pak mě napadá třeba abalone, ale to je stejnej rank jako quarto (logický/abstraktní)
PS. existujou osadníci z katanu pro 2 - je to karetní verze a přijde mi dobrá, pařili jsme ji kdysi se synem (tehdá 16 let) celou dovolenou
pak mě napadá třeba abalone, ale to je stejnej rank jako quarto (logický/abstraktní)
PS. existujou osadníci z katanu pro 2 - je to karetní verze a přijde mi dobrá, pařili jsme ji kdysi se synem (tehdá 16 let) celou dovolenou
Ze začátku měli problémy s nizkym FPS při oddalování, taky mi z toho bylo blbě :-) Naštěstí to odstranili rychle.
Já to hraju spíš sólo, ty veřejné hromadné dungeony se dají odehrát s náhodnými spoluhráči. Někdy ale čekáš hrozně dlouho, než se někdo přidá. Je tam jeden, kde s tím mám vyloženě problém, s jednou postavou jsem měla smůlu, asi 14 dní jsem se tam vracela než se podařilo sestavit celou skupinu.
Mám v té hře nějaké kamarády, ale spíš si vyměňujeme runy, nebojujeme spolu.
Co se podle mě nepovedlo, je pvp. Před dosažením nejvyššího lvl se do toho nemá cenu pouštět a pak už je to jen soutěž buildů, nuda.
Všechny vás po dlouhé době zdravím!
Ještě si postěžuju, že mi nedávno chcípla krysa, sice už byla cvičená, ale pád z eskalátorů neměla šanci přežít...
Jé, ahoj Eden! Mám radost, že ses zas ukázala. :)
Krysy je mi líto, já mám starou MX518 od Logitech, ten hnusný dizajn s průstřelama, ale je výborná a nevím, co si počnu, až jednou taky chcípne (a že už na to má věk)...
ahoj! tjo to je strojovna:-))
Taky mam radost, dokonce jsem psala omluvenku :-D Ale posílala jsem to na nějaký spiklenecký mail, který se už asi nepoužívá.
Jj to byla jedna z nejlepších myší této hmotnosti, ty lepší jsou pak o dost těžší. Koukni na myši EC1-A nebo EC2-A, mají podobné vlastnosti, tvrdost atd. Ale možná teď vyšlo něco zajímavějšího, podívám se :-)
My doma ve dvou hrajeme Robo rally. Ve dvou je to stejně dobré jako s více hráči.
A teď si k vánocům pořizujeme Galaxy trucker, které obvykle chodíme hrát ke kamarádovi, ale je to zábava i ve dvou.
Je to těžký monstrum, ale když si na to zvykneš, tak je to na hraní super. Akorát to není univerzální myš, na práci je spíš nevhodná
Galaxy Trucker je hrozně super i ve dvou! Hráli jsme ho párkrát v místním deskoherním klubu, je to jedna z mých nejoblíbenějších her vůbec. Ale s tím má přítel taky problém, že je to zas prý moc na rychlost. :D Ho místo vybírání hry asi zahluším a bude... (A to Nintendo co jsem včera vyzvedla si tímpádem nechám, samý výhody!! :) )
Tak jsem to omrkla. Já bych si v téhle cenové relaci vybrala tohle:
Je to velký rozdíl, určitě bys byla spokojená, akorát 165g, no. Záleží na tom co ti vyhovuje, někdo má radši těžší a někdo lehčí.
Až si nějakou vybereš, zajdi si do Alzy, mají je tam vystavené a můžeš si je vyzkoušet, než se rozhodneš
já mám takovej dotaz, co se sem sice moc nehodí, ale zkusím: kdybych chtěla koupit tablet staršímu člověku na ukrácení pobytu v nemocnici apod, zadání je takové, že akorát hraje na pc ty nejjednodušší karetní hry (mariáš apod), nemá zatím ani dotykový telefon, takže s displejem žádnou zkušenost, no a doma ani po těch špitálech samozřejmě nemá wifi. takže, je to vůbec rozumný nápad? a pokud ano, tak co koupit? cenově by to mělo být velmi nenáročné, protože kdoví jestli to vůbec využije, kdyby se to zalíbilo, můžem později koupit lepší. a na ovládání uplně nenáročné (s tím, že ty hry mu tam nahrajem)
Mail oprášen.
trikrat hura!!!! Dost jsme te postradaly :-)
Dneska teda u mě den dost na houby, ale teď se mi s tvým zjevením teda zlepšila nálada. Koukám, že jsem sem měla jít už dopoledne. Vítej zpět! :-).
S přístrojem neporadím, ale myslím, že off line her je celkem dost, karetní solitaire, nějaké kris-krossy, hry typu jewel mania.
Máš možnost nějaký tablet půjčit? Ty nejlevnější za 2k jsou bohužel k ničemu, kouše se to, musí se na tom důsledně vypínat aplikace atd, pro úplně nezkušeného uživatele to neni nic moc.
Nejmíň špatný v téhle cenové kategorii je podle mě Lenovo Tab3 7 Essential. Kdybys ho chtěla kupovat, vezmi ho někde, kde nabízejí možnost vrácení do 14 dnů, kdyby to nefungovalo jak má, vrátíš to.
To půjčení by bylo nejjednodušší, když nevíš, zda to bude toho člověka bavit :-)
Všem moc děkuju za krásné přivítání :)
ok, na ten jsem se právě koukala, díky moc
a děkuju za vzkaz:-) mám radost a doufám že už další absence nebudou:P ![]()
Help, chtěla (no nechtěla, ale on pořád otravuje) jsem aktualizovat iPhone a chce po mně kód, což dřív nechtěl. Já ve zmatku něco blbě naťukala, zpanikařila a zasekla se. Najednou nevím, jestli chce ten, kterým normálně odmykám obrazovku, nebo PIN.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.