Sweet Potato omg ja to taky nepochopila, ze je to hadani podle screenshotu![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
711990 a proc to teda pise ten vek?
711990 Já to pochopila, že foto je ilustrační a já vybírám film svého srdce. ![]()
Sweet Potato no ve vysledku asi jo!
Já se tam nemůžu dostat!
baltikNo, jestli je to tak, jak píše Sweet Potato Tak jsi test nedokončila? A jak teda můžou napsat vyhodnocení testu? Jak přišlo mi to dost divný, nějak podobně jsem v patnásti dělala testy v autoškole. :D
Sisa na otázku ohledně dětí:.....Moc bych byla zvědavá, jaký by byl – syn, nebo dcera. Vím, že tedy pěkný, protože my jsme dva pěkní lidé, určitě inteligentní, protože jsme dva vysoce inteligentní lidé. Promiňte, já se nechci chlubit, ale jsme. Byla bych velmi zvědavá na to, čím by chtělo to naše dítě profesionálně v životě být,“ řekla operní diva
Sisa na otázku ohledně dětí:.....Moc bych byla zvědavá, jaký by byl – syn, nebo dcera. Vím, že tedy pěkný, protože my jsme dva pěkní lidé, určitě inteligentní, protože jsme dva vysoce inteligentní lidé. Promiňte, já se nechci chlubit, ale jsme. Byla bych velmi zvědavá na to, čím by chtělo to naše dítě profesionálně v životě být,“ řekla operní diva
Táta uměl číst, máma psát, tak se dali dohromady a plodili vzdělance. (Šimek-Grossmann)
Komentator Tour de France o dojezdu dnesni horske etapy, 17% stoupani na uplnem konci pred cilem - To je kopec, kdy amatersky cyklista by nechal kolo dole a dosel nahoru po ctyrech ![]()
Kokoska Možná i dolů! ![]()
Kokoska - taky mě to pobavilo, ale já bych nedala ani jednu etapu, natož tu dnešní. Já jsem z těch výkonů dost u vytržení a ještě v těch vedrech.
jitřenka moje jizda by proti nim vypadala, ze stojim na miste, do kopce jezdej rychlejc nez ja dolu. A ty kopce... no nedam ani tech 8%. Ale taky nejsem trenovany dvacetilety svalovec, uspech je, ze se na tom velocipedu jeste udrzim ![]()
Takovehle hezke plavky pry frci v Cine. Potkat to ve vode, asi bych smichy sla ke dnu. A chtela bych videt ten oblicej kdyz si to sunda, jak vime, na vode to dost opaluje. Mozna by k tomu mely patrit jeste bryle a nahubek.

Zkoušely jste googlit Barbie? ![]()
JankaM tak jsem to vyzkoušela a super ![]()
JankaM Jůůů! :-)
Konverzace s myanmarskou dívkou Ninou.
https://twitter.com/CAPSLOCKCZ/status/1683736079210250240?t=gwNYGv1GKdH1TLIgeVFzSw&s=19
continuity :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)