já mám na okně i bakonových dveřích síť proti hmyzu, takže dovnitř proniknou jen malinký..a nemaj tu co jíst, tak moc nevyrostou ..aspoň teda v to doufám ![]()
A běda jestli se nakazím a narazím na macka ve vaně ![]()
já mám na okně i bakonových dveřích síť proti hmyzu, takže dovnitř proniknou jen malinký..a nemaj tu co jíst, tak moc nevyrostou ..aspoň teda v to doufám ![]()
A běda jestli se nakazím a narazím na macka ve vaně ![]()
Je to tady! Capri kalhoty jsou zpět!
Lamicka je to do přiznání, ale nosila jsem je ráda.
Pinot Noir já taky ![]()
Lamicka co je na nich kontroverzního? Vždyť to jsou prostě úzké kuloty
Já je taky nosila ráda.
Já to říkám furt, že se nemá nic vyhazovat. No nemám je už.
Pinot Noir Já měla takový šusťákový do pasu, to bych zabila dvě mouchy jednou ranou:D
Lepší než Jára Cimrman!
Dlouho jsem se tak nezasmála. Tak mužici zvou Jihoafričany apod. (ovšem jen bílý!) k sobě, aby je naučili zemedělskému umění. Teda oni budou učit Afrikánce, aby nedošlo k omylu!
Ano, ty Afrikánce, jejichž předkové vybudovali všechno, co v té jižní Africe vůbec stojí za zmínku, včetně prosperujícího zemědělství. Se picnu! ![]()
"Mnohé ruské sdělovací prostředky zpočátku informovaly mylně o přesídlování původních, tedy černošských obyvatel Afriky do Ruska, o ty ale Moskva tak velký zájem nemá – láká nyní výhradně Afrikánce, tedy potomky bílých kolonizátorů jihu kontinentu.
Z toho, co zveřejnili autoři projektu, vyplývá, že jedním z hlavních bodů bude naučit imigranty hospodařit tak, jak to umí ruský kolchozník. ![]()
![]()
![]()
Generální ředitel Afrického mezinárodního kongresu v Rusku Konstantin Klimenko ale vysvětluje, že to, co je na Rusku pro Afrikánce přitažlivé, nejsou ani tak úrodné lány a kravská plemena, nýbrž „ruský stát a jeho vysoce mravně duchovní způsob života včetně tradičních rodinných hodnot“. ![]()
![]()
Tohle by snad ani Jára nevymyslel![]()
Málo platný, vysoce mravně duchovní způsob života můžeme jen závidět.

A jinak vskutku mají co nabídnout. Pamatuješ, jak sovětský kolchozník rozdojil kozla? ![]()
No jistě...to se přece nedá zapomenout![]()
barbucha
tak na to si počkám
V 90. letech u nás bydleli dva Afrikánci, potomek Čechů a Bůr. Měli strach z konce apartheidu a tak to sem jeli prozkoumat. Jaké bylo jejich překvapení, že nejsme 100 let za opicema :-) Ten Čech se zklamaně vrátil (s hodnou českou nevěstou, tak jak dostal od rodičů za úkol). John zůstal, zakládal v Praze baseballovou ligu a obchodoval s jihoafrickým vínem, ten byl moc fajn. Ale jsem si jistá, že do současného Ruska by ani jeden nešel.
V 2010 jsme byli v JAR tři týdny obytňákem a bylo to skvělý. Ale jinak chápu, že situace tam je blbá a zhoršuje se, nicméně, je mnoho jiných zemí, kam se dá přesídlit a Rusko je tou posdlední.
andulka01 nedavno jsem se bavila s dvěma kolegy z Jižní Afriky o současný tamních situaci. Jeden už před par lety přesídlil do Německa, druhý bydli ve vikové čtvrti kousek od Johannesburgu. Ten se pryč nechystá, staří rodiče a tak. Co líčil bylo dost drsný. Elektrika několik hodin denně, děti samozřejmě nemůžou před barák samy ani ke kamarádovi v ulici. Souseda někdo přepadl, zatlačili ho do domu a nepustili ho, dokud nepřevedl všechny peníze z účtu. Stejně si ale nedovedu představit, že by je napadlo jít do Ruska, když můžou jít v Evropě kamkoliv jinam. Znám vlastně takhle 3 rodiny, co před par lety kvůli špatný bezpečnostní situaci přesídlily do Evropy. 2x do Německa, jednou UK.
andulka01 mě pavouci z dostatečné vzdálenosti taky nevadej, ale najít tohle na sedačce, jdu na hotel
To sme včera s dcérou vážne zvažovali, hotel, alebo babičku, ale zavrhli sme ten nápad keď sme si uvedomili, že čo potom keď sa vrátime sa vrátime a buď ho tam zas uvidíme, alebo - čo je horšie - neuvidíme!!!
Tak pohled, odeslaný z Benátek v březnu, dorazil včera do Stockholmu! ![]()
barbucha dcera takhle jednou dostala od kamaradky pohled ze Sicílie. Její tatínek vaří u nás ve školce, tak jsem mu hned druhý den dekovala a ptala se, jestli měli pěknou dovolenou. Poděkoval a suše odtušil, že ten pohled poslali z dovolený před rokem. ![]()
Zlatá Česká pošta!
barbucha Já dnes dostala pohled z Chorvatska, jsou tam teprve 6 dní. Kamarádka říkala, že dopisy s pruhem, pošta nezašantročí nikdy!
No, už mi zašantročili složenku... dopis s pruhem jsem nedostala ani nepamatuju, tak nevim. Ale zajímalo by mě, kudy ten pohled putoval. Přes Burundi?! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.