Já to zas tak hrozný nemám, ale trochu mě štve, že na mě ten Lickitung určitě neplánuje počkat než pudu z práce. :)

Já to zas tak hrozný nemám, ale trochu mě štve, že na mě ten Lickitung určitě neplánuje počkat než pudu z práce. :)

Vidět kořist a nesmět pro ni je ještě horší než ty plívy. Na ty taky kašlu. Navíc mi přijde, že čím běžnější druh, tím hůř se chytá, aspoň v poslední době.
Teď čekám na tu aktualizaci, posílat víc breber do šrotu najednou bude fajn.
Jo jo, já právě taky trávím čas spíš přípravou na update, šetřím si hlavně candy na nové evolvy a taky teď přemýšlím, jestli si za našetřené coiny koupit inkubátor nebo radši jedno šťastné vejce a sešrotovat to hejno holubů s vyšší mírou užitku.
Ale je to k vzteku tohle načasování, v Nearby na mě provokativně vyplazuje jazyk ta růžová potvora a na brněnské fejsbukové skupině zrovna někdo upozornil, že asi minutu od mýho baráku se spawnul Dragonite. ![]()
Já jsem si všimla, že po ráno (o půl 7) se kémoni tolik neperou jako třeba odpo nebo večer. Chytnu i CP 500+ na první hod červeným ballem. Naopak odpo vyskakujou a mizej.
Se nevidím, po mně někdo ráno v půl sedmý hodit basketbalák, tak taky asi nezareaguju dost rychle :-D.
Já už jsem kvůli těm potvorám podstoupila lecjaké oběti (teď jsem například koupila další kabel), ale o půl sedmé leda kdyby mi poskakovali po posteli!
..jako nechci provokovat, ale mě fakt lezou až do postele..! A Lickitung se mi občas objevuje před domem.
Ale většinou mám nearby stejné jako jsou výše..
A lezou ti tam aspoň nějací fešáci?
Pochlub se.
No posledne mi z postele utekl Dragonite.. To tedy mrzelo dost. A ted jsme s ditkem v loznici chytily Kabuta.
stehuju se k vam!;-))
Jasne, pojdte..! :-)
všichni?.-)) to by ses divila:P
Jedem. Dragonita umlátíme polštářema!
![]()
hura, chytila jsem lickitunga v ikee na černým mostě....
Lickitung me votravoval doma u snidane! Dostal kulickou a mam ho!
Úlovek z Folimanky. Skákala jsem metr vysoko, dokud jsem neviděla cp89.
chytla nebo vyvinula? já dnes lapla jednoho gyaradose 1660 u rybníka. a cestou na kajetánku pro pásovce toto

takže pásovce furt ještě nemám. ale chybí mi už jen 2 candy
Ale to je moc hezký pásovec!![]()
Toho blastoise (nebo jak se jmenuje) jsem chytila u Folimanky pod mostem, vyvinout takového chcípáčka by bylo už úplně zoufalé. Teď jsem stáhla tu novou aktualizaci a místo pokyšů ve sbírce vidím jen bílá políčka, sakryš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.