Jojo, já o tom přemýšlela kdysi už. A říkala jsem si, třeba to napadne ježíška. No, napadlo, ale neuspěl. Mezitím jsem se dočetla, že to žádný zázrak není, tak jsem se nepídila. Jenže hra mi čím dál víc žere baterku, telefon je někdy rozžhavený doběla. Tak jsem si řekla, že i kdyby se to neosvědčilo na chytání, na vajíčka a buddyho super. Po prvním dni jsem spokojena, až na ten start tedy. Ale pokyše to chytá jen do červených míčů, které obvykle vyhazuju, tak budu muset asi zvětšit batoh. Chytí to tak 2 ze 3, řekla bych. A dobře se s tím vybírají pokéstopy.
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
No, když jsem v centru, kde je hodně stopek, chci je vybírat, mám plný batoh - první letí banány, pak potions, pak holt dojde i na míče.
Právě přišel dárek k narozkám pro mého chlapce, milovníci Baldur's Gate a vesmírného křečka Boo by mohli ocenit. :)
Btw, triko je z redbubble.com a přišlo hrozně rychle, ani ne za týden, a potisk i materiál vypadají fakt dobře. A protože se to vešlo do dovozního limitu, tak mi to ani nezadrželi někde na poště kvůli DPH.

Co mi to děláte?! :-D
Dík všem, v nejbližší době něco uploadnu :)
Skvělý! Miluju nerdvěci, u kterých to pozná jen člověk, který to zná.
Nemám moc ráda taková ta trika ála "všechny Sheldonovy hlášky."
V Balduru jsem nechala takovejch hodin...
We are all heroes: You and Boo and I...
Mé dojmy z PoGo+ po prvních dnech, pokud to někoho zajímá.
Funguje to!
A dokonce lépe, než jsem čekala podle recenzí. Všude totiž píšou, že spojení se hrou se přeruší, pokud do ní vlezete a začnete něco kutit přímo. Nicméně v praxi se mi to zatím neděje, takže třeba při jízdě tramvají lze hrát stereo! Jednou rukou chytat a druhou třeba vybírat stopky. :-)) Čímž tedy poněkud pokulhává plánované šetření baterie, no. Úspěšnost chytání pluskem je docela vysoká, tak 2, spíš 3:1. Samozřejmě, člověk chytí spíš plívu, takže je dobré radovat se z úlovků a moc nekoukat do deníčku, aby tam náhodou nestálo třeba "snorlax ran away."
Stopky to hlásí většinou dřív, než k nim dojde panáček, lovit a vybírat se dá i ve vyšší rychlosti než telefonem, ale ne o moc. Vybírání i lov je rychlejší, takže se toho dá bez zastavení stihnout víc. Ovšem někdy to stopku či pokyše zcela ignoruje.
Občas se plusko bez varování odpojí, žádný důvod jsem zatím nevysledovala. Asi jako když hra občas spadne.
Největší potíž mi zatím dělá uhlídat, abych se nesnažila sbírat do plného batohu nebo poličky, různá bručení ještě neumím stoprocentně identifikovat.
PS: Mám za sebou lítou bitvu o Karlův most, Mooro, ať tě to ani nenapadne!
No přesně, taky mám takový věci nejradši. Pro smrtelníky jen nějakej potisk, ale zasvěcení vědí. :)
V neděli tričko předávám, snad bude mít úspěch.
Tak jo, než doděláme ty nový, nějaký masky, co jsme dělali nedávno :) Já toho mám teď hrozně moc rozděláno, a nic dokončenýho.
Já jsem vždycky chtěla střílet, ale nikdy jsem se nedostala dál, než za hobby luk na zahradě.
A jezdím teda střílet měkčenýma na larpy, ale jak máme hodně omezenej nátah a měkčený "hroty," lítá to celkem tragicky. A stejně mám radši kuši :D
Nevim, jestli se tomu dá říkat na larpech lukostřelba - i když skill to vyžaduje, je to úplně jiný.
Teď to začíná být populární i mimo larpy, hrajou s těma lukama "tag." Viděla jsem to jednou na veletrhu.
Právě přišel dárek k narozkám pro mého chlapce, milovníci Baldur's Gate a vesmírného křečka Boo by mohli ocenit. :)
Btw, triko je z redbubble.com a přišlo hrozně rychle, ani ne za týden, a potisk i materiál vypadají fakt dobře. A protože se to vešlo do dovozního limitu, tak mi to ani nezadrželi někde na poště kvůli DPH.

Z Redbubble jsem kupovala trika manželovi (s trochu jinou tématikou
- science a fyzika obecně - líbí se mi na nich, jak ohromný mají výběr
) a musím říct, že jak kvalita tak jednání super. Jednou mi před Vánoci omylem poslali úplně jinou objednávku, reklamaci bez problémů uznali, dotyčná špatná trika jsem si mohla nechat (ne že bych je využila - dětská velikost a u ejdnoho motiv pokemonů, o druhého my little ponny
) a ještě navíc stihli ta správná doručit do Vánoc (v podstatě cca za týden). Fakt si je nemůžu vynachválit. Jinak trika peru v pračce na 30 - 40°C a potisk už dva roky drží ![]()
Jezis, co mi to delate? Majitelka welshcorgiho ma za mesic narozeniny

A tohle nutne potrebuju ja

Nebudu se tam dívat.
Nechci objednávat trička.
Nebudu se tam dívat.
Určitě bych tam něco našla.
NEBUDU SE TAM DÍVAT

To je konec.
ježiš, ty jsou ale boží obě!!!!!
Co mi to děláte?!
Jasný, sice nemám v čem jet příští týden na služebku, ale řeším to tak, že si objednám tričko s vesmírným křečkem, psí hlavou a mochomůrkama :-D.
prosím vás, kdo používáte steam? nikdy jsem to nepoužívala, teď jsem se skrze to pokusila získat jednu starou hru, svítí mi zeleně zpráva (nový dárek) nahoře v liště, píše mi to nevyřízené dárky, ale na nic nejde kliknout anic se s tím nedá udělat ![]()
edit: tak jsem to někam stála, ovšem má to být v knihovně, kterou jsem nenašla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)