Panenkomariasvatokopecká! ![]()
Zdaleka už ne pro zasmání: známý dělá na dopravním podniku, v oddělení stížností. Někdo nahlásil řidiče autobusu, že za jízdy chytal pokémona!![]()
Panenkomariasvatokopecká! ![]()
Zdaleka už ne pro zasmání: známý dělá na dopravním podniku, v oddělení stížností. Někdo nahlásil řidiče autobusu, že za jízdy chytal pokémona!![]()
teda ti lidi nemají žádný pochopení!:-))
Já věděla, že tady se ví všecko! Právě jsem se chtěla ptát na Rajchu s čepičkou. Ještě pár kandíků a mám ho! Zvlášť když Pikachu je všude naseto.
Pána určitě znáte, ale tentokrát se "vyjádřil" k posledním updatu pokémonů - http://www.captiongenerator.com/263402/PokemonGo-update ;-)
Mé první miminko:

Jéé, ťuťu!! Já su zatím furt bezdětná... :)
To ja taky jsem bezdetna. Ale už jsem aspon vychodila všechny starý 2 km vejce
Jen mi ta mimina přijdou trochu neperspektivní, přece to nebudu evolvovat!
OT: Jé ty máš Niveu! Odkud? A je opravdu niveová?
Včera pod Branickou skáloubylo pět machopů. Ale zůstala jsem v tramvaji, jela jsem zachraňovat maroda.
jo a charmanderové jsou pod žižkovským vysílačem, taky docela schůdná lokalita
Dovezla jsem si ji z vídeňského Nivea Haus a je fakt niveová!:) Škoda, že se k nám zatím nedováží, je to jen 30ml, to mně za chvilu dojde a nemůžu do Vídně jezdit furt!
Schyluje se k malému vánočnímu zázraku, vypadá to, že Datart naskladnil to zpropadený Nintendo a zítra ho budu mít k vyzvednutí na prodejně!!
Konečně bych pak mohla zrušit těch pět předobjednávek v ostatních eshopech a vypnout notifikace na stav skladových zásob všech Amazonů světa!
A v Č.parku prý není pro bulbíka kam šlápnout, ale to už je vážně dost z ruky. Navíc musím vyrábět Vánoce:-(((
Čakovický park, říkáš? V neděli jedu do Vinoře na vánoční koncert. Evidentně to beru přes Čakovice...
já bych na chvíli zašla
Taky to vidím nadějně.
Zpráva od Niantic:
Trainers, we've observed increased numbers of Pokémon sightings in parks and other outdoor locations in urban and rural areas.
Potvrzuju. Po zahradě se nám ploužila Abra a z lesa vyskočil Maxikrab.
Deskoherní průzkum!
Jaká je vaše oblíbená hra pro dva? Ideálně nějaká plnohodnotná dvojkovka, ne takovéto "jde to hrát i ve dvou, ale ve více je to vždycky lepší". Chceme si koupit něco s přítelem na hraní po večerech, ale nejsme stavu si nic vybrat...
Dlouhé roky vedlo Scrabble, v posledních letech jednoznačně Tantrix (názvem se nenech vyděsit.) Z her čistě pro dva třeba Patchwork. Nebo krásné dřevěné Quarto.
plnohodnotný je ve dvou i Carcassone, Vikingové.
Pro dva jsou karetní Osadníci z Katanu.
No a jsme u toho! Quarto totiž máme a mně to přijde dobrý, ale přítele tyhle logický/abstraktní hry neba (což je beztak proto, že ho vždycky porazím :D). Patchwork je hodně chválená dvojkovka a mně se zamlouvá, tak třeba se mi to podaří prosadit, když ani nestojí moc peněz. On by přítel asi radši něco trochu "většího", takže jsem se dívala třeba i na Mysterium, o kterým jsem se v recenzích dočetla, že je i ve dvou dobrý, ale nevím, jestli se tomu dá věřit, když to v eshopech řadí mezi party hry. Mrknu ještě na ty Vikingy asi...
Já nejsem žádný stratég, ale v Quarto taky kupodivu vítězím. Asi ženská schopnost multitaskingu.
Mysterium pro dva? To spíš ne. Ještě je ve dvou moc fajn Café international. Netváří se to náročně, přitom se dá taktizovat a škodit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.