Hezký. Občas ho vidívám kolem Letmo, ale většinou po cestě autem do práce, tak by se mi tam špatně parkovalo a lovilo... ![]()
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
Prej asi jako! Si budu pamatovat!![]()
To je boží! A úplně nejlepší je ta hadice!
tak mi došlo, že jseš to ty, až když byla už napůl mrtvá. budiž ti útěchou, že než jsem z tý pošty vypadla, tak už tam byli nasáčkovaní červení
Holt ti to budu muset vrátit někde jinde. Neboj, já jsem smířená. Asi se odstěhuju někam k Náchodu, tam je žlutá enkláva. Ale moje velikonoční kuřátka, co jsem tam nasadila, už jsou zase zpátky.:-/
Nevím, jestli víte o téhle mapě . Jsme podle ní teda ještě nic nechytila, protože nějak nemám na výskyt vzácnějších kusů v okolí štěstí, ale kamarád podle ní lítá jako splašenej a hlásí jeden odchyt za druhým.
Nevím, jak se mi to podařilo přehlédnout, ale vypadá to, že to bude super - pro změnu :-D.
Nevime. Sakra, porygon na pankraci...
Víme, ale koukám do ní jen občas v počítači (kapku se bojím banu), takže se obvykle akorát náš tu, co všechno je tam, kde já nejsem. Jediným úlovkem podle mapy byl lickitung u nás v ulici.
Dík :) Hadic bude mnohem víc! Ještě dalších 6! :D
Děkuju!
Zpytovala jsem svědomí :)
Přihodim nějaký novinky, když už nemůžu přispět do Pokédebaty.
To první je můj utility belt, to druhý model na zakázkovou masku, to třetí jsou polotovary čekající na dodělání.
Mám z nich radost, poprvé se nám podařilo udělat mramorování na latexu předbarvením materiálu. Bude to o hodně odolnější, a nikdo jinej to nedělá :D
Páni! Páni! Páni!!
Taky vas necim pobavim: sip, ktery strili za roh :-)

Ouč :) Si na to někdo sednul, ne?
Já tu teď klidně budu spamovat věcma, protože začala sezona a budu toho vyrábět ještě hroznou hromadu. :) A puška se konečně chýlí ke konci.
Arduino máme naprogramovaný, powerbanka a repráky dorazily, teď čekám ještě na PPL od GME a můžem to spájet a narvat dovnitř a pak už to budu moct sflikovat dohromady a udělat finální paint :)
Kdy budete mít výstavu?![]()
jojo spamuj:-) ty masky sou uzasny!
Kdepak, naraz na tvrdou prekazku. Nejspis cizi hrot v tercovnici. Skoda za bratru 580 káčé. Muj hrot zustal taktez v te tercovnici (takze uz jsou tam 2 na jednom miste, nicmene na podzim se budou delat tercovnice nove, tyhle maji dost, takze to uz dalsiho chudaka nepotka. Alespon do ty doby, nez zas nekomu zustane v tercovnici hrot :-) ). Zachranila jsem koncik, pin (to je ten kovovej cudlik na konci sipu, na nej se pak nasadi koncik) a brcka. Uspora 80 káčé.
Tak to je něco! Nejpůsobivější jsou ty hlavou dolů, hu.
Udělala jsem si radost. Totiž, myslela jsem si, že si udělám radost. Ovšem napřed jsem se připravila o dvě hodiny života, kýbl nervů a hrsti vlasů, když jsem se to snažila spárovat s hrou a telefonem. Lama prostě. Už jsem byla rozhodnutá, že to půjdu radši vrátit, než to rozdupu.
Bylo mi jasné, že rodina si bude už jen ťukat na čelo, ovšem manželova reakce mne až vyděsila: "Co to je?!" (Proneseno velmi znepokojivým tónem)
"Udělátko na šetření baterky..."
"Kdes' to vzala?!"
"No v Datartu, tiše pípám"
"Jak je to možný, když já to tam objednal v září a furt tvrděj, že to nemaji!!!
"
Takže je mi to nakonec líto![]()

je to to? to pogo udělátko?? tyyyjo já chcu takyyy:DDDD
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)