nevím, jak iphone, ale já nejdřív dávám pin k simce, pak odmykám obrazovku (ale mám obyč telefon)
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
zámek obrazovky by měl být passcode. já nepoužívám ani jedno, přesně vím, jak by to dopadlo:P
jo ehm ještě by mohl chtít apple id.. nenávidím to:-(
Nejdriv to vyzaduje Passcode - heslo do telefonu. Pak to rika SIM Locked a tam kliknete na Unlock a zadate pin vasi SIMky.
jsem objednala po dohodě s rodinou ten tablet a teď mám další dotaz (tzv dej prst a...:-)) fitness hodinky, který by se daly používat jako hodinky plus upozornění na sms a volání, ty fitness funkce až jako sekundární. a spárovatelný s iphone. cena kolem tisícovky cca, nic drahýho, spíš jako hračka/dárek, fakt ne nic profi
Děkuju za rady, bylo to skutečně heslo do telefonu.
Sorry, ale v tomhle neporadím, nikdy jsem fitness hodinky v této cenové relaci nezkoušela. Podle recenzí jsou lidi asi nejvíc spokojení s GT08, nicméně myslím, že je vysoce pravděpodobné, že nebude fungovat spárování s bluetooth. Často s tím mají problém i 4x dražší hodinky.
Hraje tu nekdo jeste Fallout 4? :)
Podarilo se mi znechutit Nicka Valentina takovy zpusobem, ze se mnou odmita spolupracovat. Snedli jsme spolecne se Strongem par lidi pri obrane Covenant. Myslela jsem, ze si toho nikdo nevsiml, ale videli to Nick a Curie. S Nickem jsem to mela uz delsi dobu nahnuty a po tomhle definitivne odesel. Nevim kam sel, v detektivni kancelari neni. A jeste mi nedal perk. Kam mohl jit?
díky moc. no já jsem k jedněm neplánovaně přišla:-) a napadlo mě pořídit je dětem ještě narychlo pod stromek, ale asi to nebude tak jednoduchý:-/
to zní jako dobrá story :-D
Prý snědli jsme pár lidí, Nick se znechutil a odešel.
Ptala jsem se na to přítele, ale říkal, že on lidi nejedl a tudíž nemá tušení.
Jinak teda k mému nedávnému problému s deskovkama pro dva - včera jsme se stavili v obchodě, prodavač doporučoval ještě karetního Pána prstenů (kooperativa, hráli jste někdo?) a 7 Divů světa: Duel (má skvělý hodnocení na BGG, ale přítel říkal, že hrál verzi pro 8 hráčů a nebavilo ho to, hmpf!!), já ještě pořád přemýšlím nad Twilight Struggle... No každopádně pořízení velké hry ještě promyslíme a zatím jsme si koupili ten Patchwork a je to teda docela prima musím říct. Úplná večerní oddechovka, navíc hezká, ale když se do toho člověk ponoří, dá se tam i něco naplánovat a druhému uškodit. A přítel byl též spokojen (hurá!!).
A ke kterým jsi neplánovaně přišla? :) Já používám Pebble, kompatibilita výborná, nikdy jsem s tim nemela problém. A jsou o dost levnější než hodinky od Apple
Dost na tom kanibalismu zapracovali, přítel dělá chybu! :) Ve Vegas jsem lidi taky nejedla, ale tady je to super.
Jsem ráda, že je ve F4 věnováno víc prostoru vztahům s NPC, připomíná mi to v tomhle Dragon Age. Například jsem tam narazila na ghoula, který má rád, když moje postava chodí do bitev svlečená. Když jsem chodila dostatečně dlouho nahatá, dal mi perk. Jiný společník to ale naopak považoval za obscéní a pokazilo nám to vztahy :)
Tak jsem to pro tebe vyzkoušela na svém iPhonu: pro poslední aktulizaci chtěl po mně chtěl nejprve dvakrát kód na odemčení obrazovky, pak se docela dlouho, asi čtvrt hodiny, aktualizoval, pak chtěl znovu kód pro odemčení obrazovky a následně po "akutalizace dokončena" napsal "uzamčená sim", klikla jsem na "odemknout" a napsal "zadejte PIN" a pak už nic. Takž PIN až nakonec.
Díky. Tak nějak to proběhlo, akorát v mezičase ještě prudil s iCloudem.
Já dočítám opožděně, tak jsem si nevšimla, že se to už mezitím vyřešilo :-).
Ještě teda k těm hrám pro dva. Letos nám k prosincovému kávovému předplatnému přišla jako dárek hra typu Dobble, akorát s kávovými obrázky. A musím přiznat, že i když je to hodně jednoduché a rychlé, tak nás to pořád ještě baví :)
Když teď DruI zmínila Dobble, napadl mne ještě Set. A infantilní, leč velmi dobrý je Duch. Ze zcela jiného soudku karetní Safari bar, pro 2-4, rychlé, vtipné, škodolibé.
Dobble je prima, ve dvou se to taky dá? Hrála jsem to asi jen dvakrát v životě a vždycky nás bylo víc. V knihkupectví mě teď právě zaujal Dobble se starwarsovýma obrázkama. :) A taky se mi líbí, že je to takový skladný, třeba Patchwork mě hrozně překvapil jak je náročnej na prostor (aspoň ze začátku), na to, že je to taková pidihra.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)