Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline moora
8406 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 09:57

virtualni realita me zavala do kladna. a dost me stve, ze pred muzeem poldi stoji jeden lapras a jedna ponyta... (na ktery samozrejme nedosahnu, pac gps me upichla k pomniku hutniku o 50 metru vedle :-) )

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 10:07
Reakce na moora:

toz popojdi k hutnikum;-))

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 14:55
Reakce na moora:

Jak to dopadlo?

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 21:18
Reakce na Sweet Potato:

no nijak, po chvíli se gps vzpamatovala a vrátila mě na prahu 4

48190 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 21:30
Reakce na moora:

jotaak:-))

já dnes vystartovala z pohovky, sprintovala asi 800 metrů, ještě mě pálí na plicích, ale mám ho, plazojazyčisko jedno:P akorát teda cp 16 :-))) a bylo to fakt štígro, páč pět minut na to se mi to seklo že aktualizace

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 22:38

bych potřebovala vysvětlit, jak to je s těma pokémoníma útokama: to číslo, co je v kartě pokémona u každýho útoku, je síla útoku. jako jakou škodu způsobí protivníkovi? a u těch nabíjecích útoků - nevyjde na stejno, jestli je silnej na jedno dlouhý nabití (třeba 1 x 100) nebo slabej, co se ale nabíjí rychle (třeba 4 x 25)?

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 23:36

Hra se po aktualizaci chová dost nevypočitatelně. Večer mi zmizelo Nearby a objevilo se Sightings. A největší opruz - mobil vibruje, ale zviřátka se nezobrazují. Grrr

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 03:58
Reakce na Sweet Potato:

jo, furt vibruje, tak nevím, jestli jsou to tajný zvířátka, který nevidím, nebo jestli vibruje i na jiný akce, třeba nový zvířátko v nearby... nebo prostě blbne

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 22:16

To se tak vracím domů po bezva stráveném odpoledni a před barákem na mne čeká mazlik - Lapras!

Ani se nepohnul a míče od něj odskakovaly, nakonec se ale nechal udolat. Není to sice žádný silák, cp i IV nic moc, ale je muuuuuuj!

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 23:11
Reakce na Sweet Potato:

taková pěkná tečka za tím naším případem. gratuluju!

PS. buřtokabát jsem nakonec neulovila, i když mi ho zlevnili o 1100, ta chcíplotina kolem kapuce mě nějak iritovala. ale viděla jsem docela hezkej v espritu, akorát teda výrazně dražší, tak zkusím vydržet, jestli mi ho po vánocích nezlevněj...

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 01:02

Tak kdyby to někoho zajímalo, tak Elder Scrolls Online mě zatím baví (možná až moc, ale zatím tu školu stíhám v pohodě xD). Jsem teprve na začátku a žádných chyb nebo bugů jsem si tam nevšimla. Rozjedu to i na mém kulhavém notebooku, takže systémově to taky není nic velkého. Grafika je moc pěkná, zatím jsem ale byla jen u Altmerů a teď jsem si založila Nordku. Nicméně změna oproti Skyrimu je možná to, že je těžší dělat hybridní classy, jako to šlo předtím (například nebyl problém mág s heavy armor). Ty classy jsou tu více rozdělené, ale stále je to relativní svoboda a záleží na každém, jestli chtějí nightblade s magika, stamina nebo jestli bude mít mage hůl nebo meče. 

Jinak je možné si vytvarovat postavu, zvolit si jméno, rasu, třídu. Jen varuji, že k rase se váže i jedna ze tří aliancí: Aldmeri Dominion (Altmer, Bosmer, Khajit), Daggerfall Covenant (Breton, Redguard, Orsimer) a Ebonheart Pact (Nord, Dunmer, Argonian). Jak vidíte, není tu nikde Imperial, protože ten se může vrtnout kam chce (pokud máte Imperial Edition). Kolik je serverů si nejsem jistá, akorát se vás to zeptá, jestli jste EU nebo něco jiného, takže to bude asi podle toho. Lidi tam tedy jsou, což mi často ani nevadí v případě nějakého bosse xD

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 09:09
Reakce na Potrefenáhusa:

K těm datum: jsem se právě dočetla, ze se při spuštění hry načítá pokedex a seznam pokemonu a to dost žere data. Taky bych řekla, jak to vylepsujou, tak to bude na data náročnější, spousta obrázků v nearby... 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 09:27
Reakce na moora:

no, já jsem fakt asi dohrála, protože mít vyžraný data v půlce období je fakt na houby. Ještě přemýšlím, jestli mi to nemohlo někde běžet na pozadí. 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 09:28
Reakce na moora:

leda to spouštět vždycky někde na wifi

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 10:36
Reakce na Potrefenáhusa:

Je to divný, pochybuju, že bys lovila o tolik víc než já. Píše mi to, že za celou dobu hraní mi pokémoni sežrali 1giga. Teď jsem schválně resetovala statistiky, uvidím, kolik to bude dělat v nejbližšich dnech.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 10:37
Reakce na moora:

Co myslí spouštěním? Přihlášení?

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 12:02

Mozna jsou rozbity obecne site, neb mam taky vyzranejch 75% a to neparim kemony, ale jen GOW a na ty ted vubec nemam cas, takze jedu hlavne fb a tady a s tim nikdy problem nebyl a najednou prask

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 12:54

mám za posledních 10 dní vyčerpáno 578, z toho pokemoni 382, 100 net

PS. provedla jsem "analýzu" :-) a možná to v poslední době žere víc, ale ne zas tak zásadně (10MB/den říjen-listopad, 15 MB/den prosinec). možná je to ale tím, že teď v prosibci byl ten event a to jsem hrála podstatně víc, než dřív

Potrefenáhusa spíš ti to sežralo něco jinýho, nemůžeš se kouknout v telefonu, co?

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 14:27
Reakce na moora:

Asi bych musela stáhnout nejakej data manager. Nevim,no,co ty data sežralo...

48190 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 15:11
Reakce na Potrefenáhusa:

mne to sezralo 1,2gb za celou dobu od zacatku srpna