Já Dobble taky předtím hrála jen ve větší skupině, tak mě to docela překvapilo, že je to zábavné i ve dvou.
I když samozřejmě nikoli jako jediná hra. Jako zpestření je to vážně fajn (A když to má nějaké dobré obrázky, tak je to ještě lepší :)
Já Dobble taky předtím hrála jen ve větší skupině, tak mě to docela překvapilo, že je to zábavné i ve dvou.
I když samozřejmě nikoli jako jediná hra. Jako zpestření je to vážně fajn (A když to má nějaké dobré obrázky, tak je to ještě lepší :)
Dost na tom kanibalismu zapracovali, přítel dělá chybu! :) Ve Vegas jsem lidi taky nejedla, ale tady je to super.
Jsem ráda, že je ve F4 věnováno víc prostoru vztahům s NPC, připomíná mi to v tomhle Dragon Age. Například jsem tam narazila na ghoula, který má rád, když moje postava chodí do bitev svlečená. Když jsem chodila dostatečně dlouho nahatá, dal mi perk. Jiný společník to ale naopak považoval za obscéní a pokazilo nám to vztahy :)
Omg :D Já si zkoušela vymaxovat reputaci s Prestonem, a pak jsem s ním začala chodit.
Pak mi řekl babe, a málem jsem si ublinkla :D Ale nechala jsem to tam, abych ho v budoucnu mohla podvádět.
Říkám si, když vymaxuješ i někoho jinýho, a vyspíš se s ním, zruší se ti to u toho prvního? Nebo jen když o tom bude vědět?
No, zkrátka. Preston je fakt dement. Ale když s ním začnete chodit, je to ultradement. V životě mě žádné NPC ve hře tak nerozčilovalo.
Jinak bych zkusila:
If you are on the pc version it is simple. Save the game first in case anything messes up then open up the console command window with "`" (Tilde Key) then type: "player.moveto 00002f25" <-- this is Nick's ref_id. If this is done correctly they you should be ported to nick.
EDIT: To totiž není normální, když NPC zmizí. Je to bug. Takže bych se nerozpakovala použít tu konzoli. Mě takhle zdrhnul dogmeat a vrátil se ke mě asi o dvacet herních hodin později (po patchi). Bylo to vtipné, protože jsem ho zas tak nutně nepotřebovala a vzala jsem s sebou někoho jiného, a najednou uprostřed pustiny přiletěl dogmeat a NPC se ptalo, jestli chci vzít čokla do party, tak kam má odejít :D
Jo, a když už jsme u toho Falloutu, tak mě celkem překvapilo, že existuje evidentně skupina fanynek, udělaná do Hancocka :D

(Miluju ghouly! Ale můj favorit je pořád Harold!)
fitbit, tyhle asi
ale ty pebble vypadají fakt šikovně, děkuju za tip, schovám na příště:-)
srry ale ten obr prostě nejde zmenšit:-/
Diky moc! Doufala jsem, ze se objevis :-) Ten bug bude komplexnejsi, hodilo me to k nemu do kancelare, ale on tam neni :-/ Zkousela jsem ho ruzne respawnout pres konzoli, ale chova se nestandardne, nejde s nim zacit rozhovor. Mas pravdu, tohle neni ok. Asi mi nezbude nic lepsiho nez nacist starsi save.
Dogmeat se mi taky jednou ztratil a pak jsem ho nasla v Diamond City, nechapu. V ty chvili ani nebyl muj companion, mel byt odlozeny v Sanctuary.
Hancock je ten, co povazuje za obscenni, kdyz chodis svlecena :-D Myslela jsem, ze to ma rad, ale spletla jsem to, vcera me za to pekne sjel. Naopak Cait je z toho nadsena. S Hancockem je to lehky, staci byt casto hodne zfetovana a hned te obdivuje. Takze pro muj charakter, ktery misto jakekoliv obrany pouziva kombinaci vsech drog, je idealni spolecnik. Ale nesnasim ho, nesnasim ghouly. Nejradsi chodim se Strongem. Miluju supermutanty! Bohuzel s nim nejde navazat vztah.
