Prý přání od nejlepšího přítele

Dnes jsme šli kolem obchodu HalfPrice a sambo mi dal celou čtvrt hodinu, že se můžu podívat ![]()
Z edice "cesta vlakem s vybitejma sluchatkama". Pani nas tu oblazuje svym telefonatem, ale jeji ezomoudrost musim nasdilet. Devcata, i kdyz nejste vdany a jen zadany, je treba si i tak poridit nejakej ten prstynek aby to jako vypadalo. Pac tim se odhani spatny energie ve forme nezadanejch mladencu a poutate si toho svyho!![]()
Lama_z_Lana omg![]()
Lama_z_Lana to mi pripomina babisovou, ktera se nechala prejmenovat, nez si ji vzal:-)
viktorka_od splavu taktiky budou asi různý ![]()
Pročítám recenze hotelu, kam se chystám, a rozesmál mě pán, který si stěžuje, že na něj při evakuaci klepali moc potichu. Radši si prý ani nepředstavuje, kdyby to bylo doopravdy a ne jen proto, že si na pokoji zapálil!

Na Zalandu na me vyskocila kampan na modu pro svatebcany. Prisaham, ze jsem nefiltrovala.

Gatita Dress code dřevorubec?
Sweet Potato presne:)
Gatita kosile a vesty, co se ti nezda?!![]()
https://www.pastfactory.com/entertainment/pick-one-movie-a-year-and-we-bet-we-can-guess-your-age/62/?A1c=1
Podle tohoto testu je mi 18 a míň. ![]()

https://www.pastfactory.com/entertainment/pick-one-movie-a-year-and-we-bet-we-can-guess-your-age/62/?A1c=1
Podle tohoto testu je mi 18 a míň.
Mně to vyšlo stejně. Přitom jsem (kupodivu) uhádla 100%. Myslím, že to tak napíše všem.
Ginevra Já to možná ani nepochopila. Vybírala jsem "své" filmy toho roku.
Sweet Potato mne vyslo vice nez 50 a napsalo mi to, ze je videt, ze mam rada dobry pribeh, nejen vsechno velke hlucne :)
Sweet Potato Tak nevím, 100% jsem věděla asi jen 8 filmů, jinak zbytek jsem odhadla, nebo podle herce, rekvizity, kostýmu, vydedukovala. Mám 100%
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.