Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline SunEclipse
3305 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 16:11

já mám na okně i bakonových dveřích síť proti hmyzu, takže dovnitř proniknou jen malinký..a nemaj tu co jíst, tak moc nevyrostou ..aspoň teda v to doufám

A běda jestli se nakazím a narazím na macka ve vaně

Offline Lamicka
13989 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 17:10

Je to tady! Capri kalhoty jsou zpět!

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 17:36

Lamicka je to do přiznání, ale nosila jsem je ráda. 

Offline Lamicka
13989 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 17:42

Pinot Noir já taky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2023 20:02

Lamicka co je na nich kontroverzního? Vždyť to jsou prostě úzké kuloty Já je taky nosila ráda.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 20:34

Já to říkám furt, že se nemá nic vyhazovat. No nemám je už. 

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 21:08

Karjajá teda ale měla všechny bokovky, s nízkým pasem, ty už bych ovšem nechtěla. Ale pokud se budou nosit nějaké, co vypadají hezky v pase, jdu do nich! 

Evaeva

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 21:13

Pinot Noir Já měla takový šusťákový do pasu, to bych zabila dvě mouchy jednou ranou:D

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 09:48

Lepší než Jára Cimrman!

Dlouho jsem se tak nezasmála. Tak mužici zvou Jihoafričany apod. (ovšem jen bílý!) k sobě, aby je naučili zemedělskému umění. Teda oni budou učit Afrikánce, aby nedošlo k omylu!

Ano, ty Afrikánce, jejichž předkové vybudovali všechno, co v té jižní Africe vůbec stojí za zmínku, včetně prosperujícího zemědělství. Se picnu! 

https://denikn.cz/1209684/rusko-laka-k-prestehovani-africany-ale-ty-bile-uz-stavi-i-vesnici-pro-americke-obdivovatele-putina/?cst=a76d6ecd891175b404ee1f22e01be164976ad9e5d477efc2aed5ffec61c3b617

"Mnohé ruské sdělovací prostředky zpočátku informovaly mylně o přesídlování původních, tedy černošských obyvatel Afriky do Ruska, o ty ale Moskva tak velký zájem nemá – láká nyní výhradně Afrikánce, tedy potomky bílých kolonizátorů jihu kontinentu.

Z toho, co zveřejnili autoři projektu, vyplývá, že jedním z hlavních bodů bude naučit imigranty hospodařit tak, jak to umí ruský kolchozník. 

Generální ředitel Afrického mezinárodního kongresu v Rusku Konstantin Klimenko ale vysvětluje, že to, co je na Rusku pro Afrikánce přitažlivé, nejsou ani tak úrodné lány a kravská plemena, nýbrž „ruský stát a jeho vysoce mravně duchovní způsob života včetně tradičních rodinných hodnot“. 

Offline jerry
10325 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 10:02

barbucha 

Tohle by snad ani Jára nevymyslel

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 10:19

jerry 

Málo platný, vysoce mravně duchovní způsob života můžeme jen závidět.

A jinak vskutku mají co nabídnout. Pamatuješ, jak sovětský kolchozník rozdojil kozla?

Offline jerry
10325 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 10:41

barbucha 

No jistě...to se přece nedá zapomenout

Offline andulka01
12199 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 12:11

barbucha tak na to si počkám

V 90. letech u nás bydleli dva Afrikánci, potomek Čechů a Bůr. Měli strach z konce apartheidu a tak to sem jeli prozkoumat. Jaké bylo jejich překvapení, že nejsme 100 let za opicema :-) Ten Čech se zklamaně vrátil (s hodnou českou nevěstou, tak jak dostal od rodičů za úkol). John zůstal, zakládal v Praze baseballovou ligu a obchodoval s jihoafrickým vínem, ten byl moc fajn. Ale jsem si jistá, že do současného Ruska by ani jeden nešel.
V 2010 jsme byli v JAR tři týdny obytňákem a bylo to skvělý. Ale jinak chápu, že situace tam je blbá a zhoršuje se, nicméně, je mnoho jiných zemí, kam se dá přesídlit a Rusko je tou posdlední.

Offline Tabea
6601 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 12:35

andulka01 nedavno jsem se bavila s dvěma kolegy z Jižní Afriky o současný tamních situaci. Jeden už před par lety přesídlil do Německa, druhý bydli ve vikové čtvrti kousek od Johannesburgu. Ten se pryč nechystá, staří rodiče a tak. Co líčil bylo dost drsný. Elektrika několik hodin denně, děti samozřejmě nemůžou před barák samy ani ke kamarádovi v ulici. Souseda někdo přepadl, zatlačili ho do domu a nepustili ho, dokud nepřevedl všechny peníze z účtu. Stejně si ale nedovedu představit, že by je napadlo jít do Ruska, když můžou jít v Evropě kamkoliv jinam. Znám vlastně takhle 3 rodiny, co před par lety kvůli špatný bezpečnostní situaci přesídlily do Evropy. 2x do Německa, jednou UK. 

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 12:56
Reakce na Kora:

andulka01 mě pavouci z dostatečné vzdálenosti taky nevadej,  ale najít tohle na sedačce,  jdu na hotel

​To sme včera s dcérou vážne zvažovali, hotel, alebo babičku, ale zavrhli sme ten nápad keď sme si uvedomili, že čo potom keď sa vrátime sa vrátime a buď ho tam zas uvidíme, alebo - čo je horšie - neuvidíme!!!

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 13:36

Tak pohled, odeslaný z Benátek v březnu, dorazil včera do Stockholmu!

Offline Tabea
6601 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 13:39

barbucha dcera takhle jednou dostala od kamaradky pohled ze Sicílie. Její tatínek vaří u nás ve školce, tak jsem mu hned druhý den dekovala a ptala se, jestli měli pěknou dovolenou. Poděkoval a suše odtušil, že ten pohled poslali z dovolený před rokem.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 13:41

Tabea 

Zlatá Česká pošta!

Offline Kan
9387 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 14:24

barbucha Já dnes dostala pohled z Chorvatska, jsou tam teprve 6 dní. Kamarádka říkala, že dopisy s pruhem, pošta nezašantročí nikdy!

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 12:40

Kan 

No, už mi zašantročili složenku... dopis s pruhem jsem nedostala ani nepamatuju, tak nevim. Ale zajímalo by mě, kudy ten pohled putoval. Přes Burundi?!