Vztah muzes mit s kolika companiony chces, akorat nesmis byt pristizena. Vztah s Hancockem urcite neplanuju, fuj!! Zkousela jsem rozjet vztah s Dansem, ale nejspis to obnasi absolutni spolupraci s Brotherhood, do cehoz se mi nechce, Bratrstvo je mi tu extremne nesympaticky. Na Prestona kaslu a souhlasim, ze je to vocas, ja hodlam mit sex pouze s roboty. S Nickem to bohuzel taky nejde :(
Jo a kde jsi si udelala hlavni sidlo? A stavis nekde settlement nebo na to kasles? Mne uz z toho prestalo byt blbe, takze stavim. A vztekam se u toho, proroze chci vytvaret velke stavby, ale porad mi nekde nesedi rohy nebo kus strechy. Dlouho jsem bydlela v Coventant, proroze tam nebylo treba nic stavet. Ted to vsechno pomalu presouvam na Spectacle Island. Nejjednodussi mi na staveni prijde takovy to Auto Kino, tam se mi taky docela libi
A uz jsi hrala nejaka DLC? Hraju ted Nuka World a libi se mi tam, spousty radiace, bala jsem se, ze na nic krasnejsiho nez je Glowing Sea uz nenarazim
Sorry za wall od text, ale kdyz mas rada Hancocka, jeste ti predstavim jeden smesnej bug. Muj Hancock je plesatej, nenosi klobouk :-D Jednou jsem mu ho omylem sundala a on uz si ho nikdy zpatky nenasadil. Vypada jak okousana tuzka s gumou na konci :-)
No, já jsem hroznej spasitel světa, neumím hrát hru za zlý. Takže ani nechlastám, neberu drogy a nejsem schopná udělat něco nemorálního.
Dense je hrozná guma! Já ho tak chtěla mít ráda, protože obecně BOS je skvělá organizace... Teda, do tohohle dílu :( Miluju BOS kvůli jejich roli ve F2.
Jenže Dense je hrozná zelená guma a chce vybíjet ghouly. Jako jasně, každej ghoul časem zmagoří (obviously je to teď kánon) - ale i tak, nejsou výjimkou ghoulové žijící stovky let, kteří jsou při smyslech. Třeba Harold, kdyby nezastromoval, tak je taky celkem cajk.
Já teda potkala toho Vault-tec representative a nabídla jsem mu místo v Sanctuary, a Dense to hrozně špatně nesl. Od tý doby ho s sebou netahám.
Já jsem magor, všude mám alespoň nějakou obranu, ale Sanctuary nesnáším, stavěla jsem tam hrozně nepromyšleně, když jsem se to učila, a teď je to tam hrozný a já jsem líná to předělat. Takže mám hlavní základnu v té pevnosti. Tam je to dobrý a dá se to tam lehko zabezpečit ze všech stran.
Jinak ráda stavím "Věže". Kostky třeba 6x6 a hnát to do výšky, na střeše pěstovat žrádla a cajk. Taky se to dobře brání.
Já ještě Nuka nehrála, skončila jsem, když vyšel Far Harbor, a ten mě teda bavil hodně. Včetně designu věcí, neutěšený atmosféry, mírný radiace, questů, a tak vůbec.
Škoda, že nemáš ráda ghouly, já si teď vyrobila masku! :D
Tohle jsi vyrobila? Wow!!
Dík. Byla to hrozná piplačka :D
Konečně něco zajímavého:http://pokemongo.nianticlabs.com/en/post/holiday2016/ Já to tedy z větší části prošvihnu na horách:-/
To je úžasné!
Jinak totálně nevím, o čem je řeč, ale strašně mne to baví číst.:-)))
A co ten falloutovej kvér o kterým jsi tu psala v souvislosti s 3D tiskem myslím, už jsi pokročila ve výrobě?:)
A z ceho je to udelany? Jsi fakt dobra! Natolik me to omracilo, ze uz se vubec nedokazu vyjadrit k tomu predchozimu :-)
Jen k tomu aspon dodam, ze ani ja nemam srdce delat v hrach hrozne a spatne veci. Kazdemu pomaham, snazim vse se resit pokud mozno nenasilne, chranim prirodu, casto se usmivam atd. Brani drog a prilezitostny kanibalismus nepovazuju ve Falloutu za nic negativniho. A pokud ma na to nejaka NPC kecy, rovnou ji zastrelim!!!!! A pak sezeru.
Ale jeste zpatky k te masce. To mas do Junktown? Mas nejake masky i z predchozich let? Neslo by to vyfotit na hlave? Zivis se vyrobou tech masek?
A kudy se z toho kouka?
Díky všem!
Tak popořadě.
Kvér je bohužel v delayi :( Pořád nám nepřišla ta 3D tiskárna. Štve mě to, měli jsme ji mít už v listopadu. Ale stejně přijde na řadu až po Pipboyi. Tak teď dělám na ostatních částech gearu. Až tak mi to nevadí, protože toho je fakt požehnaně.
