A ještě jsme zapomněla - ve dvou to bude hodně těžké, ideální počet mi přišel tak 3-4 hráči.
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
Byli by jen dva? Chystáme se na Útěk od Lostrooms.cz, to je jen pro dva. Ale zatím nevyzkoušeno.
Jinak většinou je ideální aspoň ve čtyřech. Ten Golem, co někdo psal, je moc pěkný. Pro začátečníky není špatná Alchymistova dílna od MindMaze. Ti mají úplně skvělou Enigmu, ale ta je dost těžká. Má nějaké preference? 2.světová? Středověk?
Napíšu ti ještě další tipy, musím ale najít ta jména, už se mi to plete.
Pokud by to nemusela být nutně únikovka, ještě by mohlo mít úspěch tohle.
To Locked in Prague vypadá úžasně. Já teď nemůžu dohledat jinou s tématem alternativního konce 2.sv (Němci mají bombu, kterou je třeba zneškodnit. Něco o bombardování Prahy. To mělo úžasnou atmosféru. Přitom jednoduché, všechny úkoly tématické. To bylo hodně dobré.
Zatím z těch, co jsem zažila, se mi nejmíň líbila Occultica. Sice má výhodu, že je pro hodně lidí, ale jinak je to změť nesourodých úkolů.
Nene, nebyli, chtěla bych to synovcům nadělit buď jako společný dárek, nebo jen tomu staršímu, ale ať si k sobě vezme (vezmou) koho chtějí. Díky za tipy, mrknu. :-)
Ta Alchymistova dílna se mi docela zamlouvala, když jsem tak projížděla web. Myslím, že ještě nic takového neabsolvoval, možná ani neví, že něco egistuje :-) Preference moc neznám, ale můžu vyzpovídat rodiče.
Tak až si vzpomeneš, tak sem s tím prosím :-).
To je zajímavý, jak se to liší. Enigma nám přišla zatím nejlehčí, byli jsme venku za cca 35 minut, možná to jen prostě sedlo. Occultica se mi taky líbila, sice bez jednotícího prvku, ale úkoly dobrý, jen si to neumím představit v nějak víc lidech, nás bylo pět (zbytek party nějak odpadl) a stihli jsme to daleko před limitem.
Co nám dalo zabrat, bylo Locked in Prague, tam nás musela paní nápověda dokonce postrčit, čemuž se jinak zuřivě bráníme. A kousli jsme se teda i Čarodějově učni, kde jsme sice postupovali dobře, ale bylo třeba tam určité nastavení docela dlouho udržet, tak nám to pak slečna přišla říct. Co mě tam ještě zarazilo, bylo, že píšou, že je to datelný i ve dvou. Což nám u téhle únikovky nepřišlo, byl tam rébus, kdyby byli třeba minimálně tři lidi. Když jsme se na to pak dali, jak to teda mají dva lidi dát, tak prý musí přijít pomoct nápověda. Což se mi úplně nelíbilo, ale jestli ty dvojice aspoň dopředu varují, tak je to asi ok.
Tak jsem to asi našla:http://www.exitroomprague.cz/bombardovani
Já byla v životě jen na jedné únikovce, ale nechalo to ve mě hrozně silný zážitky, a to byla Kotelna, kterou jsem absolvovala na Junktownu.
Byla tam celkem dost složitá elektronika, snímače pohybu a tak. A celý se to odehrávalo po tmě - měli jsme jen jednu baterku na 4 lidi a museli jsme se orientovat v prostoru. Fakt mazec
Díky!
Už od minulýho pátku mám v jednom zastrčenějším gymu rhydona, když to takhle půjde dál, našetřím konečně na tu poličku ![]()
Doufám, že jsem to teď nezakřikla.
Super!
Já jsem takhle minulou neděli odložila jednoho pokyše v lesích, někde v hloubi Besedických skal, vydržel tam týden, až o víkendu ho někdo vyšťouchl. Můj absolutní rekord. Jinak jsem celý týden střídavě dobývala a bránila gym na Pantheonu, hrad je zavřený, takže bylo třeba trochu šplhat. Dva místní modrásci mi ho vždycky vyšťouchli až po setmění, sebevrazi. Takže některé dny jsem kasírovala i na dvou místech! A pak si přečtu na fb, že někdo má po gymech třeba 40 potvor...
Muj rekord je asi 4 naraz, ale to se mi povedlo snad jen jednou (2 jsem mela upichly a 2 obsadila pri odchodu z prace, jsou hned vedle sebe a hned to zkasirovala :-) ). Ted mam uz dlouho jednoho nekde usazenyho, ale nevim kde :-)
A mam radost, ze je pekne, sla bych hromadne lovit nekdy
Jsem pro![]()
já myslím taky max 4 naráz a rychle zkasírovaný, nějak jsem to trefila, když jsem venčila psa asi v 1 ráno...
Ja bych se kdyztak pridala klidne i bez chytani, jen tak na prochajdu s mladym :) pokysi mi nejak nechteli na mobilu jet (ale treba, kdyz mi to ukazete, tak je rozjedu... :-D )
Muj rekord byl Rhyhorn v jednom vesnickem gymu na cele 2 mesice! A naraz jsem max kasirovala 5 odmen, 4 gymy blizko sebe plus ten vesnican.
Ted o vikendu jsem umistila 2 chlapiky v horach daleko od civilizace, tak snad chvili vydrzi. A konecne jsem slovila Snorlaxe, vyevolvovala vypecenyho Gyradose a Executora a ulovila par novych zouzeli. Veskrze pokemonsky uspesny vikend!
A uspesny vikend pokracuje... Mmch, co povidali za nesmysly, ze se neda chytit? Napoprve..!
Paráda! Já ho taky lapla napoprvé. A z vajíček se mi vylíhlo i dost jeho mimin. Takhle chansey kdyby se chtěla aspoň jednou vylíhnout. Při růžovém eventu jsem potkala jen dvě. Od začátku 2.gen s ní chodím a ještě mi zbývá 90km. To je nekonečné. Jinak většinu 2.generace jsem pochytala v prvních dnech, teď už se něco nového zadaří málokdy. A vylíhl se mi Miltank, taková lehce úchylná kráva.![]()
Ja uz taky strasne dlouho nepotkala nic novyho. Vylihla jsem uplne vsechny 5 km vejce a ani jedna tangela. Tak ted lihnu ty 10 km, co se mi mezitim nasyslily. Akorat dneska jsem cestou do prace vyskakovala z busu pro druhy stadium chicority, CP 58 ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)