala, mám několik dost žárlivých kamarádek, tam by to asi nefungovalo. Ale toto je zrovna věc, z které bychom si u nás doma vydrželi dělat srandu dlouho. A víš jak je to: hlavně že mě ještě dokáže rozesmát. Toho si nějak cením víc než vynesených odpadků.
continuity Howgh!
Jeje, že se to nestane mě, to bych mohla do toho mého rejpat minimálne týden.
Tak já mu to hned řekla, co jsem měla za telefonát a že se teda musíme hned rozejít... koukal na mě tak, že mi bylo jasný že z toho asi víc nevytěžim. No jo no, nemusí pršet, jen když kape.
barbucha :-D:-D Boží ta tvoje odpověď, hned jsem to vyprávěla doma, a hodně zabodovala i prezdivka tvého muže:-D
Karja já taky! muž hned přispěchal s nápadem, že jeho šílená modrina po odběru krve ( tu sestru bych chtěla potkat!) je vlastně cucflek.
continuity :-D To je žhavá milenka, že začíná už takhle od rukou! Doslova mu ruce líbá!
Tvůj muž má aspoň bystrý reakce ![]()
continuity netahal spíš něco těžkého, že má ten cucflek? To se mi totiž jednou stalo, byl to normální odběr, ale modřina z toho byla slušná.
barbucha :-D:-D Boží ta tvoje odpověď, hned jsem to vyprávěla doma, a hodně zabodovala i prezdivka tvého muže:-D
Ta není vlastně tak úplně moje... moje matka, když hlídávala haranty na chalupě, psala mi raporty - podepisovala se v úctě vaše Máry a líčila mi, co řekla slečinka nebo co již dokázal mladej pán (většinou se posral
) a oslovovala mě milospani. Tak pak to byl už jen krůček ![]()
Karja já taky! muž hned přispěchal s nápadem, že jeho šílená modrina po odběru krve ( tu sestru bych chtěla potkat!) je vlastně cucflek.
myslím, ze na cucflek od milence by mi teda nikdo neskočil a tu sestru už taky nechci nikdy potkat

barbucha No jo, máte to v rodině, ty humory:-D
Tvl to neni normální!
Nemáš nějakej problém s cévama, srážlivostí apod.?
Potrefenáhusa on to nemá tak strašné, ale na to, že na výbornou zrazlivost krve a celkově hojení, tak je to moc.
barbucha Nikdy před tím, ani nikdy potom se mi to nestalo!
Potrefenáhusa tak to je hustý! Já nemám vidět žíly, ale tohle mi neudělali nikde.
barbucha Von ma bystré reakce, ale slabší povahy z toho omývají. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)