Pak dej vedet, muj drahy ma narozeniny 30.5.
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
Tak jsem si tu teď dohledala, že 21.3. mi chybělo 90km na blissey. Chluby chlub
![]()
Dnes jsem ji dovykrmila, už sedí v gymu. samotné mi to přijde neuvěřitelné. Odhaduju, že tramvaj z toho dělá tak 15%.
já s ní začala chodit včera, aktuální stav 10 candy... (startovní hodnota 8)
HTeď bych si ale měla dát trochu pauzu. (Nedělní loveníčko by se samozřejmě nepočítalo;-)) Lítat po Praze za pokyšema mne sice steašně baví, vzhlwšť v tomhle počasí, ale žere to čas. Sice si říkám, že chůze je zdravá, ale třeba dnes jsem zakončila v Libeřských lahůdkách. Zkoušela jsem zvýšit gym z 9 na 10, ale po dvou kolech mi došlo, že mám málo revivů. A byla mi už zima. Tak jsem to vzdala, děsilo mne, že po hodině snahy by mi tam někdo hupsnul.
mě ty gymy nebaví právě kvůli tomu času, to je peklo
jinak, jak zjistíte jak dlouho s tou mrchou chodíte? (aktuálně 32 chansey candy z asi 19, myslim, chjo, a z posledních vajec paras, sandshrew a miliontejpátej kačer:-(((
Píše ti to, kolik km celkem si s ní nachodila, ale ne kdy jsi začala. Já jsem si to našla tady v diskuzi, že jsem to tu psala. Teď nevím, jestli s chansey chodit dál nebo s kým. A z 10km vejce zase šiška:-///
já jsem zjistila (dočetla se a následně vyzkoušela), že se fakt dobře zvedá prestiž, když máte všechny pokémony v "bojové" šestce slabší, než nejslabší pokémon v gymu. pak to jde nahoru dost rychle.
tak to je dobrej tip, jinak je to fakt šílenej vopruz.
Taky chodím s chansey a candy mám celých 12 ![]()
aha:-) já si pamatuju prdlačky:P
Během vodního eventu prý bylo chyceno 589 000 000 kaprů!
Právě mi přistálo v mailu, že tento víkend je u Dobrovskýho sleva 20 % na vše když máte tu jejich klubovou kartičku (kterou teda není problém i založit až při nákupu), takže jestli třeba pokukujete kromě knížek i po nějaké nové deskovce...
Zrovna jsem sundala gym, v kterym byly 3 blissey, sakra, to uz budou porad vsude jen ty ruzovy dortiky?
To jsi dobrá, čím jsi je umlátila? Na fb dal někdo fotky z gymu, kde je těch růžových mrch deset. Ale asi je v tom nějaká levárna, skoro všechny mají stejné cp a hráči taková ta jména z náhodně vygenerovaných číslic a písmen.
A mně se včera vylíhla chansey, tak jsem tu svoji marcipánku trošku přikrmila, ale zrovna v obraně není nic moc.
nejlepší je na ně donphan, či jak se ten novej slon jmenuje, pak kabutops a golem.
Tak jsem zase tady! Já to tu průběžně checkuju, ale mám celkem napilno :D
Planet coaster má teď novej update... Tak pařím.
Jo, a dodělávám pušku. Nakonec dělám plazmovku z Fallouta 3. Rozhodla jsem se nepředělávat nerfku, ale udělat to od začátku.
bitva u národního divadla:
trvání: 18:00 - 18:45 16. dubna 2017
místo: masarykovo nábřeží, praha
výsledek: těžce vydřené vítěztví moora týmu
strany:
žlutý gym 7 lvl - 1x gyarados, 1 x vaporeon, 5x blissey
moora tým: 58 mrtvých a 6 raněných pokemonů
průběh bitvy:
jako kdybych nebyla tak umanutá, tak se na to po prvním kole vyprdnu :-) když jsem konečně po půl hoďce zahlídla toho posledního gyaradose 3000 CP, úplně jsem pookřála, že konečně změna po těch marcipánech. mám plnej pokedex mrtvolek, ale zas bylo pěkný, že si zabojovali skoro všichni :-)
Proc je jich razem vsude plno? Jsem myslela ze jako vzacnost a uz mam 3 a 2 mimina!
Asi jako jsem ti prave zmastila blissey, ale nerada, fakt...
![]()
![]()
![]()
![]()
jsem byla docela naštvaná, páč mně se vylíhlo houby a chytila jsem taky kulový, ale před chvílí jsem si krátila čas ve frontě u pokladny, a-

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)