Však co, narozeniny, ne?
design a architektura
Ginevra No vis co,to ja si do tech ,,narozenin,, dokazu zahrnout spoustu dalsich veci:-D:-D. A tak uvidime no, bez stolu to stejne nema smysl, ale zas nerada bych to kupovala po sezone, kdy uz zadny kytky nejsou a pro jednu si do kvetinarstvi fakt chodit nebudu;-)
Karja Jsi tady měla zahlásit, že budeš mít narozeniny a my bychom se ti na vázu složily jako na dárek ;o) Tak holt příští rok!
DruI Hahahaha, hele to se mnou to neni zas tak spatny, jenze ja jsem takovej ten ,,vycitkovej,, typ!:-D
Děti mají postele u zdi. Máte někdo něco na zdi jako izolaci, ochranu zdi?
Doteď tam byly takové tý kapsáře, ale ty zruším určitě.
continuity Já ne. Původně jsem o tom uvažovala, ale nakonec se mi to zdá zbytečné, děcka si stejně večer čtou v leže. Dcera teda má v pokoji za postelí tapetu, ale přes celou zeď, ne jako ochranu. A ani jeden teda nespí u vnější zdi, jestli se ptáš třeba kvůli teplotě.
Garfie no, teď jsem tam prave byla a opírají se zady o teď ( nova barva by potřebovala tak dva dny, aby pořádné uschla
) navíc tam tráví hodně času i ve dne. Na spodní posteli sedávám i já, když se s nima ucim a taky se u toho většinou opiram o zeď.
viktorka_od splavu hm, díky. To se mi právě moc nelíbí. Navíc mají pokoj ve světle bříze, to bych i blbě sháněla ladici odstín.
Přemýšlím o nějakém kusu látky, gobelinu nebo tak něco. No fakt nevím.
continuity My mívali taky rohož. Zdá se mi to praktičtější než látka. Co tak dát nějakou překližkovou desku? Nebylo by to studený, dalo by se to sladit s pokojem a čistilo by se to snáz než látka.
continuity u vyrobce penovych puzzle na zem jsem videla i ochranu zdi z ty penovky. Ale uz nevim kde to bylo:( byly to takovy hory
continuity koberce na zdi se nelibi zase mne. je to takovy.. rusky
continuity Mně by se u postele líbilo něco takového:

Anebo nějaký koberec, bavlněný nebo vlněný

Pardon, je to velké.
Emi to vypadá dobře, ten polštářek. Kde si to viděla?
continuity A co tu tapetu? Mi se moc líbí od Djeca, ale na tu jsou už holky asi velké.
continuity Já něco taky původně zavažovala, ale nakonec to není třeba...a nějakou tapetu? Pokud budeš mít nějakou kvalitnější, dá se i otřít...nebo vymyslet nějakou tenkou překližku, jak navrhuje DruI , taky jsem o tom přemýšlela....ještě mě napadla klasická nástěnka, něco jako polystyren potažený látkou.
continuity Polštářek, ten eshop neznám, vybrala jsem to podle obrázku. A budou to mít i jinde, hledej závěsný polštář.
Garfie ja jsem s tou, co spi u zdi mluvila a v létě je to jedno, ona si ohrnula ten kapsar a přitiskla se na zeď, ale v zimě ji to prý studi a dává si tam perinu.
No, na spodní postel jsem objednala ty polstare a na horní uvidíme, zas to tam nebude tolik vidět. Už tam stejně naproti nove visí mapa Měsíce formátu A0, to už asi nespasím ![]()
Emi díky moc, ja to tam taky našla, už jsem dva na dobírku objednala, třeba to i dorazí.
continuity Jsi rychlá :-) Jako barvu jsi vybrala?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)