nasysleny 10km vejce?! 2 mesice pokis v gymu?! nenavidim vas
;-))
ja prdlacky, akorat jsem vcera chytla chikoritu. jinak furt nemam snorlaxe a nic![]()
nasysleny 10km vejce?! 2 mesice pokis v gymu?! nenavidim vas
;-))
ja prdlacky, akorat jsem vcera chytla chikoritu. jinak furt nemam snorlaxe a nic![]()
Snorlaxe taky nemám, jeden se objevil tady kus od nás a dokonce jsem se zvedala, že pro něj dojdu, ale zmizel mezitím. Zas tak mě to ale nemrzí, jsou jich plné tělocvičny, tak je nemám moc ráda.
Ale poštěstilo se mi s ovečkou mareep, z tý mám radost :-).
Prevlikla jsem si postavicku do slusiveho outfitu v odstinech sedi a uz po treti dneska jsem se zkusila ulovit jako "je hele novej pokemon!"
Haha, dobry!
Tak tomu se budu smát hodně dlouho!
Nový update: 7.den bude ze stopky skutečně padat nějaký evoluční předmět.
No slava!
Nejde, mne to nefacha. Prihlasim se a na displaji jen jedna velka cerna dira...
Mně to teď navečer taky stávkovalo, tvrdilo to něco o nemožnosti stáhnout data ze serveru. Docela jsem se opotila. Ale brzy se to umoudřilo.
už mi to taky běží. včas jsem stačila vyskočit z tramvaje na palačáku, ale než jsem došla k pokestopu pod emauzy, snorlazx mi zmizel. nestihla jsem vystoupit z tramvaje ve dvorcích a než jsem se stanici vrátila, zmizel mi dragonaire. a z 10 km vejce vylezl gligar ![]()
Pechden. Já si dopoledne udělala procházku v dešti od Vinohradské vodárny na Karlák. Stálo mne to spoustu peněz (a kalorií), na Francouzské jsou úžasné obchody s dobrotama. Chvíli jsem váhala v Podolí, jestli jít k bazénu navyšovat gym o spoustu tisíc, ale po té předchozí zkušenosti (a s rukama plnýma tašek) se mi už nechtělo. Takže jediným výsledkem byl zmoklý telefon, pár rhyhornů z Vinohrad a Ellectabuzzů z Karláku - ti jsou úplně k ničemu, ale nedalo mi to. A glidarů jsem měla několik, grr.
hm, teď jsem přišla zvenku a nic zvláštního jsem nepozorovala. možná do brna přijde pozdějc?;-))
Nejen do Brna. Pokud dobře počítám, vychází to tu na 21h. Nebo 22? Jak je to v zimě?
ajo já přehlídla PDT, trubka:-) takže odteď:P
a faktžejo! už vidim v nearby squirtla a poliwhirla:-)
Tady koník, zelene ryby, manta, medúza, kachna...
vidim siluetu ryby s něčím na hubě:-)) ale nejdu tam, zejtra je taky den
Není to taková ta hlubinná, lanturn? Ty budou i zítra. Nová kapří čapka mi nesluší.
Info o nové aktualizaci (Ještě ji nemám) https://pokestop.cz/aktualizace-pokemon-go-0-59-1/
Dnešní výlov byl dost vydařený, začínala jsem se 40kapřími bonbóny, teď mám 250. Akorát ananas mi dochází, jak ho do nich cpu horem dolem. Asi hodinu jsem kmitala po kousku sídliště Lužiny, kdyby mne někdo sledoval, dost by se divil, moje trajektorie vypadala zhruba takto:

![]()
tak tu rybu jsem už nezahlídla:-(( ale mantu jsem chytla hned ráno v koupelně:P a večer v hospodě malilinkatýho totodilka (cp 10:-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.