První dárek jsem si rozbalila už dopoledne:
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
Tyjo, to je dobrý :D My jsme taky říkali, že trochu znerdizujem Vánoce, až bude dítě větší a nebude všechno ničit :D Ale šli bychom spíš po Star Warsech.
jezisek mi nadelil super darecek!:-)

To je uzasny
Já na Face off koukala taky, hrozně se mi to líbilo, a taky mě to hrozně frustrovalo :D Nechci říct, že jsem teď na hranici svých možností, ale pořád je to věc, kterou mám vydřenou. Mám nějaká základní talent a zručnost, ale pořád je hafo lidí, o kterých mám pocit, že se jim v životě nemůžu vyrovnat.
Abych si trochu od té chvály zchladila sebevědomí: Tohle je první maska, co jsem kdy v životě vyrobila (v roce 2011, ze sanitárního silikonu, barveného suchým pastelem. Naprostá katastrofa. Vůbec neumím dělat rychle - takže tyhle věci jsou pro mě passé. Ten model toho posledního ghoula jsem dělala asi třicet hodin.
U toho silikonu má člověk pár desítek minut na modelaci.
Na deviantu hroznou spoustu vyrobených věcí nemám. Zrcadlovku máme teprv chvíli, někdy ani nebyl čas to pořádně nafotit. I tak je pro mě hrozný, když mi někdo řekne, že naživo ty věci vypadají líp - protože to prostě neumím dobře nafotit. Třeba ten ghoul fakt vypadá líp ve skutečnosti :D Všechny ty prohlubně se lesknou, foťák z toho dělá něco jako rozostření.
Já toho dělám fakt hafo. Skoro nikdy se mi nestane, že bych si večer k něčemu pasivně sedla, mám v sobě neodolatelné, leckdy otravné nutkání něco tvořit, takže většinou pustím seriál a šiju nebo modeluju.
Je to dobrý, co se člověk všechno naučí, i když třeba jen povrchně. Já šiju z látky, z kůže, odlévám masky z latexu, šila jsem boty (jen jedny a už bych to v životě nedělala, suším na akce maso :D, šila jsem stan, zkoušela jsem dělat fursuit, a nebyl to úplně průser. Taky vyrábíme luky z PVC trubek a kuše ze dřeva a laminátu. Nějaké zbraně na larp, ale to radši nechávám kámošům, protože to umějí líp za menší cenu.
"Cosplay" je pro mě novinka, obvykle nejsem zvyklá vyrábět rekvizity. Takže se na ten kvér upřímně těším. No a teď aktuálně přemýšlím, jak odlít stromeček, který půjde přidělat na magnet do jedné z těch hlavoděr na masce ghoula. Asi to půjde ze dvou částí. Nejsem zas tak zkušená ve výrobě odlévacích forem.
Jo, a můj muž vyrobil funkční mangonel.
No, nejsme úplně standardní rodinka, nicméně tu aspoň není nuda.
Pěkný! Co jinak, nějaký nerdský dárečky?
Já dostala Planet coaster! :D
Teda, krasavec! Chycený nebo evolve?
No krasny!!!!mne se teda včera vecer podařilo chytit na první hod dost dobryho gyaradose
Ty vaše masky jsou uplne strasne bozi!!!piste si prosím s eden dal,sice se moc nechytám,ale strasne me to baví!!!!! (Na fallout mam takovou vzpomínku,ze když kdysi vyšla 1,videla jsem z mého ex čtyři dny jenom záda, což se mi teda uplne nelíbilo....) ani moc nejedl a nespal....
Přála jsem si pořádnou powerbanku, tím víc, že jednu z mých dvou reklamních mi ve čtvrtek ukradli. Ježíšek přinesl stroj, kterým bych zřejmě nabila i raketoplán. Bohužel, výkonu odpovídá i velikost a hlavně hmotnost. ![]()
Náhodou, i tahle je dobrá. Připomíná mi masky z Holdstockova Hloubení. A ten vývoj během pár let je ohromný. Máš úžasného koníčka, vlastně KONĚ!
Pěkný! Co jinak, nějaký nerdský dárečky?
Já dostala Planet coaster! :D
u nás 1x desková Zaklínač a 1x Hra o trůny (a když ještě byly ve stavu zabaleném, byla jsem, jako balič jedné z nich, dost nervozní, protože úplně stejná velikost krabice, že jo, naštěstí každá z nich měla nadepsaného jiného příjemce, z nichž jeden už má bydliště jinde a po rozbalení byl teda happy-end, protože Zaklínač a ne druhá Hra o trůny :-) )
no, a pak ještě 1x karetní verze Hry o trůny
a nikdo nekoupil Harryho Pottera a prokleté dítě, protože se všichni báli, že už to koupil někdo jinej...
U nás Mysterium a Malý princ (ten už otestován), HP dtto.
Chtěla bych poděkovat continuity Sweet Potato nebo možná někomu úplně jinému za tip na hru Umí prase lítat. Měli jsme ji pod stromečkem a fakt dobrá. Taky tam byly hlavolamy od Mindoku a jdu se zahrabat, protože pomalu nedávám ani ty pro tříleťáky. ![]()
HP a prokleté dítě jsem zakoupila, přečetla a poslala a dokonce i včas dorazil pod stromeček za kanálem:-)
jinak teda potvrzuju zvýšený spawn "lepších" pokišů, krom toho včerejšího dragonita - Sweet Potato chycenej jj, trochu se bránil ale nebylo to tak hrozný:-) už mám onixe, omanyta, vulpixe a krtka a teď se poblíž poflakuje bulbasaur (ještě nemám venusaura:-( ale se mi už potřetí vybíhat nechce:-))
no a s tim jednorázovým inkubátorem jak? máte někdo? mně teda žádnej nepadl:-/
cestou z návštěvy jsem to vzala přes město, žádnej extra úlovek teda. inkubátor zatím nemám, ale já jsem první pokestop protáčela někdy v poledne, to ještě event nebyl. uvidíme zítra
Já jsem taky dostala Planet Coaster!!!:D
A jinak jsme si s mojím neplánovaně vyměnili starwarsový merchandise, on mně pyžamo - legíny a triko se stormtrooperama a nápisem "woke up on the dark side", já jemu tepláky. :) A ode mě ještě dostal to Nintendo Classic Mini, už jsme si rozehráli Maria i Donkey Konga, prima věcička.
Taky mi nepadl. Přitom myslím, že event už jel, protože jsem tam chytila růžové mimčo, ta byla předtím jen z vajíček.
Máme za sebou několik her Mysteria, je to super i s dětmi, výhry:prohry zatím v poměru 2:1.
Jo a zajíždíme XBox, docela jsem se schvátila.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)