Už mám hotovou masku, teď dělám jumpsuit, čeká mě celá harnessa (taková ta kožená, co měl Vault dweller.) Kvér teda dělat nemůžu, Pipboy budu taky tisknout. Ještě tu mám pneumatiky na zbroj, ale ta už nebude kánon, ale moje invence. Taky budu mít tu nejvíc creepy pokrývku hlavy z Fallouta 4ky, aby mohlo být "wow", až si to sundám :D No a nátepníky. Zbytek kostýmu tak nějak mám.
Maska, co jsem posílala:
Materiál je lyžařská kukla bavlna/elastan, maska je latex. Vlepené čočky (oči) jsou z polyurethanu (Měl to být křišťálový resin, ale zkazil se mi :D ) Nakonec jsem se rozhodla, že mi to žluté zakalení ani tak moc neva. I když je fakt, že to vytváří určité "neprůhledné úhly" či jak to říct - je to zakalená čočka, takže když se na ni díváte pod určitým úhlem, není průhledná. Ale dojem to zas tak moc nekazí.
Vlasy jsou z kanekalonu.
Barveno je to štětcem, směsí akrylovek, a tekuté gumy. Vevnitř je vložka z moosgumi, která nad očima přizvedává falešnou oční část, abych mohla mrkat.
Postup: Vymodelovala jsem to na sádrové bustě svého obličeje, umístila jsem do modelíny zkušební odlitky čoček, změřila jsem si, jak daleko od sebe mám panenky očí, a udělala přípravu na oční otvory, odlila negativ z kondenzačního silikonu, přidala sádrovou podpůrnou formu, ukotvila oči, vše sundala, vymyla, spojila, vylila latexem. V různých fázích jsem lepila různými druhy lepidel, používala thivex, sepárátory, fixativy, a podobné věci.
Jak se z toho vidí: Když se koukneš pečlivěji (schválně to není nápadné) pod okem je v těch vyhnilých "flekách" jeden černý, to je díra. Koukám se tedy dírami pod očima. Celá ta maska je celkem masivní, protože bylo třeba vymodelovat "obličej nad obličejem." Je tedy výrazně posunutá nahoru a dopředu kvůli tomu, že reliéf obličeje je postaven tak, že nadočnicové oblouky chrání oči - tudíž, když chceš vymodelovat oko na svém nadočnicovém oblouku, musíš celý ten obličej posunout dost dopředu. Musela jsem to vykompenzovat o dost zvětšenými lícními kostmi a zvýšením lebky, aby nevypadal jak neandrtálec. Naštěstí je to ghoul, a tak vystupující lebka vůbec nevadí. Větší protažení obličeje (oči jdou nahoru, ale ústa musí zůstat tam, co moje) jsem řešila optickým prodloužením nosu a zvětšením očních důlků.
Ano, kostým dělám na Junktown. Jezdíme na larpy a podobné akce, kostýmy děláme s mužem pět let, máme hafo dalších masek, nicméně se mi moc nechce se tu veřejně, um, odhalovat :D Kdo chce, tomu pošlu odkaz na svůj deviant.
Ono je to těžký. Jinak, neživím se tím, ono se to tu bohužel moc nedá, ten trh je celkem malý. Přivyděláváme si tím, ale jen hodně málo, protože taková maska stojí několik tisíc, tak si hlídáme, abychom nepřesáhli ten maximální objem, do kterého se to ještě nemusí hlásit a pořizovat živnosťák.
Obvykle takovéhle masky neděláme, je to experiment. Děláme masky s odhalenou bradou a očiní částí, aby se z nich dalo dobře vidět a dobře dýchat, a byly tak použitelné na těch larpech. Tohle dost omezuje vidění, a jakýkoliv kostým, který místo vlastních očí využívá čočky, ať už jakkoliv kvalitní, způsobuje, že ta maska je statická a tudíž vypadáš víc jako loutka. Ale pro tento případ je to využití nutné. Čočky na celé oči nesnese každý, a já mám astigmatismus, takže nesnesu ani ty "běžné".
Bohužel u zombíků ty oči dělají z toho dojmu dost.
Uf. Wall of text
To je tak strašně zajímavý!! Piš o tom víc! A pošli ten link na deviantart! :D
Já jsem si kdysi ujížděla na sledování soutěže maskérů Face Off (běželo to snad chvíli i v ČR pod názvem Kouzla filmových maskérů) a když pominu ty prvky realityshow, přijde mi to dost fascinující co všechno se dá vyrobit a z čeho, jak probíhá celý ten proces a jak to pak úžasně vypadá.
pobavilo:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.